treaba cu cureaua era metaforica, domnisoara.
Eu ti-as administra vreo 2 curele (aceleasi gen, care nu incita la violenta) pentru auto-suficienta de care dai dovada. Ca si pentru desconsiderarea de care dai dovada fata de multi dintre userii forumului.
Asa cum am mai zis, am toata consideratia fata de profesionistii din domeniu. Si aici gasesti destui. Ii "citesti" din postarile lor ca au atitudinea corecta fata de viata, fata de meserie, fata de co-forumisti.
Pe de alta parte, gasesti si destule persoane care confunda masiv sula cu acadeaua. Nu fac referire la tine, dar asta denota doar ca am o bruma de buna-crestere. Aceste persoane vin sa explice unor oameni care fac acest business / job de ani de zile (si il fac bine), intr-o romana sora cu non-romana, cum ar trebui sa vada veteranii acestui business treaba.
Pe mine, personal, asta e o treaba care ma irita. Avand in vedere ca iritatia mea e localizata pe creier, nu pe cur, mi-e greu sa ma dau cu pudra de talc si sa imi treaca. Asa ca pun mana pe tastatura si va zic de familie.
Cred ca ti-ar fi destul de dificil, domnisoara pisy (ai remarcat ca am scris nick-ul tau cu minuscula, nu?) sa imi evaluezi educatia, cat si sa o compari cu a "barbatilor din occident". Inclin sa cred ca nu ai cunostinte temeinice despre educatia barbatilor din occident, de care faci atat caz. Insa poate ma insel eu. Insa despre a mea, in mod cert, habar n-ai.
Poate mananc terci cu mana si ma sterg de muci cu maneca. Dar poate ca ma sterg la fund cu petale de trandafir, pe acorduri suave de harfa. (Ma refer la instrumentul muzical, nu la manelistul inteles al cuvantului). Poate ca o snopesc pe nevasta-mea de 3 ori pe saptamana. (Da, fetelor, sunt insurat...ati ajuns prea tarziu. Stiu ca toate fetele vor sa apeleze la mine... :lol: ) Sau poate ca ii aduc de 2 ori pe zi flori. Quien sabe?
M-ai acuzat ca sunt detinator de studiouri si ca vreau sa "atrag fete". Eu prefer sa cred ca acord unor fete o sansa. Pentru unele dintre ele, o sansa care marcheaza diferenta intre o viata de rahat (cea pre-videochat) si una normala. Si nu voi fi de acord ca cineva ca tine sa vina si sa le faca curve. Sunt colegele mele, sunt echipa mea si eu am ca datorie sa le protejez.
Ti-am sugerat macar 6 ani de acasa, pentru ca modul in care ai vorbit cu Lady Attitude a fost jignitor. Replica pe care ti-o daduse Lady fusese una justificata pentru lamentabila ta fraza:
eu sunt model de mai bine de 3 ani, unul foarte bun care face multi multi multi $$$ CARE NU FACE ANAL !!!!!!
.
Jenant! Adica cele care fac anal sunt niste curve, nu? Si cele care, in viata de zi cu zi, fac oral, sunt tot niste curve, nu? Am auzit pareri care sustin ca si cele care poarta tanga sunt tot asa ceva. De acord? Aaaaa....sa nu uitam de parerile misogine "Toate feneile sunt curve"
Uite ca eu, misoginul si raul care are
studioaie, sustin dreptul femeilor de a fi respectate. Desigur, daca o merita. Intre o fata care face vch ca sa se intretina pe ea si (deseori) o familie si individa care agata un tip cu bani, pe care nu il place, dar si-o trage cu el de dragul hainutelor si a telefoanelor de firma, crede-ma ca stiu cui sa ii acord respectul meu. Si stiu si pe care dintre cele 2 de mai sus sa o numesc curva.
Hai. Treci la colt 5 minute, ca m-ai suparat.
P.S. @consuelo: multumesc pentru suport...