al meu sot o sa ia concediu , yay 3 saptamani o sa fim impreuna, super abia astept ;mi a facut cadou un robot dde bucatarie , abia astept sa -l utilizez si am o senzatie ca si el
ieri cand am fost la shopping , mi am shoppinguit eu ceva toale si pe el l am trimis la cafea ,nu mi palce sa l chinui prin magazine: da asta vine asta nu vine ailata nu e roz etc , nu are rost ; cand ne ma reintalnit ma astepta cu 25 de buchete de narcise;am cam ramas masca ; luumea se holba la noi ca deh scandalul la ordinea zilei dar dragostea in Romania a devenit un subiect tabu
mi am adus aminte de 1mai cand am fost in Bulgaria la un restaurant ,la cina i-am dedicat ,,Because I love u ,, de Celine Dion , nu de alta da sa intelegem si noi textul si ce zice ;chelnerului i-a palcut sa fie complice , a tradus dedicatia in bulgareste , asa ca inca 30 - 40 de persoane au sytiut ami multe despre noi ; la finalul dansului ne - au aplaudat si incepusera sa strige frenetic LOVE , LOVE , LOVE
banuiesc ca era sg cuv in engleza pe care il stiau; sunt asa amuzanti cu incercarea lor de a comunica si in alte limbii
fara sa vraeu nu m - am putut opri sa gandesc :oare merita sa arunci o caruta de bani pe un hotel de 5 stele , pe spa uri , pe mese scumpe daca nu ai cu cine sa le imparti , merita o vacantade cateva zile un buget destul de intins in timp ce in toate zilele alea prietenul tau cel mai bun e telefonul ?de ce se complac oamenii ?de ce se afunda in mocirla asta pe care o denumesc pompos ,, familie,, asta nu e ,, familie,, nu e nici macar o adunatura e pur si simplu o masca , un alt joc de teatru
suntem asa de incorsetati in dorinta asta de a da bine , incat in disperarea de a avea viata perfecta , copilul ideal , masinele perfecte si vila fara numar , uitam sa dam atentie sufletului nostru , uitam sa ne bucuram , micile bucurii ne fac viata frumoasa
nu m am abtinut sa nu zambesc imaginanadu mi cum domnul f potent financiar de langa masa noastra ar fii aratat intr - o bataie cu perne sau mozolit bine de inghetata sau dandu se in leagan
cineva spunea o data ca atunci cand a murit copilul din tine deja iti poti facetestamentul , este finalul vietii tale de om ; multi ani nu am inteles ce vrea sa zica , acum matura fiind realizez perfect si sunt de acord
imi place ideea de jurnal , imi place sa vad fizic ca am o viata buan , ca ma pentru cine lupta/ munci , merge mai departe , ca nu sunt doar eu versus univers;discutam ieri cu al meu sot despre descoperirile stiintifice si imi spunea ca lui i separ interesante , eu le gasesc insipide si fara rost , daca s- ar descoperi formula chimica a dragostei de exemplu nu ne ar face mai buni , sunt oameni incapabili sa iubeasca asa ca nu iar ajuta cu nimik in plus fataa de ce e acum
si apoi poate sunt anumite lucruri al caror mister nu treb dezlegat , Dumnezeu ,umanitatea , minunile , dragostea ;oamenii nu mai cred in minuni cand e f simplu in fapt , zilnic are loc cel putin o minune , ce minune mai mare poate fii decat norocul de a intalni persoana iubita si a forma o noua familie , cu noua ei entitate , independenta de restul sau de a avea un copil , sau de a fii capabil sa te bucuri de viata
in cateva min maxim 30o sa intru la munci , o noua zii , ultimele ajustari , dar sunt convinsa ca o sa fie bine , am aripi pentru ca in cateva zile o sa plecam iar sa ne plimbam ,o sa fim amandoi , ne vom relaxa si atunci o sa ajung iar al concluzia ca orice ar trebui sa afc merita pentru viata noastra impreuna
nici un efort nu il voi precupeti , cand ai un asemenea om langa tine merita sa treci prin foc pentru el ;e frumos sa traiesti mai ales daca ai primit o noua sansa ,e frumos sa te bucuri de ea , sa simti gustul vietii
mi am luat provizia mea de carti :,,Evantaiul lui Yasumi ,, de Jocelyne Godrard un roman simplu despre lupta unei tinere japoneze in soc epocii Hein (undeva intre 794 si 1185)despre dargoste , calm , frumusete si onoare si ma asteapta ,,Cinci piste false ,, al lui Dorothy Sawyers , un roman politist in genul celor scrise de Agatha Christie
am realizat ca cel mai imp hobby almeu este cititul ; este imp sa ai o viata plina de to do , oare daca viata mea ar curge asa intr - o supica calda pe langa mine , in care fiecare zii ar fii identica cu cea din urma cum m as simti ?
scria un coleg mai susu despre cat de mari suntem noi cele care afcem vdc ,eu nu am simt mareata , imp , strangatoare de averi , eu sunt un om absolut normal carea a gasit calea spre fericire , si acre profita de viata 150 la suta
poate ma ajuta aceasta perceptie pe care o am despre sexualitate sau poate cine stie viata mea sau poate simplul motiv ca-s o fire optimista
inchei multumindu-i inca o data celuicarea inventat vdc ul , sansameala viata , sansa mea de a avea viata perfecta ;dac as putea i-as da unpremiu Nobel omului asta
o zii buna juranlule eu am ceva de munca :mrgreen: