Probleme finante

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
fetish
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 0

josephine eu nu polemizez cu nimeni pe nici un sub cu atat mai mult cu cat fiecare are cap propriu creier sa gandeasca si sa faca diferente ; sincer eu cred ca subiectul asta e un mare bs nu stiu ce se urmareste da nu mi miroase a bine

ceva e f putred pe aici
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
SoulCams Models Studios wanted
josephine_love
User Junior+
User Junior+

fetish scrie:josephine eu nu polemizez cu nimeni pe nici un sub cu atat mai mult cu cat fiecare are cap propriu creier sa gandeasca si sa faca diferente ; sincer eu cred ca subiectul asta e un mare bs nu stiu ce se urmareste da nu mi miroase a bine

ceva e f putred pe aici
Si eu m-am intrebat initial daca nu e vorba despre vreun jurnalist de la vreun ziar sau cine stie ce alta chestie, pana la urma numai autoareai topicului stie cu exactitate cine e si ce urmareste. E putin ciudat sa activezi in avc din 2008 si sa nu fi avut nici o problema de semnalat pe forum pana acum. M-am gandit doar sa clarific oarecum chestiunea impozitelor in avc mai ales pentru cei care activeaza individual si nu sub forma unui studiou, chestiune care oricum pana la reglementari legislative clare lasa loc de multe interpretari.
Skins
Elite User
Elite User
Been thanked: 1 time

Eu unul zic asa:
Orice informatii despre:
plati, taxe, impozite, castiguri sa se opreasca aici ( sa nu mai postam reply la astfel de intrebari, raspunsuri exista in forum destule), este deja al 3 lea user ce intreaba direct din primul ori al doilea post diverse lucruri sub diverse aspecte, ba ca face studiu, ba ca este nou si este interesat, ba ca, la calcat fiscul ori mafiotii s.a.m.d consider ca informatiile postate in forum sunt mai mult decat suficiente pentru ORICINE!, hai sa nu deschidem cutia pandorei si sa le oferim totul pe tava, ideal ar fi ca @SAD^^EYES sa faca o curatenie si sa elimine astfel de topicuri din forum, uneori prea multa informatie strica, practic oferim celor interesati direct o cale de acces mult prea usoara, este doar opinia mea,dar eu astfel vad lucrurile!
mariasa

poate sa imi spuna cineva cum pot atasa documentul scanat de la finante pe forum? multumesc
fetish
VIP
VIP

exact josephine , topicul lasa loc de f multe interpretari sin in general are mult prea multe hibe asa ca parere de ansamblu , de exemplu de ec aducerea in discutie exact a articolului 212 din Og.92/2003 care face strict referire la reglementarea situatieie de reclamant impotriva fiscului ?oare nu cumva undeva sa facut o reclamatie impotriva vre unnui impozit neplatit si sapaturile fiscale au dus si al decoperirea acestor venituri ?cu atat amai mult cu cat articolulu amintiti cuprinde exact reglementarea situaitiei ,, introducerii altor persoane in procedura de solutionare a reclamatieie impotriva impozitarii pe venit,, ? stiut este f bien ca f multe persoane au incercat sa combine activitatea de vdc cu altele gen vanzarea de masini sh , sau alte traznai , pote ca respectivul cont a fost utilizat si al alte afacaeri faara a se paltii impozit si de aicic a ieist dandanaua

oricum o asemenea situatie fara referire la detalii lasa loc al multe f multe interpretari sau posibile interpretari
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”