Votam daca sa ii cerem lui Sad sa o excluda pe Wulpita?

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns

Prin prezenta, ii cereti lui Sad sa o excluda pe Wulpita?

Chestionarul s-a închis pe data de 02 Oct 2010, 22:27

da
17
50%
nu
15
44%
ma mai gandesc
2
6%

Voturi totale: 34
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times
Been thanked: 0

Ma gandesc ca e prea plictisitor in ultimele zile. Nici o catastrofa noua (doar cele vechi),nici nimic.

Hai sa incercam ceva nou. Votam?
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
SoulCams Models Studios wanted
Ken
Veteran
Veteran
Has thanked: 0

Am votat "nu" ...
Chiar nu vad rostul excluderii ei de pe forum ....
Atata timp cat sadeyes ii aproba posturile este ok ...
Ken
Veteran
Veteran

Si inca ceva ... United Studios ... daca tot ai avut aceasta idee sclipitoare de a face poll ptr excluderea wulpitei puteai macar sa dai tu primul vot ;)
Aici pe forum am observat ca de multe ori in discutii mai apare si efectul de turma .... daca cineva mai vechi si cu multe inimioare zice ceva toti dupa el .....
As fi curios sa zica sad o prostie odata intentionat sa vedem il contrazice cineva sau il vom aproba ?...
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

Tocmai de aia nici nu am votat. Sa nu se zica despre mine ca sugerez vreun raspuns...:)
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

CATEGORIC NU
E democratie, fiecare are dreptul la o parere , la o opinie, la o libera exprimare .Daca ei ii place sa fie sarcastica uneori <sau>, e problema ei <de> , nu a noastra
Daca nu ne place ce posteaza e mai simplu sa ignoram si sa nu ii mai accordam atata importanta
.............
celeste
User Activ
User Activ

United Studios scrie:Tocmai de aia nici nu am votat. Sa nu se zica despre mine ca sugerez vreun raspuns...:)
Chiar daca ai sugera United, multi pot ajunge la o decizie fara sa sara in caruta altuia.

Votat NU
cara_em22
User Junior+
User Junior+

CATEGORIC NU
E democratie , fiecare dintre noi avem dreptul la o parere , la o opinie .
Asa isi manisfesta ea ideile si parerile
Faptul ca ea are o problema <de> nu inseamna ca asta ne afecteaza pe noi
E mai simplu sa ignoram prostiile pe care le scrie
.............
fetish
VIP
VIP

off cand aud asa vorbe mari despre democratie ....... si cat de ditiramb suna unele discursuri

cara din cate imi aduc aminte si pe tine tea deranjat atitudinea wulpitei , bineinteles pp ca acum nu mai tii minte cand e vb despre democratie

inca nu am votat insa voi vota da ; ceea ceface wulpita aici nu este sarcasm si nici bataie de joc este pur si simplu nesimtire crasa ; atta vreme cat suntem o comunittae si ne ajutam asta e si ideea ea nu ajuta nici nu se exprima sarcaastic ea pur si simplu isi bate joc de noi toti

stimati democrati v ati gandit cum ar fi fost sa fiti in lokul uneor pers ce au piersut sume mari de bani pe epass porte si sa va aline wulpita cu zicerile ei ?

democratie inseamna sa respecti drepturile celor din jur si atunci vor fi respectat si ale tale ; ce drepturi sau ale cui drepturi a respectta wulpita ?; discutii au fost carca pe acest forum mi se pare si normal ; sg diferenta intre alte persoane si wulpita este ca pana la urma si pers implikate au vrut sa termine conflictul respectiv

wulpita nu vrea sa termine nici un conflict pt ca altceva nu stie ; acest forum etse dedicat exclusiv videoochatului ;wulpita este dedicata exclusiv scandalului ; ea nu are ce sfat sa oferre nimanui pt simplul motiv ca nu le are

ati stat 2 secunde sa va ganditi cum ar fii sa fiti incepator vii si tu si intrebi de una de alta si te ia wulpita la 13 ,14 ce impresie lasa per total ?mie pers nu cred ca mi ar conveni

in ulitmul reply pe care l am citit iis tot baga si coate sule si altele

sa fim realisti cei care vor vota nu nu vor vota manati de principiul democratiei ci pt simplul motiv ca acceseaza acest forum in special cand e un scandal

pleaca elementul negativ nexam scandaluri nexam interes

Ken nu e vb despre ce spune cineva cu stelute multe ; daca vroiaia sa fii si tu unul cu stelute multe cred ca puteai informatii despre videochat stii destule , minte ai deci ai fii putut strange multe multe stelute
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
fetish
VIP
VIP

am si votata da ca sa nu se zica ca doar gura e de mine ; nu stiu daca va interesat dar se pare ca da ul este majoritar ?oare de ce ?

