Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Schimbati metoda pe wire chiar daca platiti comision ,nu va mai hazardati cu alte carduri momentan,oricand se poate intampla la fel ,ca se numeste visa,master card sau whatever ,singurul card in care am incredere momentan este cel de webpower pentru ca apartine direct ifriendsului,wire rules.

Sunt alaturi macar cu sufletul de cei care au pierdut bani si vreau sa va spun ca nu va ajuta cu nimic daca disperati ,mai bine incercati sa va calmati momentan pana epass va da un raspuns concret.Daca este de rau o sa aveti timp atunci sa va faceti nervi,griji si restul.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
SoulCams Models Studios wanted
wulpita
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pocahontas:

ma bucur si rad cu lacrimi de crocodil cand vad ce terorizati sunteti de zici ca voi ati inventat ePassporte , Io va inteleg ca sunteti necajiti dar nici asa terorizati sa postati in continu fel si fel de opinii luate de pe alte siteuri .

Ai postat odata dute veziti de treaba nu tot revenii cu fel si fel de prostii ... unu ca o sunat la VISA altu ca i se rupe inima ... etc.

io(eu) ma intreb daca s liniutza ar lua curentu liniutza L 1 luna ce a liniutza ti face ? tot asa terorizati a liniutza tzi fii ?

Si ma mai bucur ca mi liniutza am retras economiile acum 2 luni ;)

Ahh ar trebuii sa ma atac ca mai facut urata ?:))) lasa ca are cine sa`mi zica ca sunt frumoasa nuti fa tu griji :)) mai bine fati tu griji de tzapa ce va`tzi luato :)))

Cat despre colegialitate da ce sula mea ai mancat cu mine din aceashi farfurie sa fi colega mea ?:))

Colegi suntem in alte imprejurimi;) scoli primarii studiouri de videochat etc.

urata pe afara pe dinauntru am avut intuitzia sa`mi scot banii de pe ePass pe cand voi plange liniutza ti in pahar :)))

Io(eu subsemnata) nici ca mai postez la topicu aista ca deja voi aruncati cu bile terorizatilor:))

bafta sa de domnu sa va dea ePass banii inapoi ca de nu se aglomereaza urgentzele (leshinuri , taieturi de vene, infarct ...)
kenzoo252004
User Activ
User Activ

eu cred ca o sa trimita banii la toata lumea indiferent de ce se va intampla cu epassporte ...doar ca o sa dureze ceva si este foarte greu pt ca toti avem nevoi de bani.. :roll:
kenzoo252004
User Activ
User Activ

kenzoo252004 scrie:eu cred ca o sa trimita banii la toata lumea indiferent de ce se va intampla cu epassporte ...doar ca o sa dureze ceva si este foarte greu pt ca toti avem nevoi de bani.. :roll:
nevoie :lol:
sara38
User Junior
User Junior

Mai wulpito sau cum te-oi intitula tu.... deja iti depasesti orice limita si orice masura.... am zis sa nu ma bag sa scriu la acest topic tinand cont ca pentru mine nu e cea mai mare pierdere la acest moment faptul ca nu mai merge epass - ul .... dar nu am cum sa raman indiferenta vis a vis de nesimtirea , tupeul si magaria de care dai dovada .... la maniera la care vb tu cu ceilalti vin si eu si te intreb - ce cauti tu atunci pe un forum ca acesta? de invatat nu inveti pe nimeni nimic, sunt sigura ca ai furat de la altii din meseria asta cat ai putut sau ai inteles de la nivelul singurului tau neuron care mai mult ca sigur se plictiseste de moarte daca aberezi in halul in care o faci .... sa revenim, de invatat nu are nimeni ce invata de la tine, ...
honeyBunny

Buna tuturor

Urmaresc de mai mult timp acest forum,insa abia acum postez gandindu-ma ca poate mai sunt si alte persoane in situatia mea... Intamplarea a facut ca in urma cu 3 sapt. sa pierd cardul ePass...am sunat la ei, am comandat un nou card(care dupa calculele mele ar trebui sa ajunga pe 7sept-daca mai ajunge)si banutii pe care ii mai aveam in cont am hotarat sa ii primesc in contul meu in USD deschis la Piraeus Bank.Totul ok, trebuia sa primesc transferul in 5 zile lucratoare contra sumei de $50...am asteptat mai mult,nu am primit nimic,asa ca sun iarasi ca sa aflu ca defapt treb sa astept 10 zile lucratoare...luni ar fi trebuit sa primesc transferul,iar in urma cu cateva ore primesc urmatorul mesajul in contul meu de ePass:
"Dear XXXXXXX

Please be informed that the Wire Transfer has been returned by
Intermediary Bank due to their "compliance policy". The funds will be
returned to your ePassporte Account (minus any additional bank fee). In
the future please check with your beneficiary bank, if they have an
specific "Intermediary Bank" to receive Wires. "

Eu ammai primit bani pana acum in acest cont fara niciun fel de problema,asa ca ...oricat de optimista am fost pana acum,parca numai pot fi...

