Elvie multumesc mult de aprecieri , cititul online il fac si eu printre picaturi ca nah am si eu vreo 2 sau 3 site uri cu free insa la mine modul de lucru e total diferit , de miscat ma misc pe bani cat despre vb in free vb dar strict la show adika ce fac in show , cat , cum etc , si eu nu vb tastez tastez an gros si en detail ; la mine pana si vb e pe bani (daca vrei sa am auzi vb vii in pvt / group etc)
de asta poate imi e usor cumva sa fac mai multe lucruri in aceasi tmp , sufar de mic copil si de o atentie distributiva si in genere nu pot sa fac numai un sg lucru ma pliktisesc ingrozitor , si cum in pvt sg lucru adiacent pvt ului pe care il pot face e cititul , toata lumea e happy nu ?
si da gatitul e un hobby al meu, altfel nu m as fii omorat io de zor sa fac una si alta prin bucatarii(daca am timp suficient ma gandeam sa bag si un curs dee bucatari ca nu se stie cand ai nevoie plus ca mi ar placea mult sa invvat bucatareala serioasa) ;din octombre ma apuc sa invat serios anatomie am de dat admitere deci iar o sa am timpul ocupat
cheia succesului cred eu este sa ai multe , f multe proiecte ; imi zicea o prietena ca ea ma intelege de ce nu fac copil ca , efectiv nu as avea timp sa l cresc; chiar asa e la noi in casa e mereu un dute vino de oameni , mese , gratare , de plecat pelcam cat de des putem chiar si o zi , un film (azi noapte am vazut Connan 3D - acceptabil nota 7 din 10 -castiga f mult ca e filmat in 3 d ), mai o manechiura , o cosmetica , mai un shopping , o expozitie , sotul meu merge la facultatea numarul 2 deci si acolo treb ajuns examen etc stiti si voi; avem un program very unsual pt oamenii considertai normali :de ex noi azi noapte la 2 eram la shopingareala :mrgreen:
plus ca acum sunt em destul de ambalati si cu emigratul , bine asta va dura ani niste ani dar e un alt proiect care trebuie dus paan la capat ; lacategoria hobby uri uite inca unul descoperit recent :hainele vintage :lol:
eu chiar nu am putut niciodaata sa traiesc asa simpu :munca si somn , urasc sa am pliktisesc
Diary of a Webcam model
- fetish
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
revin ca uiatsem ce era mai important acum suntem in pplina verva ca vine ziua mea si nah , se ocupa oamenii de cadouri torturi sia lte traznai iar aptropos de proiecte inca unul care treb dus pana ala capat :mrgreen:
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
-Milton
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
haha asa e, nimanui nu ii place doar munca si somn ! toti ne dorim sa traim cat mai sofisticat posibil lol,problema e ca unii dintre noi dupa cateva ore online nu ne mai simtim in stare -fizic- sa mai facem si altceva ! asta e problema !!!!
- fetish
- VIP
da cred ca ai punctat bine sweet eu sunt genul efervescent vb maica mii as trezii din morti un cimitir intreg cu proiectele mele :lol: , m am obisnuit sa dorm 4 - 6 ore pe noapte de cand eram in fac mie imi pare firesc sa nu dorm in fav unei excursii sau a unei alte chestii faine din punctul meu de vedere
cred ca e vb doar de ceva obisnuita si atat
cred ca e vb doar de ceva obisnuita si atat
-Milton
-Milton
- Elvie
- User Junior+
Subscriu!trista, foarte trista aceasta situatie...dar intr-adecar este si obinuinta,eu mereu dau vina pe organism insa eu sunt de vina ca mi-am obisnuit organismul asa..lenes..haha asa e, nimanui nu ii place doar munca si somn ! toti ne dorim sa traim cat mai sofisticat posibil lol,problema e ca unii dintre noi dupa cateva ore online nu ne mai simtim in stare -fizic- sa mai facem si altceva ! asta e problema !!!!