p.s. wulpita i sau ami taiat aripile si pe alte forum ; no offence da cand iti zic 2 oameni ca esti beat te duci acasa si te culci.....

poate cei care sunt pro democratie nu au stat sa butoneze de zor forumul , nu au dat zeci de reply uroi cu acelasi mesaj , nu au asteptata un semn de la x sau y sa vada sa rez problema cutare ?

pt restul cu multe stelute este extraordinar de frustrant sa investesti timp si nervii si experienta sis a vina careva sa faca pipi pe elel la gramada pt simplul fapt ca mamazela asta nu are 7 ani de acasa sau o mananaca invidia din fasa

pt cei care vor sa fie democrtai rog sa mi spuna unde este ceva constructiv in acest post al wulpitei :

,,Maddy:

Eu cred ca e dreptu meu sa iti umplu frigideru acuma ca deja intreci orice masura ai combina frigorifica mare ? duce cat iti dau eu ?

Si daca ma baneaza ce sula mea rezolvati frustratilor care sunteti voi ca nu va mai da ePass la bot mereti in sula mea de disperati terorizati ce sunteti.

Io nu va inteleg cine sula mea va pune sa cititi posturile mele cealabilor ... fiecare are dreptul sa posteze ce vrea atata timp cat posturile sunt moderate sa lasam la o parte ca majoritatea posturilor voastre impotriva mea au fost date integral pe cand ale mele chiar au fost cenzurate.

Rugati administratia sa filtreze posturile mele care nu vreti sa le mai vedeti se poate si asta.

Mai mereti inca odata in sula mea de terorizati care sunteti.

Oricum disperatilor pana pe 15 Noiembrie o sa puteti sa va retrageti banii de pe ePass si atunci am sa aud la OTV "o multime de chat hosturi disperate au luat cu asalt bancomatele acestea cedand din cauza excesului de prostie"

Hai bafta si postati voi in continuare cate 10 posturi mesajele din ePass care vi le trimite lol se vede clar ca sunteti terorizati odata ce apar cate 10 posturi cu mailu de la ePass lol

Eu am terminat cu topicu asta Nu de frica ca ma baneaza dar mie ca ma molipsiti si pe mine terorizatilor ,,

ca sa facem analiza pe text toti cei de aici suntem prosti fraieri sau tampiti ca avem bani de recuperat de pe epass ceea ce madam wulpita nu are caci ea nici nu face bani (o intelehg ca pe aia 30 de k i a retras de inteleapta ce este da sa mi explice cum a retras banii de pe imlive sau de pe stream primiti pe 1 septembrie -concluzionanad logic nu a avut de primit )deci ? aparama democratia cuiva pt care noi toti suntem o oala plina cu rahat

enjoy!
-Milton
celeste
User Activ
User Activ

Cu tot respectul fetish, dar acest forum nu este numai "spatiul tau de joaca".

Mi se pare absurda ideea invocarii unei iluzorii democratii cand tot ce facem este sa ne jucam de-a "Imparatul Mustelor".

Cat despre motivele din spatele voturilor, de acord cu asta, poate fi si interesul pentru scandal, dar poate fi si ceva mai simplu : umanitate.

