Timp de asteptare...LiveJasmin!...iFriends

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Dorian
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Din ce stiti voi, care e timpul maxim de asteptare pana ce activeaza un cont pe LiveJasmin?
Dar pe iFriends?
Inca o nelamurire...ce trebuie completat in iFRIENDS AGE-RELEASE FORM
la rubrica : Alien# or Other Govt.-Issued ID# (non-U.S. Citizen)..cumva al doilea document de identificare..care este acela?
...si inca una....Daca la primul document am trecut pasaport...iar la al doilea ....driving licence...sunt probleme....e gresit?
Merci.
SoulCams Models Studios wanted
Diana
User Junior
User Junior

Dorian scrie:Din ce stiti voi, care e timpul maxim de asteptare pana ce activeaza un cont pe LiveJasmin?
Dar pe iFriends?
Inca o nelamurire...ce trebuie completat in iFRIENDS AGE-RELEASE FORM
la rubrica : Alien# or Other Govt.-Issued ID# (non-U.S. Citizen)..cumva al doilea document de identificare..care este acela?
...si inca una....Daca la primul document am trecut pasaport...iar la al doilea ....driving licence...sunt probleme....e gresit?
Merci.

La Jasmin contul se activeaza in max 24 de ore cu exceptia cazului in care ai trimis actele in week-end , caz in care ti le vor activa la inceputului saptamanii, adica luni.
Pe ifriends la Alien # or Other Dovt. Issued completezi numarul pasaportului in cazul in care ai ales ca prim document pasaportul
E ok daca ai trecui pasaportul ca prim act iar permisul ca al doilea.
Bafta.
Diana
User Junior
User Junior

La Ifriends timpul de asteptare e tot 24 de ore dupa ce trimiti toate actele si faci si ADS-ul.
Dorian
User Activ
User Activ

Pe LiveJasmin desi am trimis Age certification + passport in ziua de miercuri(07.09), nu am primit inca activarea contului.
Faza este ca in mailul lor trimis pe adresa de yahoo spun ca documentele se trimit la support@.... iar in casuta de mail creata de ei...spun sa trimit la registration@...ceea ce am si facut.
Dar ....nici un raspuns.
Asa ca azi am trimis din nou cele doua documente la support@...
Unde am gresit?
Iar pe iFriends....m-am cam incalcit....dar sper sa primesc un raspuns care sa ma ....descalceasca.Am sa va cer ajutorul cand am sa ma lamuresc si eu....ca acum nu stiu ce sa va intreb... :D
Diana
User Junior
User Junior

Dorian scrie:Pe LiveJasmin desi am trimis Age certification + passport in ziua de miercuri(07.09), nu am primit inca activarea contului.
Faza este ca in mailul lor trimis pe adresa de yahoo spun ca documentele se trimit la support@.... iar in casuta de mail creata de ei...spun sa trimit la registration@...ceea ce am si facut.
Dar ....nici un raspuns.
Asa ca azi am trimis din nou cele doua documente la support@...
Unde am gresit?
Iar pe iFriends....m-am cam incalcit....dar sper sa primesc un raspuns care sa ma ....descalceasca.Am sa va cer ajutorul cand am sa ma lamuresc si eu....ca acum nu stiu ce sa va intreb... :D
La Jasmin actele trebuisc trimise din mail-ul contului de master pe care ti l-ai creat pe Jasmin nu de pe yahoo sau alte e-mail-uri de genul asta. Acretel le vei trimite la registration [at] .... nu la support@...
Dorian
User Activ
User Activ

Uite ca uneori ...se pare ca practica bate teoria.Eu oricum trimisesem actele din casuta de mail de pe contul de master....de prima data insa asa cum am spus...am trimis la registration.
Cand am trimis la support@....cam la 4 ore am primit mail si mi-a fost activat contul.
Merci oricum pentru tot sprijinul.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”