Cateva ganduri nelamurite...

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Utilizator01
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

o sa revin,deocamdata de abia plec da cand voi reveni ,la tine ma intorc intai si intai joe:)
Deja imi lipsesti!
In my head there is this world..and it's so beautiful:)
SoulCams Models Studios wanted
Utilizator01
User Junior+
User Junior+

partea a 4 a ptr ca era promisa si imi place sa cred ca am cuvant ..mai bine mai tarziu decat niciodata totusi.

Am avut niste treburi,niste schimbari de trupe pe aici,lol,si toate astea m'au tinut departe de forum...Joe ,atunci cand am dau un reply lui caligula cred a fost asa in treacat,extrem de repede si superficial,in sensul ca inca nu ma "intorsesem".Acum m'am intors pe BUNEEEE,si asa cum am si promis ma intorc intai si intai la tine joe.
O sa las si eu tot niste ganduri nelamurite,in speranta ca mi le va lamuri cineva?Hmm nu stiu daca asta e asteptarea mea dosita pe undeva prin subconstient.Cred ca simpla nevoie de a impartasi cu niste oameni pe care cel mai probabil nu ii voi vedea in carne si oase niciodata.A expune niste ganduri aici e asemanator cu sexul ocazional,fara implicatii:pe moment poate fi fantastic,insa nu continua,nu creste,nu devine nimic.Se pierde.Cei mai idealisti sustin cum ca ar ramane o amintire frumoasa,cei mai obiectivi stiu ca nu ramane de fapt nimic.

Dar ca sa revin la oile noastre(ale mele si ale lui joes..,in special),oamenii sunt complexi si f tematori in general.Fiind tematori,dorind sa nu para vulnerabili,sa nu fie raniti,cred ca pretind a fi altcineva ..si aleg sa pastreze adevaratul sine bine pazit undeva intr o carapace ff groasa .Si intr un fel banuiesc ca este ok,avand in vedere ca eu personal de cate ori m am aratat exact asa cum sunt ,fara sa prelucrez nimic,fara sa analizez ce urmeaza sa spun,fara sa aplic tot felul de strategii,am sfarsit intr adevar prin a fi ranita.Dar,pare f obositor sa ma preocupe ce masca mai aleg si ptr maine nu?Asa ca mai bine imi asum anumite riscuri si gata!:)Doar sunt o fata curajoasa:)

Este f trist atunci cand investesti in cineva ,incredere,rabdare,cand erai gata si capabil/ sa ramai aceeasi/acelasi vis a vis de ea/el indiferent de ce urma ea/el sa faca sau sa nu faca...si totusi el sau ea alege ....nu stiu....ca nu vrea toate astea,ca nu are nevoie de nimic,ca esti inutil,ca nu poti aduce nimic in viata lui/ei.

Eu "condamn" in general oamenii mai mult ptr ceea ce nu au facut,decat ptr ceea ce au facut,insa dintr'un pct de vedere sau altul,au facut insa gresit.A nu face ,ptr mine inseamna de fapt GRESEALA esentiala.A fi las,a nu'ti da voie sa simti,sa traiesti,a nu fii in stare sa faci ACUM, sa tot amani prosteste pana cand totul isi pierde magia...Genul care desi si'ar dori sa iasa in ploaie ,desi s'ar simti aproape binecuvantat sa faca asta,totusi se teme prea rau sa nu se ude si ar mai putea si raci...asa ca mai bine nu...Si nu stiu cum se face ca eu numai pensionari din astia cunosc,LOL
Joes.... si un mic cadou din partea mea,un semn de apreciere daca vrei ptr acest topic,este o melodie care trebuie insa sa o asculti cu sufletul...este vorba acolo de multe lucruri nefacute,incepute si lasate asa,in vant,despre iubire,despre lipsa iubirii...in fine cred ca iti va placea.Are legatura cu gandurile tale nelamurite:)si cu ale mele deasemenea.
Utilizator01
User Junior+
User Junior+

loooooolll uitasem cadoullll:D:D:Dm'ai dat peste cap de tot joes.. atunci in club,nici nu mai stiu naiba pe ce apas pe aici ...
mais VOILA
http://www.youtube.com/watch?v=YlG0G5YgnfA
joesancez
Elite User
Elite User