Fetish, tu ai dreptate cu vorbitul si miscatul doar pe bani dar nah..tu esti model fetish mi se pare normal.Mi s-ar parea de a dreptul penibil ca o mistress sa fac piruete prin free ori sa rada si sa glumeasca cu membrii..poate sa rada de ei..cu ei clar nu:P
Alyce are f mare dreptate.Totul tine de organizare!Evident banii se fac si ziua, eu chiar sunt adepta programului in ture, si dimineatza, si dupa amiaza si noapte.Asta in teorie ca in practica ..nush cum fac, ca tot de noapte ajung sa muncesc.
P.S. Sweetgirl...big hug from ur echo..lol
Fetish..la multi ani si distractie placuta!
Thx again tuturor !
Elvie
- fetish
- VIP
multam de urari Elvie sper sa aud de bine in curand, multa bafta iti doresc
dear diary ,
te am cam neglijat , uitat , abandonat cum vrei u sa zici in ultimul timp , sa nu ma certi deh sunt femeie casatorita cu obligatii :lol:
azi o zii destul de banala , am avut ora de facut mane si pedi sia acum ma pregatesc de o tura de munci ;la cafea mai trag un ochi prin noile carti achizitionate si mi as dorii sa mi cumpar o rochie anii 50
eh ce vremuri , ce femei , visez si eu cu ochii deschisi ;in rest ma pregatesc sa implinesc 30 de ani si sa ma apuc de tocit iarasi , vai si ce ma bucuram la fiecrae 1 octombrie ca altii se duc la scoala si io nu
eh anu asta imi venii iarasi randul si mie , sper sa mi placa si sa fie o alegere buna
o zii fericita va doresc
dear diary ,
te am cam neglijat , uitat , abandonat cum vrei u sa zici in ultimul timp , sa nu ma certi deh sunt femeie casatorita cu obligatii :lol:
azi o zii destul de banala , am avut ora de facut mane si pedi sia acum ma pregatesc de o tura de munci ;la cafea mai trag un ochi prin noile carti achizitionate si mi as dorii sa mi cumpar o rochie anii 50
eh ce vremuri , ce femei , visez si eu cu ochii deschisi ;in rest ma pregatesc sa implinesc 30 de ani si sa ma apuc de tocit iarasi , vai si ce ma bucuram la fiecrae 1 octombrie ca altii se duc la scoala si io nu
eh anu asta imi venii iarasi randul si mie , sper sa mi placa si sa fie o alegere buna
o zii fericita va doresc
-Milton
-Milton
Toata lumea fericita,multumita?Mi-e venit randul sa scriu aici...am fost plecata 3 zile la parinti,frumos totul acolo,verdeata multa,gratare,ardei umpluti,ceva de pileala,as fi stat acolo pana la Craciun dar ma chema dorul de calculator si de baietii veseli.Si am venit acasa....am deschis forumurile si m-a apucat damblaua...cum mama dracu niste analfabete fac bani? Vad si eu in free ce se intampla dar ma seaca la inima ca habar nu au ce e aia gramatica limbii romane.Stiu ca noi suntem vazute ca niste 'paria' dar asa cum stii sa spui...mmmm baby ....invata sa spui si sarut-mana .Puteti sa sariti toate pe mine ,sa spuneti ca sunt absurda...fie la voia voastra...
-
- Elite User
- Been thanked: 1 time
Ai ramane uimita sa vezi ce persoane se prezinta la un interviu , iar cand sunt respinse au o singura replica :
" ce , singura crezi ca nu pot ? " :mrgreen:
De aratat arata binisor spre acceptabil dar... no comment restul ,asa ca , nu mai ma mira nimic in ziua de azi .
" ce , singura crezi ca nu pot ? " :mrgreen:
De aratat arata binisor spre acceptabil dar... no comment restul ,asa ca , nu mai ma mira nimic in ziua de azi .