Da stiu, suna a Maica Milostiva, da stiu ca isi bate joc, stiu ca insulta, stiu ca posteaza total pe langa, stiu ca rasuceste cutitul in rana, stiu ca face predictii total neverosimile. O intrebare: Cati dintre voi a incercat sa o abordeze altfel? Pentru ca tot ce vad eu sunt doar insulte aruncate de ambele parti si pentru ce? Atata poate fratilor. Atat si nimic mai mult. Cand o sa incetati sa va mai bateti capul cu ea?
fetish
VIP
VIP

celeste sorry daca aasa sa inteles chiar nu am vrut sa fiu inteleasa asa
si eu chiar am abordata o de cateva ori f soft pe wulpita la un moment dat chiar mia trecut prin cap sa ii trimit un pm cu scuze ; ba chiar un timp m am abtinut vadit de la insulte in directai ei insa comentariile de la criza epasporte m au lasat masca

sincer cre d ca nu ai cu cine sa faci democratie

si nu am joc de a Imparatul Mustelor ci aplik un vechi proverb romanesc :semeni vant culegi furtuna
-Milton
cara_em22
User Junior+
User Junior+

Crezi ca nu isi poate face alt cont???
Ce vom rezolva daca va fi banata cu acest cont , dar va avea acces la alt cont?
.............
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Eterna wulpita ,nu ai cum sa nu o iubesti pe aceasta fiinta LOL.Este singurul veteran useless de pe forum,singura persoana care a trecut de un anumit nr de posturi si inca este moderata si probabi va fii cat mai respira pe aici.
Ea este exemplu ''asa nu'' din videochat ,deci cum sa o banam?Mama hakerilor si printesa batelor ,hai ma ce naiba ,voi chiar nu aveti spirit de gluma?Intruchiparea prostiei si neputintei,rautatea,invidia,sunt lucruri comune rasei umane( bine ca uneori chiar am avut dubii in privinta ei daca este umana:)),ea exceleaza in oricare dintre ele.
Cred ca posturile neaparute este egal cu numarul prostiilor aparute,deci cum sa o banam?

Categoric NU :lol: :lol: :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
blue_eyes_4u
User Junior+
User Junior+

Si eu am votat tot NU. De ce? Pentru ca apoi, cine stie cati alti useri ar fi aparut pe forum, asa brusc. In loc de o wulpita, s-ar fi inregistrat 5-10 wulpita. Si sa vezi atunci futai.

Atat timp cat posturile sunt moderate, mi se pare ok.

Cert e ca, niciodata nu se stie cum se intoarce roata, si atunci cand ai prea multi "prieteni", nu o sa te ajute nimeni cand o sa ai nevoie de ajutor.
Team Powerlifting Romania.
Heavy weight champion.
beginer_one
User Activ
User Activ

Am votat da insa nu stiam ca posturile ii sunt moderate. consider insa ca nu este drept fata de un X user care intra pentru prima data aici pe forum ca wulpita sa aibe titulatura de veteran. Motivul ar fi acela ca, noul user , ar putea fi foarte usor indus in eroare de niste posturi ale unei persoane care, IN OPINIA MEA, nu are cunostinte suficiente in acest domeniu si nici gradul de cultura necesar unei comunicari armonioase. Mai tin sa arat faptul ca, am citit pina acum aprox. 100 de posturi de ale ei insa in nici unul dintre ele nu am reusit sa descopar o informatie utila sau un minim grad de adevar

Cu speranta ca nu am suparat pe ABSOLUT nimeni,
Liviu
consuelo
User Junior
User Junior

wulpitoooooooooo????
UNDE ESTI???
cred ca stai la caldut acum si scrii un intreg roman"xxx" si o sa-l postezi sai minunezi pe toti mai mult ca niciodata

:wink:
wulpita
Veteran
Veteran

Ma fratilor voi chiar nu aveti ce face? lol

nu mai este trafic pe forum sau ce dracu? Numa de pista mea va puteti lua ? lol

zghiara unu pacilea ca de ce nu ma apar ? pff pai io am treaba ba bolnavilor muncesc de zori la casa si voi bateti campii ansulea pacilea ... asa ceva halal membrii mai sunteti

va faceti trafic pe spate la nicku`l meu ? lol

sau ce nu se mai fac bani ? canci private ? sau situatia e gravida si prezinta umflaturi ? :)))

pai ma io zic asa votati 1000% sa ma dea afara ca oricum nu imi aduce nici un beneficiu forumu asta lol

da ce va`tzi mai chinuit sa scrieti voi acilea lol asa posturi lungi ca mi shi sila sa stau sa le citesc :))

Apropo cumnata mi`a zis ca va agitati aici aiurea ca altfel nu am io timp de chierdut cu voi mi`am dat seama ce hram purtati ;)

Pa si pussy ca tre sa ma pregatesc de marea explozie solara;)
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”