Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
mrbric
Has thanked: 0
Been thanked: 0

eu am fost prins cu ceva banutzi pe card.nu e o avere dar sper sa i recuperez.astept sa treaca sarbatoare de azi si dc nu primesc un raspuns favorabil o sa inaintez o plangere la ic3.gov.

sfatul meu ptr hostii independenti este sa-si primeasca dolarii prin wire ptr siteurile pe care fac multi bani si Payoneer ptr maruntish.
SoulCams Models Studios wanted
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Da-ne mai multe detalii te rog , poate daca vom face mai multi asa face<plangere>se va rezolva cumva
.............
hotbrunette

Oare cei de la Visa realizeaza cati clienti au pierdut in favoarea Mastercardului cu aceasta ocazie? Toata lumea a trecut la Payoneer care lucreaza cu Mastercard. Ce echipa manageriala si ce PR au ei? Pfff...
www.chiclingerie.ro
"You have to do what other people won't so you can have what other people don't"
"It's human nature to pursue one's happiness over somebody else's misery."
mrbric

cara_em22 scrie:Da-ne mai multe detalii te rog , poate daca vom face mai multi asa face<plangere>se va rezolva cumva

eu zic sa avem putina rabdare...si apoi dc este necesar vom si actiona.
crazyareola
User Junior
User Junior

vineri dupa amiaza cand am primt mailul de la jasmin in secunda 2 am intrat aici pe form , erau deja 60 de posturi , am zis waww arde rau, toata lumea disperata si dezorientata fiecare vroia sa stie ce face si cum face .
din fericire nu am lasat niciodata bani pe card ( cateodata lasam 50 asa pt orice eventualitate ) ii primeam in wallet si de cand am marit limita la 1000 ii scoteam pe toti in primele zile imediat ce erau intrati .
am vazut ca parerile sunt contradictorii aici despre alte modalitati de plata , cineva spunea mai sus ca payoneer nu e o optiune buna ( desi tot el a zis ca nu a folosit niciodata acest card) si uite asa esti bagat in ceatza , asta in cazul in care iti pasa ce zice x si y
eu personal cand am vazut cum sta treaba pe aici am facut ce am crezut eu ca poate sa fie mai bine pt mine , vineri seara am facut cerere de schimbat optiunea de plata in payoneer ( pe jasmin) duminica dimineatza aveam totul copletat si aprobat , acum astept cardul cat o dura sa vina , 2 sapt , o luna , important e sa vina....
ceea ce vroiam sa spun . e bine sa te informezi , sa vezi ce zice x sau y important este ca decizia pe care o iei sa fie luata de tine nu pentru ca pe forum 5 spun ca un cont bancar este mai bun si ca 2 spun ca payoneer nu este o ideee buna
fiecare stie ce este mai bine pentru el , eu imi asum acest risc de a folosi payoneer stiti vorba aia " ces't la vie" cel putin daca gresesc am fost eu cea care am luat decizia aceasta
eu sper ca toti cei care au banii blocati pr epass sa reuseasca intr-un fel sau altul sa-i recupereze
bafta
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Oare siturile care lucrau cu epass in special lj ,vor incepe sa cada in timp?probabil ca era o functionalitate ,o masinarie.....ceva ce mergea ca pe roate... iar acum s-a blocat...
DITTO25

Mihai78 scrie:Pana Marti nu se va rezolva nimic.

Nu se poate discuta in weekend cu cei de la Visa, ei au program de Luni-Vineri, dar luni nush ce sarbatoare au si abia pe Marti este programata o discutie.

O parere personala.. Banca din Rep dominicana a fost notificat in prealabil, si sigur si epassporte a stiut de ce urma sa se intample, dar nu au spus nimic.

In momentuld e fata sunt 2 variante, sa schimbe banca si sa se reinoiasca toate cardurile sau sa ne luam o teapa de zile mari.

La cum au decurs lucrurile ma astept la ce e mai rau.

O problema asemanatoare au avut si Payoneer acum ceva timp in urma dar ei au notificat toti posesorii de card Payoneer ca vor schimba banca si trebuie sa schimbe cardurile si totul a decurs normal.

