Fetish , nu oricine poata sa fol anticonceptionale,eu una nu pot din punct de vedere endocrinologic ,altele nu vor,iar despre ce spun medicii eu totusi inclin sa cred un ginecolog bun care-mi spune ca un chilot tanga face transfer de microbi catre anus spre pussy prin frecare,oricata igiena tii, nici nu vreau sa ma gandesc ca sunt sute de femei care nu tin o igiena corecta si dupa ce se duc la toaleta si se c...a isi trag chilotii pe ele asa fara dus ..scarbos ,stiu ,dar am vzt zeci de cazuri.......mai sunt si cazuri cand nu poti face efectiv asta daca esti in oras sau la film ,etc si nu ai dus,pana ajungi acasa......fetish scrie:diva cup e o solutie , eu nu o folosesc pentru ca mi se pare greoi sistemul , cat despre ce spun ginecologii din Romania ei spun multe ,f multe , in special aberatii
bai nene da nu foloseste nimeni anticonceptionale ?ca pe bune parca am fii in evul mediu :roll:
Concluzie ,din partea mea ca individ aceasta discutie nici nu trebuia sa existe pe forum pentru ca fiecare femeie este unica si perioada de menstruatie difera f mult ca timp,volum ,organism ,cred ca asta e o chestie pe care toate ar trebui sa o stim din instinct.Eu am renuntat de ceva ani la chilotii tanga pentru ca sunt paranoica ,plus ca mereu mi-au placut chilotii full back( am fetish la ei:P )