Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Labrador scrie:Acum 2 zile impozitul era de 16%,acum se pare ca va fii de 35 %.
Pai daca se pare ca acum impozitu e de 35% ,ne luam frumos jucariile si plecam spre alte tari poate pe acolo taxele sunt mai mici,ce altceva am putea face ????!lol
SoulCams Models Studios wanted
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Fata asta are o problema grava cu materia cenusie !!!!!!
Chiar nu stiu de ce mai scrie pe forum aici !!!
E dusaaaaa rau saraca , ar trebui sa ne para rau pentru ea , sa o compatimim , e grav sa ai probleme cu psihicul si ea chiar are. Multe si grave!!!! pe langa faptul ca e urata si neagra mai e si dusaaaaaaaaa cu pluta!
.............
R1V3R
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

wulpito chiar nu inteleg cum te poti bucura de necazul altora , cel putin asta rezulta din atitudinea si cuvintele tale.
Ca tu ti-ai scos banii sau nu fost o pura concidenta , ma intreb oare daca aveai si tu vreo 15 mii acolo ,te mai comportai asa ?
Crezi ca pari ma dura daca ti-ai schimbat poza aia unde aratai ca o travestita si ai pus-o pe asta cu 2 rotweilleri? woof woof
http://www.youtube.com/watch?v=Q8BUYs522iw
wulpita
Veteran
Veteran

cara_em22:

Chiar daca esti neagra sau alba tot om esti ;) dar se pare ca pentru cultura ta expirata nu este asa.

Esti o rasista si am sa sun chiar acuma la ePass sa le zic tie chiar sa`tzi dea la ...

Oi fi eu neagra si urata da mai curata ca tine de 1000 ori ;)

IA SA VAD CARE DIN VOI ARE CURAJ SA ISI PUNA POZA REALA LA AVATAR ... VAD CA MASCATI DE UN MONITOR STITI SA BUTONATI DE NUMA ... IAR LA AVATARE VA PUNETI POZE CU SANDY BELL SI JULIA ROBERT ... SUNTETI NIJTE LASI COCALARI BUAHAHAH EU SUNT NEAGRA SI URATA SI MA MANDRESC VOI CE SUNTETI ?

CAND VAD UN AVATAR CU POZA VOASTRA REALA ATUNCI MAI VORBIM ... PANA ATUNCI SHUTUP

Next ...
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Gata... de la postul acesta in jos nu voi mai publica nimic ce nu are leg cu problema de la epass.
Ultima oară modificat 04 Sep 2010, 23:35 de către SAD^^EYES, modificat 1 dată în total.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
kenzoo252004
User Activ
User Activ

honeyBunny scrie:Buna tuturor

Urmaresc de mai mult timp acest forum,insa abia acum postez gandindu-ma ca poate mai sunt si alte persoane in situatia mea... Intamplarea a facut ca in urma cu 3 sapt. sa pierd cardul ePass...am sunat la ei, am comandat un nou card(care dupa calculele mele ar trebui sa ajunga pe 7sept-daca mai ajunge)si banutii pe care ii mai aveam in cont am hotarat sa ii primesc in contul meu in USD deschis la Piraeus Bank.Totul ok, trebuia sa primesc transferul in 5 zile lucratoare contra sumei de $50...am asteptat mai mult,nu am primit nimic,asa ca sun iarasi ca sa aflu ca defapt treb sa astept 10 zile lucratoare...luni ar fi trebuit sa primesc transferul,iar in urma cu cateva ore primesc urmatorul mesajul in contul meu de ePass:
"Dear XXXXXXX

Please be informed that the Wire Transfer has been returned by
Intermediary Bank due to their "compliance policy". The funds will be
returned to your ePassporte Account (minus any additional bank fee). In
the future please check with your beneficiary bank, if they have an
specific "Intermediary Bank" to receive Wires. "

Eu ammai primit bani pana acum in acest cont fara niciun fel de problema,asa ca ...oricat de optimista am fost pana acum,parca numai pot fi...

PS: Multumesc pentru toate postarile care m-au ajutat de multe ori citind acest forum :D

am avut si eu aceeasi situatie..si este foarte nasol in primul rand ca te verifica la sange..dupa.. iti trimit o serie de formulare care trebuie sa le complectezi plus scanat si trimis inapoi..si trebuie format jpg ca altfel dureaza mai mult..plus primul formular era albastru si mi-au cerut sa-l trimit cum am fost..m-am chinuit foarte mult..si la fiecare transfer trebuie sa faci acelasi lucru..eu la al doilea transfer am avut un prieten care ma ajutat si am schimbat doar sumele data si nr ala care ti-l dau ei asta pt ca am pastrat tot ce am scanat pt ca nu aveam scanner acasa si mi-a fost foarte greu..a durat aproape 2 saptamani..pana le-am dat mail si le-am zis ca dureaza prea mult si daca nu rezolva cu cardul renunt sa colaborez cu ei..si dupa aia imediat am primit mail ca cardul a fost trimis :lol: :lol: :lol:
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