PS: Multumesc pentru toate postarile care m-au ajutat de multe ori citind acest forum :D
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

eu cred ca banii se vor recupera ,nu se poate altfel ! e prea serioasa si nasoala situatia ca sa radem si sa facem acum mishto unii de altii ! cat despre forum si colegialitate hai sa recunoastem e singurul loc unde fugim cand avem nevoie de un sfat
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

wulpita scrie:pocahontas:

ma bucur si rad cu lacrimi de crocodil cand vad ce terorizati sunteti de zici ca voi ati inventat ePassporte , Io va inteleg ca sunteti necajiti dar nici asa terorizati sa postati in continu fel si fel de opinii luate de pe alte siteuri .

Ai postat odata dute veziti de treaba nu tot revenii cu fel si fel de prostii ... unu ca o sunat la VISA altu ca i se rupe inima ... etc.

io(eu) ma intreb daca s liniutza ar lua curentu liniutza L 1 luna ce a liniutza ti face ? tot asa terorizati a liniutza tzi fii ?

Si ma mai bucur ca mi liniutza am retras economiile acum 2 luni ;)

Ahh ar trebuii sa ma atac ca mai facut urata ?:))) lasa ca are cine sa`mi zica ca sunt frumoasa nuti fa tu griji :)) mai bine fati tu griji de tzapa ce va`tzi luato :)))

Cat despre colegialitate da ce sula mea ai mancat cu mine din aceashi farfurie sa fi colega mea ?:))

Colegi suntem in alte imprejurimi;) scoli primarii studiouri de videochat etc.

urata pe afara pe dinauntru am avut intuitzia sa`mi scot banii de pe ePass pe cand voi plange liniutza ti in pahar :)))

Io(eu subsemnata) nici ca mai postez la topicu aista ca deja voi aruncati cu bile terorizatilor:))

bafta sa de domnu sa va dea ePass banii inapoi ca de nu se aglomereaza urgentzele (leshinuri , taieturi de vene, infarct ...)
Eu nu am pierdut nimic inca si nu cred ca am postat cum ai fct tu numai aberatii,te rugam frumos du-te si fistuieste-te mai departe acolo si lasa-neee,ai uitat cand urlai pe aici ca disperata ca ai banii in epass si nu o sa cada niciodata?Mai ai putin si ne spui ca te-a sunat Mallick de acum 2 luni ca sa-ti retragi banisorii facuti cu atata truda si cu capul( ala de la bata de baseball)Eu lucrez pe wire si daca as fi pierdut bani ,pot sa suport cam orice paguba la oara actuala dar tu o sa ramai la fel de varza cum ai fost mereu .

Go home and die :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
geovi24
User Junior+
User Junior+

Eu mi-am deschis cont pe payoneer.Sper sa nu se intample la fel.Momentan ramane sa primesc plata acolo.
Nu renunta niciodata la optimism pentru a deveni cel mai bun!
Nicky
Veteran
Veteran

SAD, eposbil , macar temporar de blocat acest user wulpita? nesimtirea de care da dovada e uluitoare... nu-si are locul aici...
geovi24
User Junior+
User Junior+

Da bine ar fii sa fie banata nesimtita asta
KittenS
User Junior+
User Junior+

subiectul ii vizeaza pe cei cu probleme cu epassporte nu ?
geovi24
User Junior+
User Junior+

Am o intrebare despre transferul bancar(imi cer scuze daca s-a mai intrebat): Daca primesti sume de bani mari lunar(peste 4000$) si nu platesti nici un fel de taxa sau impozit e posibil sa fii luat la intrebari?Sunt persoane care au trecut printr-o situatie asemanatoare?Anual s-ar ajunge la sume destul de mari primite in cont si ma intreb dc e posibil sa ai probleme din moment ce banii nu sunt declarati.Intr-adevar transferul bancar pare cel mai sigur in momentul de fata,doar ca eu nu platesc nici un fel de impozit si tocmai de aceea am ales payoneer.
helenne

pt. Honeybunny:
Si eu am avut aceeasi problema prin februarie. Transferul a fost anulat pe un cont de brd mesajul primit de la ei a fost identic cu al tau. Mi s-au returnat banii in contul epassporte mai putin comisionul de 50 dolari.
Nicky
Veteran
Veteran

geovi, te-aiinteresat cam cat ar fi de platit taxele...
cred ca pana la urma nu o sa avem scapare de ele...
daca ar fi doar un 10 % nu ar fi asa rau... decat sa stai cu batai de cap . mai bine stii ca esti corect....
toti suntem in situatia ta ...:(
sweetgirl
VIP
VIP

nici cu payoneer nu scapam de ele,sau macar sa le ocolim putin?lol
sexybabe
Veteran
Veteran

daca ar fi doar un 10 % nu ar fi asa rau... decat sa stai cu batai de cap . mai bine stii ca esti corect....
toti suntem in situatia ta
S-a propus ca impozitul din videochat si saloanele erotice sa fie de 25% in loc de 16% ca in job-urile normale. Sa vedem acum daca se aproba sau nu.
cris_france
User Junior
User Junior

geovi24 scrie:Am o intrebare despre transferul bancar(imi cer scuze daca s-a mai intrebat): Daca primesti sume de bani mari lunar(peste 4000$) si nu platesti nici un fel de taxa sau impozit e posibil sa fii luat la intrebari?Sunt persoane care au trecut printr-o situatie asemanatoare?Anual s-ar ajunge la sume destul de mari primite in cont si ma intreb dc e posibil sa ai probleme din moment ce banii nu sunt declarati.Intr-adevar transferul bancar pare cel mai sigur in momentul de fata,doar ca eu nu platesc nici un fel de impozit si tocmai de aceea am ales payoneer.
Azi cand mi-am deschis contul la ING am intrebat daca sunt probleme cu banii primiti, chiar am subliniat faptul ca s-ar putea sa primesc si sume de 5000$ iar raspunsul a fost acelasi, ca nimeni nu te intreaba nimic atata timp cat banii sunt trimisi de persoane juridice. Momentan nu stiu sa-ti spun mai mult, nici eu nu sunt sigura ca e totul asa usor , tot va trebui sa platim impozite, pana la urma asta se si urmareste....
sweetgirl
VIP
VIP

Nicky scrie:geovi, te-aiinteresat cam cat ar fi de platit taxele...
cred ca pana la urma nu o sa avem scapare de ele...
toti suntem in situatia ta ...:(
acum ma bag si eu ca musca in lapte lol dar nu mai inteleg nimik si nu ca m-ar interesa viata particulara a cuiva dar din moment ce locuiesti in usa ce legatura au impozitele din ro????lol ,scuze dar vreau sa fac un sens o logica pt mine ,sau poate gresesc eu si sunt inca in soc de la epass lol
geovi24
User Junior+
User Junior+

Mie sincer 25% din castiguri mi se pare foarte mult tinand cont ca si daca am plati acest procent statului nu ni se ofera nimic in schimb.Poate daca ar exista niste beneficii...dar nimic.Daca folosesc payoneer nu trebuie sa platesc nimic dar nu am nici o garantie ca nu se va intampla la fel ca si cu epassportele.Paypal(metoda oferita de cams) am mai folosit si nu am avut nici un fel de problema.Transfer bancar am folosit pentru a primi banii facuti pe xlove(sume foarte mici de fiecare data).La sume mici probabil ca nimeni nu o sa-ti impuna sa platesti ceva,dar ce se va intampla la sume mari?
Am dat un exemplu mai sus de 4000$ pe luna...intr-un an ar insemna 48000$(un sold imens pentru o persoana fizica).
Labrador

Acum 2 zile impozitul era de 16%,acum se pare ca va fii de 35 %.
wulpita
Veteran
Veteran

geovi24:

Crezi ca plang daca ma baneaza ? nu ar avea de ce sa ma baneze atata timp cat este un forum deschis tuturor si nu am incalcat regulile.

Astea sunt parerile mele despre aceasta situatie

Nu va convine ceea ce postez IGNORATI si mai sunati pe la VISA vedeti ce au mai facut :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”