LadyBug scrie:loooooolll uitasem cadoullll:D:D:Dm'ai dat peste cap de tot joes.. atunci in club,nici nu mai stiu naiba pe ce apas pe aici ...
mais VOILA
http://www.youtube.com/watch?v=YlG0G5YgnfA

iti spun multumesc-ul care il meritai de mult abia acum scuze dar nici pe forum nu prea am mai intrat m-am concentrat asupra altor chestii in fine am vrut acum sa iti spun ca melodia Respectiva este superba si pe mine ma facut sa zambesc de ff multe ori si imi place mult mult

"chiar daca" ai apasat tu pe cine stie ce botoane pana la urma se pare ca ai facut-o bine:P si ma bucur
in rest aceleasi ganduri care poate au luat o directie sau alta sunt cam in pana de idei la ora aceasta inainta din noapte e 5,20 si tocmai am venit la o mica plimbare si cu stupoare am ajuns la concluzia ca localurile din Regie se inchid la ora 4 dimineata:( Nu toate dar o parte...

drag mei sper sa ne mai facem timp asa chiar daca e asa de frumos afara si sa mai shcimbam cateva ganduri intre noi...ca totusi aceste posturi aceste topicuri ne-au unit si neau mai descretit fruntile , ne-au facut sa zambim cand am vazut ca ceva e in neregula si tot asa..

eu va doresc numai bine la toata lumea si vreau personal sa imi cer scuze ca nu am mai postat dar nici timp de dormit nu am mai avut... in fine alta poveste.. he he ...dar nu v-am abandonat am urmarit zi de Zi din umbra Ce se intampla:)

Deci ce am scris aici poate fi considerat o aberatie de dimineata,,,si e notata cu "offtopic"
Imagine
Alexa06

In lumea chatului totul se bazeaza pe instincte!!!!!!Intre ON si OFF prea putina odihna si prea multa confuzie!!!!! Totul se amesteca!! Si nu-ti mai vine sa crezi nimic sau in nimic mai bine spus !!!! Nici macar in tine!!!!
De ce oamenii se poarta ca animalele????????
dar cum se poarta animalele??????? Care??????????? Cele de casa,docile. alintate, spalate si hranite???? Sau maidanezele? Sau animalele de prada din jungla??????????
Cred ca totul se rezuma la supravietuire, la dorinta de a reusi sa scapi de grija zilei de maine!!!! Si daca reusesti sa te privesti dimineata in oglinda si sa fii multumit de ceea ce vezi,sa nu fii dezamagit de tine , sa ai incredere ca poti merge mai departe cu orice efort, atunci poate ca nu vei mai vedea in jur numai minciuna si prefacatorie!!!! Dar daca minciuna si prefacatoria este in sufletul tau??? Daca ai ajuns la un moment in care nu mai poti face diferenta intre minciuna si adevar??? Intre intentii bune si intentii rele??? Intre prieteni si dusmani???
Chatul este un teatru. Cu actori si roluri si multa imginatie!!!! Este si viata reala dar nu mai stii cand ti se spune adevarul si cand nu...... are 30 de ani sau nu, e insurat cum zice, o fi intr-adevar nefericit???? sau isi bate joc de mine cu niscavai prieteni pe langa el?????
Ai un ideal?? Iti doresti cu ardoare ceva??? Mult,mult de tot?????????? Daca da nu mai iti pune intrebari si mergi mai departe!!! Singurul tau prieten esti tu!! Rude.... prieteni...........??????????? Fiecare are drumul sau !!!! Din pacate noi suntem animalele junglei!!! Rezista cel care este mai tare si nu are incredere decat in el!!!!
Binenteles ca este bine sa fii inconjurat de prieteni!!Dar de unde ii gasesti??? :(
Daca ai dat unei cersetoare 5 lei nu inseamna ca ajungi in rai ci ca in aceea dimineata te-ai trezit mai marinimos decat de obicei!!! Sau ai avut in plus 5 lei pe care ai putut sa-i oferi!!!
Cred ca trebuie sa faci mult mai mult ca sa ajunci in rai!!! Iar noi sigur nu ajungem!!! Amagim si ne prefacem mult prea mult in fiecare zi!!! Sau vrei sa ma faci sa cred ca ai in fiecare privat cate un orgasm!!!!!!
Ganduri negre in miez de noapte!!!! Poate la lumina zilei voi fi mai optimista si voi crede mai mult in prieteni dar.................. sti vorba aceea Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singura!!!!!
O noapte linistita si plina de banuti va urez la toti!!
Niciodata nu este prea mult! Cat traiesti inveti si tot neinvatat mori!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”