Alex,pe mine nu ma mai mira nimic de mult timp,in timp ce am lucrat la studio am evoluat,veneam dintr-un oras de provincie si la studio am avut ocazia sa vad multe,sa invat multe,sunt total PRO STUDIO,cine spune ca studioul ia jumate nu stie pt ce...in fine....eu am ce am cu gramatica pt ca eu mi-am invatat copilul sa faca scoala,nu conteaza ce face maica-sa,nu pot sa condamn pe nimeni dar daca as fi fata in fata le-as trage vreo 2 palme.In alta ordine de idei....intamplarea face sa am o casa mostenita langa Videle,ar cam trebui sa trec pe acolo....pregatesti gratarul??? :twisted:
mirely nu vreau sa critic la adresa ta, dar mereu m-am intrebat cine naiba va apuca sa va uitati in saloanele altora? Ceea ce face altul e treaba lui, daca tie ti-ar intra cineva in salon si apoi ti-ar copia miscarile nu te-ai supara? Sau daca ti-ar spune ah ce are proasta asta ca face bani? Nu mai intrati in saloanele altora, nu faceti decat sa va accentuati starea de nervozitate romanii tot timpul au curiozitatea sa vada capra vecinului. Sunt proaste altele, sunt analfabete, e problema lor, nu a ta. Tu ia si vezi-ti de treaba ta. Eu nu ma mai uit demult ce fac altii prin saloane si nici nu vreua sa-i critic. fiecare face ce considera el ca este mai bine. E ca si cum X are o maniera de a vinde ciocolata si face bani si vii tu sa-i spui ca e prost si analfabet....Aicin nu conteaza ca e prost si anlfabet, aici e vorba de marketing si bravo lui daca metodalui merge, atat timp cata respecta regulile siteului. in videochat fiecare fata face bani cu ceea ce are drept potential, unele au corpul, altele au capul drept potential. Probabil fetele la care te-ai referit tu au corpul drept potential, iar in videochat este si asta o sursa de facut bani. Imi cer scuze daca am fost prea agresiva la adresa ta, dar am avut intr-o vreme cativa romanasi (bag mana in foc ori modele ori patroni de studio) care toata ziulica erau pe la mien prin salon de parca altceva nu aveua de facut si nu conteneau cu tot felul de baeratii in a-mi distrage atentia, poate poate voi face vreo greseala sau privaturi mai putine LOL :mrgreen: Uite de asta imi displac oameni care se holbeaza prin saloanele altora, poate poate ori descoperi lana de aur sau cien stie ce secret ascuns....Cand de fapt acesta nici nu exista, pur si simplu tine de tipologia personala a fiecaruia dintre noi si de afinitatile pe care le putem creea cu diferiti indivizi. Nu putem place tuturor clientilor , dra SIGUR exista o categorie de oameni care ne plac.
Ps: fac multe greseli de gramatica cand scriu deoarece scriu foarte repede si pe o tastatura care nu e romaneasca.
Ps: fac multe greseli de gramatica cand scriu deoarece scriu foarte repede si pe o tastatura care nu e romaneasca.
-
- Elite User
mirely scrie:Alex,pe mine nu ma mai mira nimic de mult timp,in timp ce am lucrat la studio am evoluat,veneam dintr-un oras de provincie si la studio am avut ocazia sa vad multe,sa invat multe,sunt total PRO STUDIO,cine spune ca studioul ia jumate nu stie pt ce...in fine....eu am ce am cu gramatica pt ca eu mi-am invatat copilul sa faca scoala,nu conteaza ce face maica-sa,nu pot sa condamn pe nimeni dar daca as fi fata in fata le-as trage vreo 2 palme.In alta ordine de idei....intamplarea face sa am o casa mostenita langa Videle,ar cam trebui sa trec pe acolo....pregatesti gratarul??? :twisted:
Cand vrei esti bine venita , facem un gratar pe cinste , doar sa ma suni inainte , nr . este cel afisat in bannerul din semnatura , cu gramatica ai perfecta dreptate si eu ma chinui cu cea mica sa o invat a vorbi corect , desi are abia 3 ani si jumatate , pe 26 Ianuarie 2012 face 4 , isteata foc precum tatal ei si frumoasa precum mama , sper sa pot s-ai ofer un viitor stralucit , oricum , pentru majorat va avea ce cheltui :mrgreen: cate 100 E in fiecare luna de cand sa nascut .