6 september -->>Labour day ...de aceea pana marti nu se poate rezolva nimik;)
Elvie
User Junior+
User Junior+

Oare siturile care lucrau cu epass in special lj ,vor incepe sa cada in timp?
E imposibil asa ceva si asta pentru ca videochat se facea si inainte de ePassporte.In plus exista si alte metode de plata...Multor modele le e doar greu sa se obisnuiasca cu o alta metoda de plata..o schimbare...ce s-a intamplat acum ne-a cam scos din starea de relaxare in care eram intrati probabil multi dintre noi:).Nu intotdeauna ceea ce e simplu e si bun/sigur ;)
Elvie
wulpita
Veteran
Veteran

Ok , gata v`atzi relaxat ?:) bun ...

va spun acuma ceva da sa nu incepeti cu intrebari bla bla bla ... stiu de unde stiu si atat ;)

Pana pe data de 15 Noiembrie ePass isi va relua activitatea.

Gata acum puteti continua cu agitatia :)
Imagine
cris_france
User Junior
User Junior

Sa fiu mai explicata: am spus ca desi am cardul si nu l-am folosit e totusi o alegere proasta. M-am referit exact la ce s-a intamplat cu epassportul, payoneerul fiind in mare cam acelasi lucru...
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

wulpita scrie:Ok , gata v`atzi relaxat ?:) bun ...

va spun acuma ceva da sa nu incepeti cu intrebari bla bla bla ... stiu de unde stiu si atat ;)

Pana pe data de 15 Noiembrie ePass isi va relua activitatea.

Gata acum puteti continua cu agitatia :)
Sper ca userii de pe aici sa fi inteles intr-un final ce si pe cine sa creada. Cu toate ca am dubii, chiar au existat performeri inregistrati pe sitele ala ce-i zice wulpita de videochat. Cand tu wulpita incercai a explica diferente intre sitele tau si bloguri, ziceai de al tau ca si despre un site de vch. Nu e site de vch...un site de vch are performeri online are membri etc.

Chiar nu inteleg cum de au existat performeri care sa se inregistreze acolo! Cat de disperat sa fii? Dar mai mult e fara de sens, eu credeam ca toti fac vch pt bani si acolo nu sunt bani! Plus, nu mai vorbesc de caracterul ownerului care va face "orice" cu baza de date. Incurcate caile Domnului, dar fiecare si-o face cu mana lui, de fapt cu vidul din cap...

Voi face si eu o "profetie" daca tot e la moda :), dar pe mine ma puteti intreba de unde stiu! Pana pe 15Nov sitele wulpitei?! va face zero centi!

PS: Poti continua agitatia cu spamul de adus performeri! Daca gasesti idioti isi merita soarta... ;)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
wulpita
Veteran
Veteran

Ohh mai sti sa imi raspunzi cu cate modele online sa ridicat MFC ?

daca imi raspunzi corect no comment, daca gresesti fi atent daca gresesti toate vorbele tale de mare intelectual(a) le pun la baie si cand fac treaba mare ma sterg cu ele ;)

Astept un raspuns sa vedem ... pai toate siteurile au plecat cu cate 5 10 15 modele online ... cine sa inregistrat stie de ce .

Da deocamdata nu este trafic nu este membrii nu este nimik asta vroiai sa auzi ? lol josnic ...
Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator

wulpita scrie:Ohh mai sti sa imi raspunzi cu cate modele online sa ridicat MFC ?

daca imi raspunzi corect no comment, daca gresesti fi atent daca gresesti toate vorbele tale de mare intelectual(a) le pun la baie si cand fac treaba mare ma sterg cu ele ;)

Astept un raspuns sa vedem ... pai toate siteurile au plecat cu cate 5 10 15 modele online ... cine sa inregistrat stie de ce .

Da deocamdata nu este trafic nu este membrii nu este nimik asta vroiai sa auzi ? lol josnic ...
MFC nu are un owner vulgar, manipulator si care lucreaza contra intereselor proprii jignind potentialii colaboratori si clienti.

Ce faci aici pe forum e o mizerie, si nu ma refer la limbaj, de asta voi incerca cat se poate sa deschid ochii viitoarelor posibile victime. Intelectualul asta chiar isi/si-a dat seama ce faci aici si voi face si eu cu tine. Nu am incalcat regulile avc nu? Nu injurat etc...nu voi fi banat...

