Dear ePassporte Account Holders
St. Kitts Nevis Anguilla National Bank, without our prior knowledge, has turned off the ability for ePassporte to access or display Account Holders' Visa Card balances. This means that when you login to your ePassporte Account, you will only be able to see your Wallet balance. As a consequence, inquiries regarding your Visa Card balance must be directed to St. Kitts Nevis Anguilla National Bank. St Kitts Bank is responsible for all funds on Visa Cards. Their contact information is as follows:
St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd.
Central Street,
P.O. Box 343
Basseterre, St. Kitts, West Indies
Tel: (869) 465-2204 Mon - Thurs: 8 a.m. - 2 p.m. Fri: 8 a.m. - 4 p.m.
Fax: (869) 465-1050
Email:
webmaster@sknanb.com
ePassporte will continue to provide support with regard to the funds in your Wallet. We kindly ask for your patience as we must verify Accounts and balances manually.
Thank You,
ePassporte Account Holder Services
Acesta este mesajul pe care l-am primit azi, cu toate ca pe data de 13 am trimis o cerere de transfer bancar catre Epassporte si culmea, a si fost aprobat. Azi ... verific contul bancar ,banii pe nicaieri. Intrebarea care cred eu sio pune fiecare in momentul de fata este: Oare mai exista vreo sansa de a primi banii care neau fost la epassporte? Raspunsul meu personal si nu tocmai optimist: Vazand situatia azi, si citind mesajul epassportului, sincer NU CRED SA MAI RECUPERAM BANII! O sa mai dau vreo 2 telefoane maine sa le zic ca a expirat termenul limita de 10 zile stipulat pentru transfer, o sa le ascult explicatia si cred ca imi pot lua gandul de la banii. Fara nici un gand rau , dar dragi colegi de breasla ...cred ca ar trebui sa ne resemnam, sincer nu cred ca mai rezolvam ceva decat sa ne incarcam facturile de telefon. Daca cineva a reusit cu succes sa primeasca banii prin transfer bancar de la epassporte cu o solicitare depusa dupa perioada de 10 septembrie 2010 , astept sa scrie cate ceva .