Dear member,
You can try to link your bank account if you have one, to your epassporte and you should be able to receive the money. Please logon to Epassporte to get the details.
Thank you,
Irene D.
Streamray Accounting_Studios Payouts Support
Din asta ce sa inteleg?ca mi se sugereaza sa cer un wire transfer celor de la epassporte?
Epassporte probleme cu VISA!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Hello...
Tocmai mi-am facut cont pentru a posta aici. Ieri am sunat la epass, am intrebat cand se va rezolva problema iar raspunsul a fost "nu stim ...va vom anunta printr-un mesaj cand totul va reveni la normal" de alfel cum ma si asteptam sa raspunda. Saracul operator nu era cu nimic de vina dar eu tot ii puneam intrebari de genul" si noi ce o sa mancam?","cum imi platesc chiria si facturile?", " ce ar fi daca domnul Mallick ar merge la western union sa ne trimita bani sa ne rezolvam treburile?","O sa ne recuperam vreodata banii?sau nu mai este nici o sansa?"...in fine nu avea ce sa imi razpunda decat..."Banii dumneavoasta sunt in siguranta o sa ii recuperati curand , de indata ce totul se rezolva o sa va anuntam.".Apoi am fost pana la BRD (ca aveam ceva treaba acolo) si am intrebat daca la ei s-a intamplat asa ceva...si mi s-a raspuns ca DA...deorece un singur card a fost suspect ca ar fi corupt...atunci tote cardurile au fost inchise si au facut altele pentru totata lumea,la ei situatia critica a durat 2 saptamani,dar numai ca oamenii puteau sa mearga la ghiseu sa isi retraga banii.Sper k la noi se va rezolva mai curand ca nu mai suport :?
Tocmai mi-am facut cont pentru a posta aici. Ieri am sunat la epass, am intrebat cand se va rezolva problema iar raspunsul a fost "nu stim ...va vom anunta printr-un mesaj cand totul va reveni la normal" de alfel cum ma si asteptam sa raspunda. Saracul operator nu era cu nimic de vina dar eu tot ii puneam intrebari de genul" si noi ce o sa mancam?","cum imi platesc chiria si facturile?", " ce ar fi daca domnul Mallick ar merge la western union sa ne trimita bani sa ne rezolvam treburile?","O sa ne recuperam vreodata banii?sau nu mai este nici o sansa?"...in fine nu avea ce sa imi razpunda decat..."Banii dumneavoasta sunt in siguranta o sa ii recuperati curand , de indata ce totul se rezolva o sa va anuntam.".Apoi am fost pana la BRD (ca aveam ceva treaba acolo) si am intrebat daca la ei s-a intamplat asa ceva...si mi s-a raspuns ca DA...deorece un singur card a fost suspect ca ar fi corupt...atunci tote cardurile au fost inchise si au facut altele pentru totata lumea,la ei situatia critica a durat 2 saptamani,dar numai ca oamenii puteau sa mearga la ghiseu sa isi retraga banii.Sper k la noi se va rezolva mai curand ca nu mai suport :?
Imaginea de acolo e un fake ordinar.. si e foarte simplu. Sus in dreapta scrie 1111 new messages si mai jos in pagina scrie 360 unread messages. Deci undeva e clar un fake... Ce dobitoci sunt cei de pe forumul pe care ti-ai facut cont. PFFFF...AlexCloe scrie:Salut,
Mi-am facut cont pe acest forum ca sa va arat ca altii stau infinit mai prost decit oricare dintre noi in privinta acestei probleme. Vroiam sa va atasez o poza ca sa se poata vedea direct in pagina dar nu stiu cum (e primul meu post aici, poate imi explica cineva in PM). Asa ca postez un link de pe forumul AWE...derulati pagina pina dati de acea poza.
http://board.awempire.com/showthread.php?t=10778
Eu sint lovit rau de aceasta situatie dar cind vezi cit de rau au fost loviti altii intelegi ca intotdeauna se poate intimpla mult mai rau. Fruntea sus, viata merge inainte, sa nu ne vaitam , sa gasim resurse se reparam ce se mai poate repara si sa continuam.
Nu inteleg de unde atata spirit de turma in reactia unora... Eu unul am transferat chiar alalteieri bani din ePassporte direct in bank account si au intrat azi. Cum era si firesc ca sa previn frauda mi-am tinut banii in wallet ca doar sint atatia care cloneaza carduri si fura banii de pe ele.