DA! Sitele e zero si cat nu-ti schimbi absolut total atitudinea va fi spre minus infinit. Un sfat gratuit e sa o iei de la zero si cu alta atitudine, ca altfel doar vei visa la mfc. Ma minunez cum poti aduce in discutia asta mfc! Dar la cat de varza esti... Tot gratuit...unii membri intra pe siteuri si pe 26inch ai idee de ce background il intimpina? :)) profy...

Si ca sa lamurim in ce masura sunt sa evaluez un site e ca tu ai lucrat pe sitele meu si chiar ai facut si bani, chiar daca atitudine, engleza etc erau varza si erai stearsa fara nici o calitate...deci suntem la ani lumina distanta. Al tau nu e site de vch, pe siteurile de vch sunt bani!

Imagine
wulpita
Veteran
Veteran

Rahat ... reclama la 26inch bine ca n`ai zis 96inch.

Nu mi`ai raspuns corect iti spun eu si cu asta am terminat cu tine ca miroase a impresie .

Raspuns corect 6 modele online.
Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator

wulpita scrie:Rahat ... reclama la 26inch bine ca n`ai zis 96inch.

Nu mi`ai raspuns corect iti spun eu si cu asta am terminat cu tine ca miroase a impresie .

Raspuns corect 6 modele online.
Bine ca terminat, si sper sa nu mai vii sa arunci cioace pe aici cand lumea chiar e disperata. In privat te bucuri cu anturajul de "proastele care au luat tzeapa pe siteurile consacrate" si apoi vii aici si arunci sageti poate poate se mai agata cineva cum ai facut si in topicul cu dobanda oferita de epass.

Daca vei continua sa o mai arzi aiurea o voi face si eu sa vedem care si cum, dar o alta "predictie" e ca voi fi eu. Daca mai vrei discutii cu mine la diverse sa nu poluam un topic ce intereseaza.

Scuze celorlalti conforumisti dar cred ca raul trebuie taiat din radacina si ca sa fie eficienta maxima cu propriile-i arme.

Ar fi bine ca si posturile fara de importanta ale mele cu wulpita de aici sa fie mutate la diverse si acolo Dzeu cu mila desigur fara a incalca regulile avc cum de altfel wulpita se conformeaza.

Imagine
wulpita
Veteran
Veteran

lol am terminat cu tine pe problema siteului meu ... ca acesta este un topic legat de ePass dar vad ca tu diariezi ...

Diverse ? diverse la magazin nu aici ...

Postez cat vreau eu ce vreau eu la ce topic vreau eu atat cat timp moderatorul forumului este de acord cu postarile mele ... in rest ce crezi tu ce crede altu despre persoana mea afacerea mea mi se rupe.

Rad de cine vreau in privat in free unde vreau eu ... da ce sula mea vreti sa plang cu voi aici hai ca merg sa va comand si o coliva ca a murit ePass lol dushilor unii din voi ....

Auzi la el diverse marele veteran bleah ...
Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator

Exact e vorba despre epassporte nu minciuni despre epasporte. Tu asta ai facut o afirmatie pe care nu ai de unde sa o stii, nu o stie lj etc etc. Nu voi mai face greseala sa tac si sa te las sa-ti bati joc asa cum ai facut la

http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/v ... 49-20.html

si poate si din cauza asta unii au considerat ca e binevenit sa tina banii acolo. Ai voie sa faci misto cat si cum vrei dar exact asta te defineste ca moralitate. Zero! Daca cineva mai crede ca poate sa colaboreze cu tine in vreun fel il compatimesc dar atentionandu-i, sa nu-i aud apoi plangandu-se!

Postul ti-a fost publicat ca minciuna e pozitiva .Poate chiar asa se va petrece, poate mai devreme sau mai tarziu, dar tu nu STII asta.

Dar eu stiu ca sitele tau?! e pe minus si asa va ramane...

