Atunci am un singur cuvant pentru tine : TACI !adid22 scrie:Mda....am intalnit un binefacator si am dat cu piciorul.Cam aici vrei sa ajungi nu?Ma abtin sa mai comentez ca ies din subiect.
Din punct de vedere moral esti ZERO Adi, si spun asta cu toata raspunderea (crede-ma Sad).
Ar trebui sa facem o rubrica pe acest forum special pentru tine ... ca sa-ti expui acolo inteligenta . Am auzit ca in ultimul timp oferi consultanta . Am murit de ras cand am auzit-o pe asta . :lol: Of...Adi ... pustiulica , mai ai de crescut ...
Revenind totusi la topic , INFINITY are dreptate ca de obicei . Totusi nu sunt de accord cu termenii utilizati . Sunt modele care nu folosesc jucarii sau sinulatoare - deci d.p.d.v. sexual nu se intampla nimic . Haideti sa nu generalizam . De ce sunt curve virtuale ? Nu inteleg termenul . Si daca este - acestea virtuale sunt pe aceiasi treapta ierarhica cu cele reale ?
O alta intrebare , retorica . Cate curve reale au masini , bani , bijuterii ? Poate doar cele de lux . Cate dintre modelele independente dispun de aceste resurse ? Aproape toate .
De asemeni consider ca o regina "curva" virtuala are un super nivel de inteligenta ... nu e usoara meseria . Cunosc modele care vorbesc 2 sau 3 limbi straine ...
Haideti sa terminam cu balacareala asta ... Cersetoria o sa continuie indiferent ce se spune pe acest forum . Adid22 stie prea bine asta . Minciuna - imoralitatea vor continua si ele ... Adid22 doar ce ne-a facut o demonstratie ...
Am ceva cu adid22 ? Cititi acest topic cu atentie si vedem daca am dreptate sau nu ...
Salutare si spor la bani !