M-am rugat de streamate si de imlive sa imi trimita banii in continuare in ePassporte si le-am zis ca I TAKE FULL RESPONSABILTY dar tot nu au vrut.
----------
I have been asked to explain a bit more about the situation. While I
understand that you take full responsibility for your account with
epassporte, you should understand that Streamate will not send funds to
ePassporte to be distributed.
For us to fund our epassporte account it is potentially sending money
into a black hole as they are UNABLE to process the transactions. We
have over 800 accounts affected by this issue, believe me if we could
send payments by epassporte WITH CONFIDENCE, we would. Many epassporte
accounts have been blocked and funds are not accessible, we are glad to
have held the funds before losing them.
-------------
Eu unul sint foarte sigur ca ePassporte o sa isi revina. As atasa o poza aici sa vedeti ca merg retrasi fara probleme banii direct in banca dar nu stiu daca se poate atasa o poza. I-am scris 2 mesaje lui SAD EYES sa-l intreb daca se poate atasa o poza dar nu mi-a raspuns.... stie cineva daca se poate atasa o poza?
Sint prea multi chatisti panicati si asta creaza un spirit de turma.
M-am rugat de streamate si de imlive sa imi trimita banii in continuare in ePassporte si le-am zis ca I TAKE FULL RESPONSABILTY dar tot nu au vrut.
----------
I have been asked to explain a bit more about the situation. While I
understand that you take full responsibility for your account with
epassporte, you should understand that Streamate will not send funds to
ePassporte to be distributed.
For us to fund our epassporte account it is potentially sending money
into a black hole as they are UNABLE to process the transactions. We
have over 800 accounts affected by this issue, believe me if we could
send payments by epassporte WITH CONFIDENCE, we would. Many epassporte
accounts have been blocked and funds are not accessible, we are glad to
have held the funds before losing them.
-------------
Eu unul sint foarte sigur ca ePassporte o sa isi revina. As atasa o poza aici sa vedeti ca merg retrasi fara probleme banii direct in banca dar nu stiu daca se poate atasa o poza. I-am scris 2 mesaje lui SAD EYES sa-l intreb daca se poate atasa o poza dar nu mi-a raspuns.... stie cineva daca se poate atasa o poza?
Sint prea multi chatisti panicati si asta creaza un spirit de turma.
- chat_fete
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am trimis 4-5 mailuri la epass de cand a aparut problema. Am primit ieri un mail in care spunea ca imediat ce vor avea vesti ma vor anunta. Am sunat acum 2 zile la ei sa ii intreb ce si cum aceeasi replica de 2 lei. Au deci lectia invatata asa ca ne batem capul cu ei in zadar. Am trimis mail si la banca SKNA dar n-am primit nici un raspuns.
Daca pana duminica luni nu avem un raspuns eu unul deja imi pierd rabdarea. Cred ca ar fii bine sa ii bombardam cu mailuri cum ca vom face nenumarate plangeri la politie FBI etc pt ai speria ca dak stam asa cine stie cat ne tin!
Pana la urma important e sa ne recuperam banii blocati...mai departe ne descurcam noi cum sa primim banii!
Si scuze daca a mai spus si altcineva dar ca sa fie clar...daca aveti banii in Virtual Visa Account nu va puteti atinge de ei...daca ii aveti in E-wallet ii puteti scoate.
Daca vreti sa atasati un card la contul de epass trebuie sa fie un card atasat la un cont in valuta. Documentele necesare sunt copie dupa buletin, card(fara-verso) si copie dupa un extras de cont pe care le tirmiteti celor de la epass, insa asta o puteti face doar daca avetii banii in e-wallet
Si o alta informatie pe care am auzit-o de la o cunostiinta: In cazul in care vreti sa folositi ca metoda de plata cont bancar...nu prea este indicat deoarece in ultima vreme cica Fiscul merge prin banci si solicita de la bancheri anumite documente sau mai pe scurt iau la puricat tranzactiile si de unde sunt trimisi banii si unde ajung si asa mai departe. Asta bineinteles in cazul tranzactiilor de peste 1-2000$ pt ca la mai mici nu cred ca isi pierd timpul. Sa speram ca vor folosi mai multe siteuri Payoneer!
Daca pana duminica luni nu avem un raspuns eu unul deja imi pierd rabdarea. Cred ca ar fii bine sa ii bombardam cu mailuri cum ca vom face nenumarate plangeri la politie FBI etc pt ai speria ca dak stam asa cine stie cat ne tin!
