Nu stiu cum a fost la voi fetelor si baietilor,dar prima zi de munca la mine nu a fost tocmai ok..bineinteles k nu am renuntat,si nu am sa renunt,sunt ambitioasa.
Aveam cont facut de vreo 6 luni,dar imi lipsea curajul sa ma expun ,si avem o teama de" cum o sa fie oare?"
Dar mi -am luat inima in dinti intr-o zi (de curand)si am intrat.printre multe cuvinte obscene si guesti doritori SA VADA(in free bineinteles) au fost cuvinte frumoase si incurajari.Va intrebati acum daca a meritat...nu prea stiu ce sa zic astept parerile voastre, avand in vedere k am facut (o sa radeti) 1,20$. recunosc k nu sunt de laudat k traficul era destul de mare ,zic eu, nici nu scadea sun 60g si nici nu crestea peste 75; am stat doar 3 ore si nu erau tocmai ore de varf....Am vorbit cu cat de mult am putut ,am ras,am zambit tot timpul si am ignorat tot ce nu mi s-a parut decent. Ca a fost problema la mine sau la ei ,nu stiu, dar eu una nu le-am aratat nimik nimk in free,si nici in privat daca stau sa m gandesc l
A doua zi am revenit si am stat 4 ore si am facut 10$,consolare pt ziua anterioara si semn k e loc de mai bine.
Astept pareri,idei si povestea voastra,daca va mai amintiti bineinteles :lol:
Va pup