CONCLUZIE
din cauza unei romance s-a blocat epassul.LOL
.............
Mugur
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

Am 2 vesti proaste:

1. daca aveti bani pe cardurile Visa de la ePassporte NU puteti sa-i tranferati momentan in cont, chiar daca ai va spun asa (sunt blocati de Visa)
2. sansele ePassporte sa aiba din nou carduri Visa functionale sau Mastercard sunt mici (dar exista), insa minim 3 luni vor fi in waiting
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.

www.studio20.ro
sexybabe
Veteran
Veteran

Pai daca se pare ca acum impozitu e de 35% ,ne luam frumos jucariile si plecam spre alte tari poate pe acolo taxele sunt mai mici,ce altceva am putea face ????!lol
Mai simplu e sa-ti faci cont bancar in alta tara si sa ii scoti din Romania
mrbric

Svideo scrie:Am 2 vesti proaste:

1. daca aveti bani pe cardurile Visa de la ePassporte NU puteti sa-i tranferati momentan in cont, chiar daca ai va spun asa (sunt blocati de Visa)
2. sansele ePassporte sa aiba din nou carduri Visa functionale sau Mastercard sunt mici (dar exista), insa minim 3 luni vor fi in waiting

de unde ai aflat cele mentionate la punctul 2?
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

sexybabe scrie:
Mai simplu e sa-ti faci cont bancar in alta tara si sa ii scoti din
Romania
Pai din ce am citit si eu pe aici nu e asa simplu sa iti deschizi cont urgent in alta tara ,iti tre vreo 3000 plus cred ca tre sa te deplasezi personal in tara respectiva...nu stiu imi dau si eu cu presupusu ...poate gresesc ,dc cineva stie sa ma corecteze, va rog !

Daca s-ar rezolva asa simplu deschidem cont in alta tara ,si gata scapam de taxe ,ar fi super !!!! Dar intrebarea mea e cum se procedeaza ,dam cu banu alegem tara ,cautam o banca oarecare ,trimtem un mail ,ne vreti sau nu ne vreti lol ,si gata contu in dolari in alta tara ! Daca e asa simplu de ce nu ne deschidem toti cont in alta tara si gata grijile???
Nicky
Veteran
Veteran

in USA, peste 600 $ depositati in banca si trebuie platit impozit
#DarkAngel#
User Junior
User Junior

Este foarte trist ceea ce se intampla cu ePassporte :( era cea mai buna si mai simpla optiune pt marea majoritate
Eu cel mai mult stau pe webcams si vad ca deja au inceput sa negocieze pt un nou Visa Card, sper sa reuseasca cat mai curand...

App, ati avut membri care sa va spuna ceva legat de aceasta problema ?
Eu am avut unul in aceasta seara:

membru: can't get credit
membru: visa locks out
membru: fraud protection

Acum ma intreb...oare tot ePassporte foloseste !!!!? S-au mai sunt si alte carduri Visa cu aceeasi problema !!!

Sa auzim numai de bine si bafta la $$$
sexybabe
Veteran
Veteran

Pai din ce am citit si eu pe aici nu e asa simplu sa iti deschizi cont urgent in alta tara ,iti tre vreo 3000 plus cred ca tre sa te deplasezi personal in tara respectiva
depinde unde. Eu am un cont in afara pe care il folosesc de cativa ani fara probleme. L-am facut cand eram in vizita intr-o tara europeana - nua trebuit sa depun nimic decat taxa de deschidere a contului, 100 euro parca.

In Lituania, Letonia, Cipru poti deschide si mai usor. In Cipru non rezidentii nu platesc impozit. CHiar si in Republica Moldova oricine isi poate deschide, dar bancile sunt instabile acolo, deci doar daca ii scoti imediat de pe card. In schimb e aproape de mers. Intradevar, trebuie sa te deplasezi, dar merita. Exista si companii care fac firme offshore si iti pot deschide un cont in afara fara sa te deplasezi platind o taxa de 500 de euro, iti vien acasa cardul si pachetul de activare, nu stiu daca sutn sau nu de icnredere, n-am verificat.
Elvie
User Junior+
User Junior+

Acum ma intreb...oare tot ePassporte foloseste !!!!? S-au mai sunt si alte carduri Visa cu aceeasi problema !!!

Pe LiveJasmin, cel putin, exista ca metoda de plata pt membri si ePassporte!
Elvie
DigitalEra

honeyBunny scrie:Buna tuturor

Urmaresc de mai mult timp acest forum,insa abia acum postez gandindu-ma ca poate mai sunt si alte persoane in situatia mea... Intamplarea a facut ca in urma cu 3 sapt. sa pierd cardul ePass...am sunat la ei, am comandat un nou card(care dupa calculele mele ar trebui sa ajunga pe 7sept-daca mai ajunge)si banutii pe care ii mai aveam in cont am hotarat sa ii primesc in contul meu in USD deschis la Piraeus Bank.Totul ok, trebuia sa primesc transferul in 5 zile lucratoare contra sumei de $50...am asteptat mai mult,nu am primit nimic,asa ca sun iarasi ca sa aflu ca defapt treb sa astept 10 zile lucratoare...luni ar fi trebuit sa primesc transferul,iar in urma cu cateva ore primesc urmatorul mesajul in contul meu de ePass:
"Dear XXXXXXX

Please be informed that the Wire Transfer has been returned by
Intermediary Bank due to their "compliance policy". The funds will be
returned to your ePassporte Account (minus any additional bank fee). In
the future please check with your beneficiary bank, if they have an
specific "Intermediary Bank" to receive Wires. "

Eu ammai primit bani pana acum in acest cont fara niciun fel de problema,asa ca ...oricat de optimista am fost pana acum,parca numai pot fi...

PS: Multumesc pentru toate postarile care m-au ajutat de multe ori citind acest forum :D
Chiar asta aveam de gnd sa fac maine , sa merg la BCR , sa deschis un cont in $ , si sa fac un transfer wire dupa Epass , unde stau linistiti cei 3800 $ , care asteapta sa ajunga in mainile mele :roll:
Nu stiu ... sa speram la banii astia , poate si noi speculam totul acum , si ni se pare totul suspect..sunt constient de faptul ca toata lumea o sa vrea sa retraga banii din epass...drept urmare cei de la epass o sa aibe sute de mii de cereri ..o sa avem mult de asteptat.
Cit despre jasmin , cred ca wire transfer e cel mai bun la ora asta..

toata lumea a pierdut ceva banuti p-acolo , dar nu trebuie sa intram in depresii ..e bine ca suntem sanatosi , destepti , tineri si stim cum se fac banutii

PS ..cineva sa ii inchida gura Wulpitei..ca abereaza pe zi ce trece si ma dispera prostia ei fara margini ..
geovi24
User Junior+
User Junior+

Are cineva cont bancar in Austria?Tot 100 euro costa sa iti deschizi cont acolo?Mersi
Nu renunta niciodata la optimism pentru a deveni cel mai bun!
cris_france
User Junior
User Junior

#DarkAngel# scrie:Este foarte trist ceea ce se intampla cu ePassporte :( era cea mai buna si mai simpla optiune pt marea majoritate
Eu cel mai mult stau pe webcams si vad ca deja au inceput sa negocieze pt un nou Visa Card, sper sa reuseasca cat mai curand...

App, ati avut membri care sa va spuna ceva legat de aceasta problema ?
Eu am avut unul in aceasta seara:

Sa auzim numai de bine si bafta la $$$
ups, asa este, pe jasmin are metoda de plata cu epassporte
LadyAttitude
Veteran
Veteran

Perso,voi bloca fondurile pana la sfarsitul lunii,deschid frumusel un cont in Grecia pe 21,planuiesc o vacanta,si gata.Daca as sta intr-o tara cum e Franta/Germania ,as plati impozitul...dar sa dau 35% ca sa ii vare altii in buzunar...never.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
mrbric

tocmai am primit un raspuns de la cei de la epass.banii aflati pe visa nu se pot scoate!

Thank you for your e-mail.

In regards to your concern, please be informed that as per the new
update received from our Account Verification Department, you will be
unable to use the funds which are available in your Visa Virtual Card.

Our Account Verification Department is working to resolve the issue. Only
once the issue is resolved, you will be able to use the funds which are
available in your Visa Virtual Card. The funds are safe and secure.

As per our records we could see that you have set your e-Wallet as Default
Credit Fund, you will be able to receive the future payments into your
e-Wallet and withdraw them to your Personal Bank Account through Bank Wire

Transfer. If you have a US Checking Account or MasterCard, then you can
register and verify it to withdraw the funds to the respective Accounts.

I hope that this has answered your question. If you have any further
concerns, please contact Customer Service at the contact information
listed below.

Thank you,
--
Best Regards,
Amit.B
Amroth

Eu momentam,mi-am indreptat atentia catre Payoneer...chiar aseara prin intermediul Livejasmin mi-am facut contul...
sa vedem ce-o fii si cu asta ca nu mai am incredere in nimic. Chiar daca E-passporte revine,nici de nebun nu as mai lucra prin intermediul lor.
Anyway,Payoneer spune ca dureaza 25 zile lucratare daca esti din afara S.U.A. Dar ce sa mai zic,ca eu am patit-o cu E-passporte mai tare decat va puteti imagina.
Mi-am trimis datele,am mai platit 100$ ca sa mi-l trimita mai repede si a venit cardul meu INTR-O LUNA JUMATE!!!
Acu,D-zeu cu mila cand o mai veni si Payoneer.
Spor la $$$$$$!
geovi24
User Junior+
User Junior+

sebastian ai mai multe optiuni de shipping folosind payoneer.eu una o sa aleg varianta international express care costa 120$ si iti ajunge cardul in maxim 8 zile lucratoare.Si pe epassporte am ales o data un express shipping deoarece imi fusese cardul furat.M-a costat aprox 100$ si mi-a ajuns intr-o sapt jumate'.
Nu renunta niciodata la optimism pentru a deveni cel mai bun!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”