Imagine
neo

Daca aruncati o privire prin forumul Payoneer o sa vedeti sa sunt cam jalnici la customer suport , nu raspund la emailuri , au tot felul de taxe aberante , trimit cardurile cam cand au ei chef . http://community.payoneer.com/I-need-he ... o-f24.aspx Epassporte erau mult mai organizati dar se pare ca sunt cu un picior in groapa . MAi urat e ca Imlive si-a cam declinat orice responsabilitate si a livrat banii pe 1 , pe 2 a picat sistemul si multi plang dupa banuti . Ei ne indreapta catre epass si Visa , e ca si cum am sa dau bani cuiva , ii dau unui prieten comun sa-i predea si ala dispare . daca siteurile nu pun presiune pe Epass , nu mai recuperam mare lucru . Pacat , sistemul era f bun.
wulpita
Veteran
Veteran

WinXPfather

Io nu te inteleg ce sula mea te certi cu mine esti bolnav(a) ? Doamne feri da tare recalcitrant(a) esti sa moara Base de nu :))

Io zic so lashi mai incet cu Pepsi ca contine mult acid :)

Pai ma omule daca mie care am avut 30 mi pe ePass nu mi la blocat niciodata ... acum voi o trebuit sa va luati dupa mine ?:)) cine naiba va pune sa ma copiati ? offf

Sitele meu ? iara am ajuns la sitele meu ma obraznicule ?:)))) sitele meu nu e pe minus ma e pe plus(+)380$ de cand iam dat drumu si ma bucur la olalta cu modelele care au ajutat :)) nici decum pe minus(-)

Revin: Pana pe data de 15 Noiembrie ePass isi va relua activitatea.(sursa sigura)

Iar tu WinXPfather vei vedea ca asa e cum zic eu eu subsemnata neagra urata bla bla bla ... ;)

Continuam ?:)
Imagine
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

WinXPfather scrie:
wulpita scrie:Ohh mai sti sa imi raspunzi cu cate modele online sa ridicat MFC ?

MFC nu are un owner vulgar, manipulator si care lucreaza contra intereselor proprii jignind potentialii colaboratori si clienti.

Ce faci aici pe forum e o mizerie, si nu ma refer la limbaj, de asta voi incerca cat se poate sa deschid ochii viitoarelor posibile victime. Intelectualul asta chiar isi/si-a dat seama ce faci aici si voi face si eu cu tine. Nu am incalcat regulile avc nu? Nu injurat etc...nu voi fi banat...

DA! Sitele e zero si cat nu-ti schimbi absolut total atitudinea va fi spre minus infinit. Un sfat gratuit e sa o iei de la zero si cu alta atitudine, ca altfel doar vei visa la mfc. Ma minunez cum poti aduce in discutia asta mfc! Dar la cat de varza esti... Tot gratuit...unii membri intra pe siteuri si pe 26inch ai idee de ce background il intimpina? :)) profy...

Si ca sa lamurim in ce masura sunt sa evaluez un site e ca tu ai lucrat pe sitele meu si chiar ai facut si bani, chiar daca atitudine, engleza etc erau varza si erai stearsa fara nici o calitate...deci suntem la ani lumina distanta. Al tau nu e site de vch, pe siteurile de vch sunt bani!
Jignesti cuvantul vulgar :shock:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
WinXPfather
Moderator
Moderator

wulpita scrie:Sitele meu ? iara am ajuns la sitele meu ma obraznicule ?:)))) sitele meu nu e pe minus ma e pe plus(+)380$ de cand iam dat drumu si ma bucur la olalta cu modelele care au ajutat :)) nici decum pe minus(-)

hahahhahah chiar cred ca traiesti din vise:))) auzi +380$. De asta sunt asa multi performeri online. :))) de asta vor fi asa multi :)). pai un blog face zeci de mii... ah dar da, al tau nu e blog e site de vch.

Tu ai zis neagra, larga etc... nu pot face astfel de afirmatii ca nu am nici un merit eu ca sunt perfect fizic, poate asa a facut dzeu sa fie...frumusete interioara manifestata frumos si la exterior.

Nu cred totusi ca poti avea suflet asa de negru si daca larga sa fie si un hau in inima :)

Imagine
wulpita
Veteran
Veteran

Mai nenea inima buna ... pai dute la Mircea Radu ma la Din Dragoste ...

Vrei sati arat un print screen la ccbill sa vezi ca e asa cum zice wulpita ? :))

Hai gata pe seara asta ca dimineata tre sa plimb cainii :))

Continua tu aici ca eu citesc maine ok ?;)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”