Ultima oară modificat 06 Oct 2011, 17:59 de către Skins, modificat de 2 ori în total.
trompi scrie:mirely nu vreau sa critic la adresa ta, dar mereu m-am intrebat cine naiba va apuca sa va uitati in saloanele altora? Ceea ce face altul e treaba lui, daca tie ti-ar intra cineva in salon si apoi ti-ar copia miscarile nu te-ai supara? Sau daca ti-ar spune ah ce are proasta asta ca face bani? Nu mai intrati in saloanele altora, nu faceti decat sa va accentuati starea de nervozitate romanii tot timpul au curiozitatea sa vada capra vecinului. Sunt proaste altele, sunt analfabete, e problema lor, nu a ta. Tu ia si vezi-ti de treaba ta. Eu nu ma mai uit demult ce fac altii prin saloane si nici nu vreua sa-i critic. fiecare face ce considera el ca este mai bine. E ca si cum X are o maniera de a vinde ciocolata si face bani si vii tu sa-i spui ca e prost si analfabet....Aicin nu conteaza ca e prost si anlfabet, aici e vorba de marketing si bravo lui daca metodalui merge, atat timp cata respecta regulile siteului. in videochat fiecare fata face bani cu ceea ce are drept potential, unele au corpul, altele au capul drept potential. Probabil fetele la care te-ai referit tu au corpul drept potential, iar in videochat este si asta o sursa de facut bani. Imi cer scuze daca am fost prea agresiva la adresa ta, dar am avut intr-o vreme cativa romanasi (bag mana in foc ori modele ori patroni de studio) care toata ziulica erau pe la mien prin salon de parca altceva nu aveua de facut si nu conteneau cu tot felul de baeratii in a-mi distrage atentia, poate poate voi face vreo greseala sau privaturi mai putine LOL :mrgreen: Uite de asta imi displac oameni care se holbeaza prin saloanele altora, poate poate ori descoperi lana de aur sau cien stie ce secret ascuns....Cand de fapt acesta nici nu exista, pur si simplu tine de tipologia personala a fiecaruia dintre noi si de afinitatile pe care le putem creea cu diferiti indivizi. Nu putem place tuturor clientilor , dra SIGUR exista o categorie de oameni care ne plac.
Ps: fac multe greseli de gramatica cand scriu deoarece scriu foarte repede si pe o tastatura care nu e romaneasca..
Trompi...incantata de cunostinta!Draga mea,din cate am inteles de pe forum ai ceva experienta in domeniul vdc....ei bine,uneori intru sa vad ce se intampla pe acolo in free pt ca ...cineva...intr-o noapte mi-a spus...baragladina ce esti,ce cauti aici?...Acum sa stam strambi dar sa judecam drept...eu nu am loc in vdc? Si cum sa nu ma inervez....Si in legatura cu copiatul altor modele....m-ai facut sa rad pe cinste...fac munca asta cinstita de 11 ani,ce dracu sa mai copiez,poate altele au ce invata de la mine....pt. nelamuriri da replay.
-
- VIP
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
[quote="mirely"]Si cum sa nu ma inervez....
lol mirely uite ca si tu faci greseli gramaticale lol,asta asa in gluma....deci si eu sunt de parere ca nu conteaza neaparat gramatica,sunt modelele de top earning si le doare in pasarica cum tasteaza ,ba chiar de ale naibii tasteaza in scarba ,si membrii mor de dragu lor ,,chiar spun language a la cutare ..deoarce fanii unui model nu stau de 6 sa-i pandeasca greselile dimpotriva orice greseala li se pare ceva inedit ,original si ca face parte din stilul ''divei''...pt mine e clar daca vine unu sa ma corecteze chit ca are dreptate ala nu e fan ,e la spionat
nu mai baga in seama toti nesimtitii care vin si te fac ''baragladina'' ,ca sunt multi dereglati pe planeta asta care ii fute grija cum arata aia ,ala ,si mai mult nu ii duce capu ..indiferenta e cea mai puternica arma ! toate kick-urile si ban-urile nu fac cat indiferenta ! :lol:
lol mirely uite ca si tu faci greseli gramaticale lol,asta asa in gluma....deci si eu sunt de parere ca nu conteaza neaparat gramatica,sunt modelele de top earning si le doare in pasarica cum tasteaza ,ba chiar de ale naibii tasteaza in scarba ,si membrii mor de dragu lor ,,chiar spun language a la cutare ..deoarce fanii unui model nu stau de 6 sa-i pandeasca greselile dimpotriva orice greseala li se pare ceva inedit ,original si ca face parte din stilul ''divei''...pt mine e clar daca vine unu sa ma corecteze chit ca are dreptate ala nu e fan ,e la spionat
nu mai baga in seama toti nesimtitii care vin si te fac ''baragladina'' ,ca sunt multi dereglati pe planeta asta care ii fute grija cum arata aia ,ala ,si mai mult nu ii duce capu ..indiferenta e cea mai puternica arma ! toate kick-urile si ban-urile nu fac cat indiferenta ! :lol:
-
- Elite User
Excelent spus .sweetgirl scrie: sunt multi dereglati pe planeta asta care ii fute grija cum arata aia ,ala ,si mai mult nu ii duce capu ..indiferenta e cea mai puternica arma ! toate kick-urile si ban-urile nu fac cat indiferenta ! :lol:
Da, recunosc, gresesc si eu..dar nu din motiv ca nu cunosc limba romana.Eu am citit pe celalalt forum niste posturi care m-au ingrozit. Nu am nimic cu nimeni, e treaba fiecaruia ce face..dar nu accept sa primesc lectii de la o pustoaica de 20 ani ..pentru ca asta mi s-a intamplat.
