Photoshopul sa traiasca:)class_studio scrie:Puteti "zambii" macar sunt altii mult mai rau
Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com.
Epassporte probleme cu VISA!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna, sunt un model independent si o cititoare a acestui forum. Nu sunt un membru activ dar ' nenorocirea' epassporte ma impunge sa scriu. Citii multe informatii aici despre acest subiect: false, adevarate, presupuneri, aberatii, scenarii, temeri si cum ii sade bine romanului ceva mistocareala si un strop de indolenta( asta e pentru sex appeal).
La modul concret si fara palavrageala multa, un mic istoric :
1. pe 1 sept needlive livreaza plata la epass si se duce in wallet ( asa aveam setat).
2. pe 2 scot o parte din bani( adik acea limita de 1 mie)
3. pe 3 e Big bang-ul!
4. cateva zile e asa un vartej de ' ce se intampla', citit pe forumuri, emailuri la epass si multa multa neliniste.
5. constat ca singura optiune e cea de a incerca un wire transfer si parcurg toti pasii necesari.
6. pe 8 sept .aprobarea de la epassporte pentru wire transfer si cu termenul acela de 7- 10 zile lucratoare pentru realizarea transferului.
7.pe 21 sept ma cuprinde agitatia maxima si le trimit un email. Raspuns standard/ automat si il cunoasteti : banii d-voastra sunt in siguranta si cerem intelegere si rabdare si bineinteles ca suntem aici sa te ajutam daca ceva merge prost.( gulp)
8. Ziua cea mare , 22 sept .Si nimic. Trimit email si primesc raspuns : As per ePassporte norms, normally it will take 7 to 10 business days to
process the Wire Transfer Request, once it has been approved by our
Account Verification Department.
However, due to suspension of our Visa Program, we have received so many
Wire Transfer Requests and we are trying to process the requests as quick
as possible on a first come first serve basis, hence, it may take few days
more than the normal time frame to process your request.
Concluzie: primul venit , primul servit.
PS
Am dorit sa imi expun ' my story' succint si coerent nu pentru a enerva/ irita pe cineva. Dar mi se pare corect sa ne ajutam cu informatii concrete.
Eu nu am reusit inca acest wire transfer. Am postat aici pentru ca pe alte forumuri unde posteaza useri world-wide exista multe ' pastile' ale unor useri ca ar exista aceste ' miscari' de bani.
Mersi pentru rabdarea de a citi acest post.
Voi updata 'bilantul ' povestii daca va exista un ' the end' fie el fericit sau nu.
La modul concret si fara palavrageala multa, un mic istoric :
1. pe 1 sept needlive livreaza plata la epass si se duce in wallet ( asa aveam setat).
2. pe 2 scot o parte din bani( adik acea limita de 1 mie)
3. pe 3 e Big bang-ul!
4. cateva zile e asa un vartej de ' ce se intampla', citit pe forumuri, emailuri la epass si multa multa neliniste.
5. constat ca singura optiune e cea de a incerca un wire transfer si parcurg toti pasii necesari.
6. pe 8 sept .aprobarea de la epassporte pentru wire transfer si cu termenul acela de 7- 10 zile lucratoare pentru realizarea transferului.
7.pe 21 sept ma cuprinde agitatia maxima si le trimit un email. Raspuns standard/ automat si il cunoasteti : banii d-voastra sunt in siguranta si cerem intelegere si rabdare si bineinteles ca suntem aici sa te ajutam daca ceva merge prost.( gulp)
8. Ziua cea mare , 22 sept .Si nimic. Trimit email si primesc raspuns : As per ePassporte norms, normally it will take 7 to 10 business days to
process the Wire Transfer Request, once it has been approved by our
Account Verification Department.
However, due to suspension of our Visa Program, we have received so many
Wire Transfer Requests and we are trying to process the requests as quick
as possible on a first come first serve basis, hence, it may take few days
more than the normal time frame to process your request.
Concluzie: primul venit , primul servit.
PS
Am dorit sa imi expun ' my story' succint si coerent nu pentru a enerva/ irita pe cineva. Dar mi se pare corect sa ne ajutam cu informatii concrete.
Eu nu am reusit inca acest wire transfer. Am postat aici pentru ca pe alte forumuri unde posteaza useri world-wide exista multe ' pastile' ale unor useri ca ar exista aceste ' miscari' de bani.
Mersi pentru rabdarea de a citi acest post.
Voi updata 'bilantul ' povestii daca va exista un ' the end' fie el fericit sau nu.
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Nu mai imi arata nici banii pe care ii aveam atunci cand s-a blocat cardul
Aveam o anumita suma de bani iar acum cand ma loghez imi scrie simplu:,,Due to maintenance, your Virtual/Visa Electron balance is currently not available.,,
CE TAMPENIE
Aveam o anumita suma de bani iar acum cand ma loghez imi scrie simplu:,,Due to maintenance, your Virtual/Visa Electron balance is currently not available.,,
CE TAMPENIE
.............
-
- User Junior+
Nu mai imi arata nici banii pe care ii aveam atunci cand s-a blocat cardul
CE TAMPENIE
CE TAMPENIE
.............