Pana la urma important e sa ne recuperam banii blocati...mai departe ne descurcam noi cum sa primim banii!
Si scuze daca a mai spus si altcineva dar ca sa fie clar...daca aveti banii in Virtual Visa Account nu va puteti atinge de ei...daca ii aveti in E-wallet ii puteti scoate.
Daca vreti sa atasati un card la contul de epass trebuie sa fie un card atasat la un cont in valuta. Documentele necesare sunt copie dupa buletin, card(fara-verso) si copie dupa un extras de cont pe care le tirmiteti celor de la epass, insa asta o puteti face doar daca avetii banii in e-wallet
Si o alta informatie pe care am auzit-o de la o cunostiinta: In cazul in care vreti sa folositi ca metoda de plata cont bancar...nu prea este indicat deoarece in ultima vreme cica Fiscul merge prin banci si solicita de la bancheri anumite documente sau mai pe scurt iau la puricat tranzactiile si de unde sunt trimisi banii si unde ajung si asa mai departe. Asta bineinteles in cazul tranzactiilor de peste 1-2000$ pt ca la mai mici nu cred ca isi pierd timpul. Sa speram ca vor folosi mai multe siteuri Payoneer!
Ai idee cate tranzactii peste 2000$ se fac pe zi intr-o singura sucursala de banca? sute! chiar as fi curios cat personal i-ar trebui fiscului sa verifice toate tranzactiile..nu mai speria oamenii degeaba vorbind prostii...
- grumette40
- User Activ
Bine, bine, card atasat la un cont in valuta, dar poate fi contul in euro sau trebuie sa fie neaparat in $?chat_fete scrie:Am trimis
Mersi
- chat_fete
- User Activ
grumette...asta nu mai stiu...insa tind sa cred ca e mai indicat sa-l ai in $ din moment ce valuta pe care o foloseste epass e in dolari.
BadBoy...suma aia am spus-o orientativ...nici eu nu cred ca verifica ei sume de 2000$ poate de la 10.000 in sus nu stiu...ideea era ca nu se incurca la sume d-astea nesemnificative.
BadBoy...suma aia am spus-o orientativ...nici eu nu cred ca verifica ei sume de 2000$ poate de la 10.000 in sus nu stiu...ideea era ca nu se incurca la sume d-astea nesemnificative.
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
chat_fete scrie:grumette...asta nu mai stiu...insa tind sa cred ca e mai indicat sa-l ai in $ din moment ce valuta pe care o foloseste epass e in dolari.
Postati pe un forum! Alooooo PUBLIC!
Cand vad atata `teligenta, imi vine sa ma arunc pe geam :roll:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
We at ePassporte are as distressed as you, our valued cardholders, over an action that we did not see coming and as of today we still have received no good basis for it.
First, be assured that your funds are fully safe and protected. You are owed that and it will be fulfilled. The funds are secure.
Second, ePassporte is working with the St. Kitts bank to work out how all payments will be made and when. The details are complicated, because there are funds in motion and where and when they settle requires us to all be careful that we fully and properly account for all those funds and their rightful owner. This issue stems from our processing and reporting ability through the Visa system and their processor.
Third, ePassporte's most important asset has always been our account holder's. We are not going to undermine that asset by treating cardholders in any manner other than the best we can.
Most of us have had the unfortunate experience of dealing with banks and card associations that simply “cut us off” and did not pay us. Those actions were limited to card acquiring (merchant accounts), not card issuing, which is what we do. We can all take some comfort in the fact that this situation is not anything like the acquiring side of the business.
We all fully understand that communication to our cardholders is critical. However, it does not help any of us if we are constantly updating you on the basis of the calls that take place almost hourly. It seems to us that giving you facts, based on agreements we are working on is the best form of communication. This is what we will be doing. When we know something, that is a fact, we will report it, quickly. Our staff is all working diligently to resolve these issues and the many moving and complicated parts of getting the funds returned. Therefore, please do not mistake our silence as “hiding”, “avoiding” or “stringing you along”. We too have funds that are stuck in the system, as well as massive costs of operation without any income.
Rest assured that when we know, you will know and you will all be satisfied with the results. Again, your money is safe.
For those of you that have been in the industry for many years, I hope you will recall that I have a very strong track record of fighting for the rights of webmasters, program sponsors, billing companies, merchants and the industry; that dedication continues.