Cine intelege..pricepe
Cine intelege..pricepe
mirely respectul meu pentru toti cei care lucreaza in videochat, pentru ca stim cu totii cata perseverenta si nervi trebuiesc pentru a se face un ban bun, poate am fost prea critica cum am si spus-o, ceea ce nu inteleg eu e din ce cauza te plimbi prin alte saloane atat timp cat ai experienta in spate si dupa cum ai spus si tu dupa atatia ani nici nu ai ce sa mai copii. Simplu fapt de a-l privi pe altul iti face si mai rau in opinia mea pentru ca te intristezi gandindu-te uite cum face ala bani si eu nu. Eu zic ca mai degraba e mai bien sa ne concentram pe munca noastra si nu pe cea a altora, asta vroiam sa spun. Nu e o lectie de viata, e doar o opinie sau un sfat. Suntem aici sa invatam unii de la altii si sa ne ajutam si sunt convinsa ca fiecare dintre noi are ceva special .
Trompi,nu m-am facut bine inteleasa...greselile gramaticale care m-au iritat le-am observat pe forum nu in salonul cuiva,nu erau greseli facute din cauza grabei de a scrie ci pt ca nu avea notiunile necesare.Cand am spus ca am intrat la cineva sa vad cine este persoana,da am fost acolo pt ca am reusit sa-i prind nick-name in timp ce ma desfata cu anumite mangaieri.M-am lamurit,nu i-am adresat nici un cuvant macar desi merita si asta a fost tot.Eu sunt sigura ca tu nu crezi o iota din ce spun aici ...asta e.
Buna Jurnal,buna Nicky si salut pe toata lumea care are rabdare sa-mi citeasca refularile.Sunt nervoasa in seara asta...mi-am pus chilotii in ordine,am ascuns dildoaiele si lanturile dar aia cu recensamantul nu au aparut...poate maine.pana si webcamul l-am pitit...Bun...dar nu sunt nervoasa pt ca nu au venit aia ci pt faptul ca trebuie sa fac pe viteaza in fata mamei mele,am obosit...isi risca viata in fiecare zi si eu ma dau mare si o incurajez sa mearga inainte,ca totul e roz si ok,dar nu e nimic roz....oofff nu va suparati pe mine,este un jurnal si scriu si eu si daca ma ia iar LadyAttitudine cu chestii de alea existentiale pe care nu trebuie sa le expui pe forum,nu am decat un raspuns pt ea:nu ii doresc nimanui sa ii fie frica sa raspunda la telefon...
-
- VIP
- Been thanked: 17 times
http://www.realitatea.net/in-zece-ani-v ... comentarii
mmmm, mai am cel putin vreo 70 de ani de cariera inainte...how old are u baby? 24, u? I'm ... 117 baby, are u horny for me baby?
)))))))))))
toata ziua am ras de recensamantul termopanelor dar ASTA chiar m-a dat de jos
)))
mmmm, mai am cel putin vreo 70 de ani de cariera inainte...how old are u baby? 24, u? I'm ... 117 baby, are u horny for me baby?
toata ziua am ras de recensamantul termopanelor dar ASTA chiar m-a dat de jos
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU