VC la taraf tv

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
BasGLM
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

intr-=o seara "rasfoiam" canalele la tv..si am dat peste taraf tv si e o emisiune gen fata dupa 12 sau de la miezul noptii ..in care am constatat :) ca multi romanasi trm mesaje la o duduie care se dezbraca... deci avem si noi un fel de MFC in romania:)) baietii cu mesajele (tips boy) si ea show pe free ... parca citisem prin forum aici sau in alta parte cu unu care vroia sa deschida si ptr romani un studio, membrii romani..pai la ce sa mai deschizi cand ai live tot ce vrei ...
SoulCams Models Studios wanted
#DarkAngel#
User Junior
User Junior

Asa este...si eu intr-o seara rasfoiam canalele tv si la fel am dat peste aceasta emisiune la taraf tv in timp ce curgeau mesajele de genul : show me pussy; shake that ass etc etc :shock: si fata baga mare miscari ondulatoare in toate pozitiile, magaieri...pe canapea, pe covor ba chiar are si o bara speciala pt dans sa fie shoul complet lol
Si mai au tupeu "anumite persoane" sa ne catalogheze pe noi pfffffffff :twisted:
Ken
Veteran
Veteran

Nu este o rusine ca ascultati manele :-j
No mai dati cu rasfoiam .... :lol:

Cat despre tipa aia :lol: .... sunt curios cati bani ia ptr prestatie ...
#DarkAngel#
User Junior
User Junior

Ken scrie:Nu este o rusine ca ascultati manele :-j
No mai dati cu rasfoiam .... :lol:
Ken, sunt o ascultatoare de orice gen de muzica inclusiv manele ( si nu imi este rusine sa recunosc ) fiecare asculta cei place doar traim intr-o tara libera lol :D...dar in nici un caz nu stau sa ascult la taraf tv ;) pur si simplu chiar "rasfoiam" programele in cautarea unui film ori documentar ceva...si asa am nimerit sa vad si eu putin din emisiune :) iar muzica merge in winamp frumusel (vreo 6000 de melodii dintre care 2000 cred ca sunt manele ) :P
Cat despre tipa aia :lol: .... sunt curios cati bani ia ptr prestatie ...
Mda...cine stie cat o lua pt prestatia oferita, oricum o suma frumusica cu siguranta ...!!! :roll:
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Haha, am vazut-o si eu pe ''printesa'' cu pricina, eu mai las pe Taraf fara sonor pentru ca ''mor de dedicati'' pe care floarea analfabetilor de la noi le dau.
''Do what thou wilt shalt be the whole of the law!''
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”