Thanks you for your understanding in this difficult time and for your support over the last 8 years of our operations.
Chris Mallick
For ePassporte
First, be assured that your funds are fully safe and protected. You are owed that and it will be fulfilled. The funds are secure.
Second, ePassporte is working with the St. Kitts bank to work out how all payments will be made and when. The details are complicated, because there are funds in motion and where and when they settle requires us to all be careful that we fully and properly account for all those funds and their rightful owner. This issue stems from our processing and reporting ability through the Visa system and their processor.
Third, ePassporte's most important asset has always been our account holder's. We are not going to undermine that asset by treating cardholders in any manner other than the best we can.
Most of us have had the unfortunate experience of dealing with banks and card associations that simply “cut us off” and did not pay us. Those actions were limited to card acquiring (merchant accounts), not card issuing, which is what we do. We can all take some comfort in the fact that this situation is not anything like the acquiring side of the business.
We all fully understand that communication to our cardholders is critical. However, it does not help any of us if we are constantly updating you on the basis of the calls that take place almost hourly. It seems to us that giving you facts, based on agreements we are working on is the best form of communication. This is what we will be doing. When we know something, that is a fact, we will report it, quickly. Our staff is all working diligently to resolve these issues and the many moving and complicated parts of getting the funds returned. Therefore, please do not mistake our silence as “hiding”, “avoiding” or “stringing you along”. We too have funds that are stuck in the system, as well as massive costs of operation without any income.
Rest assured that when we know, you will know and you will all be satisfied with the results. Again, your money is safe.
For those of you that have been in the industry for many years, I hope you will recall that I have a very strong track record of fighting for the rights of webmasters, program sponsors, billing companies, merchants and the industry; that dedication continues.
Thanks you for your understanding in this difficult time and for your support over the last 8 years of our operations.
Chris Mallick
For ePassporte
Am mai spus si repet...unele banci raporteaza mai departe pt sume mai mari de 10.000 EUR ( intr-o singura tranzactie ) pe zi, deci nu ai nici o problema daca nu depasesti pragul acesta(sursa sigura din interiorul unei banci). Spre exemplu, Banca Romaneasca raporteaza de la 15.000 in sus. Pentru tranzactii mai mici no problem.
neo scrie:MAi exact unde apar declaratiile astea ? PE ce sitemrbric scrie:
Chris Mallick
For ePassporte
GFY - Go Fuck Yourself Your Adult Webmaster Resource Message Board.
www.gfy.com
Au inceput sa vina vestile bune...am banii in visa account,dar totusi mi-am atasat card fara sa trimit actele de verificare acum mi-a aparut un mesaj "Account Alert...."si am sunat la ei pentru problema asta,in fine nici nu conteaza.Importat este ca la final am intrebat cand se rezolva situatia...cand am mai sunat mi-au raspuns k nu stiu cand se rezolva DAR acum mi-au spus ca mai au nevie doar de cateva zile pana se rezolva si eu am intrebat daca dureaza mai mult de o saptamana iar el mi-a spus ca nu o saptamana,doar cateva zile...ceea ce eu consider o veste buna. 
-
From ChatGF.com
Just to update that, due to current epassporte situation, we will add within days new payment options:
- Payoneer cards
- Western Union (for who can't wait get a payoneer card) but will be 10% fee sorry
The bank wire transfer option is still active too.
Just to update that, due to current epassporte situation, we will add within days new payment options:
- Payoneer cards
- Western Union (for who can't wait get a payoneer card) but will be 10% fee sorry
The bank wire transfer option is still active too.
- KittenS
- User Junior+
nu ecred ca bad a zis orientatic eu stiu asta din surse sigure si nu vine fiscul ci banca este obligata sa trimita mai departe la fisc tot ce este peste 10 000 intro zi .chat_fete scrie:grumette...asta nu mai stiu...insa tind sa cred ca e mai indicat sa-l ai in $ din moment ce valuta pe care o foloseste epass e in dolari.
grumette40 scrie:Bine, bine, card atasat la un cont in valuta, dar poate fi contul in euro sau trebuie sa fie neaparat in $?chat_fete scrie:Am trimis
Mersi
Depinde de banca. Cel mai bien e sa intrebi daca se transforma automat. La majoritatea, da. Dar BCR-ul de ex nu face asta, daca ai cont in lei si card in lei, poti primi doar lei.