- windfucker
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mi-am luat banii din wallet prin atasare de card in 6 zile(-2 zile de weekend)...poate ca nu a fost suma mare si de aceea s-au miscat mai repede...dar sigur e ca merge...nu pot spune acelasi lucru de banii de pe visa virtual-inca sunt blocati...bafta la toata lumea si sa auzim numai de bine :roll:
Si mie imi arata acelasi lucru. Cel mai prost e ca daca dau pe "withdraw money" imi arata asa:cara_em22 scrie:Nu mai imi arata nici banii pe care ii aveam atunci cand s-a blocat cardul
CE TAMPENIE
You have a total of US$0.00 avalable on your ePassporte Account.
You have US$0.00 available in your ePassporte Wallet.
You have US$0.00 available in your ePassporte Visa Virtual Account.
-
Atunci nu putem decat sa mai speram:))) Din wallet ii astept si eu ...la fel trebuiau sa intre conform celor max 10 zile lucratoare de pe data de 22 sept...dar n au binevoit sa apara. Iar acum nici macar nu ma mai pot loga pe contul de epass:)))))WinXPfather scrie:Tot succint, coerent si concret. Din ewallet s-au scos banii prin wire de ff multi useri. Fara de tagada de acum...
-
- User Junior+
AU DISPARUT BANII DIN CONT!!!!!!!!!!!0.0$
Dear ePassporte Account Holders
St. Kitts Nevis Anguilla National Bank, without our prior knowledge, has turned off the ability for ePassporte to access or display Account Holders' Visa Card balances. This means that when you login to your ePassporte Account, you will only be able to see your Wallet balance. As a consequence, inquiries regarding your Visa Card balance must be directed to St. Kitts Nevis Anguilla National Bank. St Kitts Bank is responsible for all funds on Visa Cards. Their contact information is as follows:
St. Kitts-Nevis-Anguilla National Bank Ltd.
Central Street,
P.O. Box 343
Basseterre, St. Kitts, West Indies
ANII DIN CONT !!!!!!!! 0,0$
St. Kitts Nevis Anguilla National Bank, without our prior knowledge, has turned off the ability for ePassporte to access or display Account Holders' Visa Card balances. This means that when you login to your ePassporte Account, you will only be able to see your Wallet balance. As a consequence, inquiries regarding your Visa Card balance must be directed to St. Kitts Nevis Anguilla National Bank. St Kitts Bank is responsible for all funds on Visa Cards. Their contact information is as follows:
Central Street,
P.O. Box 343
ANII DIN CONT !!!!!!!! 0,0$
.............
Si spalarea pe maini:
Central Street,
P.O. Box 343
Tel: (869) 465-2204 Mon - Thurs: 8 a.m. - 2 p.m. Fri: 8 a.m. - 4 p.m.
Fax: (869) 465-1050
Email: webmaster@sknanb.com
Central Street,
P.O. Box 343
Tel: (869) 465-2204 Mon - Thurs: 8 a.m. - 2 p.m. Fri: 8 a.m. - 4 p.m.
Fax: (869) 465-1050
Email: webmaster@sknanb.com
-
ce hoti, pffffffff ne au furat banii elegant si noi nu avem ce face stam cum au fugit cu banii nostri, sa dus si ultima speranta....
:roll: ma asteptam la asta dar nu asa de repede
mai e putin si in loc de pagina de epassporte o sa fie un mare EROR
parca eram mai linistita cind ma uitam la banii aia nu erau "a mei" dar totusi ma linistea numai gindul ca undeva sunt banii si sunt IN SIGURANTA
eror eror eror EROR EROR und noch mal EROR
mai e putin si in loc de pagina de epassporte o sa fie un mare EROR
parca eram mai linistita cind ma uitam la banii aia nu erau "a mei" dar totusi ma linistea numai gindul ca undeva sunt banii si sunt IN SIGURANTA
eror eror eror EROR EROR und noch mal EROR
- KittenS
- User Junior+
adica ei acum ne trimit pe noi sa discutam cu banca direct ?? am fost optimista pana acum dar acum sincer nu cred ca voi mai vedea banii de pe epass bine ca aveam doar plata de pe cams .
-
- User Junior+
Asta e o manevra in genul: paseaza-mi mie, ca le-o pasez eu lor, si tot asa.
No, bine ca nu mi-am lasat eu vreodata nici macar 30 de dolari in epassporte.
No, bine ca nu mi-am lasat eu vreodata nici macar 30 de dolari in epassporte.
Team Powerlifting Romania.
Heavy weight champion.
Heavy weight champion.
- ContSters04
- User Activ
a contactat cineva banca respectiva ?
- shopie001
lucixo scrie:shopie001, nici eu nu am primit banii inca, am inteles ca ii vor trimite pe 25 septembrie pentru toata luna august, asa ca stai linistita, cu siguranta iti vei primi banii.
buna..merci mult pt raspunsuri ...:)i feel better now
http://www.youtube.com/watch?v=hLUU41enZQA
-
- User Junior+
Am trimis eu email la banca respectiva , deocamdata nici un raspuns
Cred ca imi vor ignora email-ul la fel ca pe celelalte zeci de mii care s-au trimis
Cred ca imi vor ignora email-ul la fel ca pe celelalte zeci de mii care s-au trimis
.............