Acum o saptamana am decis ca vreau sa imi deschid cont de model independent pe MFC, asta dupa ce am plecat de la studioul unde am lucrat timp de aproape 4 ani (continuu, nici macar vacante nu mi-am luat fara sa iau laptopul cu mine si sa intru online macar cateva ore in fiecare zi).
Ma rog, asta nu e relevant. Ideea este ca nu am stiut nicio clipa daca ei mi-au inchis conturile, pentru ca totusi inca eram listata pe Google, iar eu am plecat de acolo cu mai multe probleme, care momentan se desfasoara la Curtea de Apel Bucuresti.
Pur si simplu am inceput sa trimit la fiecare site cate un mail, in care le-am explicat ca doresc stergerea oricarui username sau cont din a lor baza de date.
CamContacts mi-a raspuns dupa 6 minute:
You have a message from CamContacts HelpDesk, please see it below:
Dear,
Thank you for contacting us.
Please re-send us screen names in question and use a space tab betwwen each screen name.
Also in order for us to deactivate those accounts you will need to send us a copy of your ID and a picture of your Face+ID as a proof of your identity.
Best Regards,
Helen
Apoi am vorbit cu supportul live de la Jasmin.com, pentru ca era mult mai rapid, unde mi-au spus acelasi lucru: mail cu poza I.D. si poza cu "fata+I.D". Ei au raspuns dupa aproximativ 7 ore:
Dear Partner,
This is to reconfirm that the mentioned Performer Account (Performer) has been closed as you requested.
We wish you a nice day.
If You have any further question or comment, please don't hesitate to contact us by sending a message to
help@livejasmin.com.
Best regards,
LiveJasmin Support Team
Am trimis acelasi lucru si la M.F.C. Ei au raspuns cel mai tarziu, dupa aproximativ 14 ore:
De asemenea, am precizat ca, in afara stergerii conturilor, doresc si stergerea paginilor de profil, care inca pot aparea, desi sunt inactive. Cel putin, asta mi-a fost explicat si de supportul Jasmin si de cei de la Cam Contacts.
Sper ca este de ajutor raspunsul meu.
O vara perfecta va doresc!