fetish scrie:win cred ca ai chiulit mataluta de la anul 2 drept cand ai invatat despre dodul penal
Sa inteleg ca tu ai dreptul? Nu pare, dar daca da, vai de capul nostru. Fetish daca tu crezi ca acum?! e timpul pentru fbi ff bine. Eu sau altii nu te impiedica cu absolut nimic. Eu doar am zis o parere de profan?!. Tu fa tot ce crezi ca te ajuta a rezolva o situatie. Dar nu incerca a ma convinge si pe mine, ca eu stiu exact pe ce lume traiesc.
Voi fi egoist acum. Eu si nici unul din prietenii mei nu plangem dupa bani, pentru ca am stiut exact ce reprezinta epass. La fel nu vom plange dupa payoneer, ca e exact aceeasi branza si se poate intampla maine peste un an sau 10 la fel. Voi plange dupa un sistem de plata "minunat". Cu toate ca stiu ca payoneer sau oricare sistem la fel ce va aparea, e "cum e" voi folosi. Dar nu voi tine bani in el, pierderea va fi doar ce nu a apucat sa scot asa cum au patit multi acum cu epass, care stiau ca trebuie sa scoata dar nu au mai apucat.
Daca epass e cel ce opreste banii, oprea si ewallet, dar cum sunt useri ce au retras banii din ewallet... Sigur ca epass are o "vina" mare dar acea vina e cea de care am profitat toti, de asta am folosit ca modalitate de plata. Din aceasta "vina" poate sa sufere acum datorita unor utilizatori. Cum noi am facut ce am facut altii identic puteau face trafic, spalare sponsorizari terorism etc etc. Dar cum inca nu se stie exact care e problema poate fi orice. Chiar si sa nu se mai recupereze niciodata banii.
Nu vorbesc prea direct pentru ca nu merita, ff putin inteleg pe ce lume traiesc, concluzionez cand vad si scenarii de genul ca streamray e mana in mana cu epass. E coleg de-al nostru ce se intreaba, dupa ce stream face o chestie absolut extraordinara cu care nu era datoare. Sunt hosti care au incasat cecuri din '99 pana acum 2 ani ca nu exista alta modalitate de plata era singura si s-au descurcat fara probleme si discret.
Wire era de cand lumea...e mult mai sigur (undeva la 100%), de ce nu folosit? Tu ai facut anul 2 de drept si ar fi trebuit sa stii ce e epass si ca se poate intampla si nu mai ajungeai la fbi. Eu fara drept, dar pierd toti copiii din testicolul stang, ca am mult mai multa scoala ca tine, sau cel putin se cunoaste ca o am. Sa nu mai vorbesc de real...unde chiar am pe rol proces de inselaciune...
Nicky, sigur ca sunt utilizatori care folosesc "corect" acest card. Chiar si din cei ce folosesc pt servicii adult, de exemplu membrii. Dar...se stie ce fac majoritatea...si aici ma refer doar la adult nici nu vreau sa ma gandesc mai departe, si poate fi motivul pt care sa fie blocati, si sa li se ceara masuri in plus de... Desigur a fost banuiala mea de cand auzit, inca ramas cu ea, o am de cand e epass si de asta nu a tinut creodata bani acolo si oriunde a fost locul am recomandat asta, dar e doar parerea mea de asta nu conteaza. Inca poate fi orice acolo....chiar si fuga celor din banca cu bani...
Dar cand aduci in discutie si mafia ruseasca etc poti aduce si pe E.T. si sexy braileanca....
Am hotarat sa ma cenzurez pentru siguranta unora, a domeniulu, cine vrea intelege, ca prea sunt multi care nu stiu pe ce lume se afla.
Fetish, succes, eu unul sunt ff relaxat si ma voi descurca cu siguranta cum am facut-o si pana acum, chiar fara anul 2 de drept ce am sarit...