Acest topic pe care am decis sa-l scriu nu va avea popualritatea celor in care uni alti incep sa barfeasca - incercand sa afle secretul celor 1237$ facuti intr-o singura jumatate de perioada,,, in acest topic vreau sa va impartasec din gandurile mele..din trairile care le am-fac asta pt ca aici e locul unde totul a luat o alta perspective, unde m-am integrat unde am cunoscut persoane speciale - uni mai buni alti mai buni ca aialalti-
Rai deloc.. :lol:
in fine pt tine cautatorule de site minune iti spun ca o sa te plicti asa ca nu are rost sa citesti mai departe-spun asta ca sa iti scutesc din timpul pretios-.
Totul a inceput cu o scurta reflectare a mediului in care traim sau cel putin eu..(daca voi traiti in paradis ..spuneti-mi si mie cums a ajung acolo).. a parsivitati si a miseliei cuc are esti inconjurat in viata de zi cu zi ata in lumea reala cat si incea virtuala (spun asta pt ca noi - avem viata impartita-on si offline-) te uiti in dreapta te uiti in stanga si observi ca cei de langa tine parca nu sunt ceea ce ai crezut ca sunt ..din prieteni in vezi profitori- din cunostinte ii vezi necunoscuti-. Din rude ii vezi straini-
Privind din umbra ..totul se schimba -..stand ascuns in coltul tau intunecat-observi din exterior totul..si cele mai mici imperfectiuni- rasul acela fortat la o gluma proasta spusa de unul care vrea sa se creada in centrul atentiei- observi prividea pe care o arunca prietene/prietenul tau - tipului/tipei care trece pe strada caruia ii apare un zambet in coltul guriii si atunci intelegi ca totul e o inselatorie totul e o minciuna-.
Iti amintesti de filmul care a revolutionat totul..lol-Matrix- te uiti la marulc are il musti si spui este real??? Eu exist -???
Raspunsul e simplu DA-dar cum si de ce???? Marea problema existential ape care o amintesc acum-. Exista ceva dupa moarte? Sau doar neant????? Daka exista ce va fi???? Tartar sau gradinile elizee??? Ai banul sa-l patesti pe Charon??? Si daca nu ai face bines a-l iei cu tine nu de alta dar cei 100 de ani trec greu-revenind sa inteleaga tot poporul- exista RAi sau iad??? Si daca da unde Vom ajunge pe baza caror criterii??? Pe baza caror criterii suntem sau ne credem oameni buni??? Pt ca am dat unei cersetoare 5 lei o sa ajungem in rai??? Sunt raspunsi care vor fi nule pt ca nimeni si nimik nu le poate garanta veridicitatea-.
Cat despre oameni buniii- toti crede-m ca suntem si totusi priviti de catre amicul care sa retras in coltul intunecat de unde nu-l poti observa..avand libertatea deplina de desfasurare -ce faci???ii amuzi pe cei de la masa cu intamplarea aceea comica cand “amicul” tau cel mai bun sa facut de tot rasul rade-ti si va simteti bine
Da asta cautam noi-sa ne inconjuram de oameni de calitate OAMENI BUNI-.. dar oare noi suntem unl din ei???
Pot spune ca in viata mea cea scurta (sunt minor.. juvenil :lol: ) am relationat-. Cu cativa oameni-si totusi la cati le pot spune ca sunt OAMENI??? Prea putini..da prea putini am intalnit care sa nu fie egoisti-.rai-. etc- dar cine sunt eu sa spun ca oameni sunt rai???
Si totusi OM-ul ce este???? O fiinta rationala, sociala, care se caracteriseaza prin gandire-asta (si nu numai) ne diferentiaza de restul regnului animal-.
Deci nu suntem niste animale dar de ce ne purtam ca ele???????
Sa nu crede-ti ca acum cine stie ce mi sa intamplat..(nu, sunt oky, safe) doar ganduri in toi de noapte..oameni buni care te inconjoara cati sunt si in ce circumstante i-ai intalnit??? Cum si-au dovedit alitatile?? Sau doar ai intuit??? Mi de intrabari imi vin in minte-. Si totusi ..lol..pot spune ca dentistul meu e un om bun LOL ...chiar daca mai ma amana cateodata din cauza unor probleme pot spune ca e o persoana cu care chiar daca am o relatie stric profesionala, imi face placere sa mai schiimb cateva cuvinte..(lol daca vreti nr de telefon lasa-ti un PM.. imi da 50 de mii de client trimis-.o alternativa la Vc..acum pe bune)
De curand am auzit ceva de genul:
“oameni buni mai sunt dar nu ai avut tu inca norocul sai intalnesti”
Si pot spune ca tocmai am intalnit un om extraordinar, caruia ii datorez multe...dar care cu modestia care ii caracterizeaza pe acei oameni spune ca: nu-.. placerea a fost de partea lui..(ca si deranjul de altfel),,, ce poti sa mai zici??? Nimic si apreciezi-
stiind ca a castigat inca un “amic/prieten” el pleaca zambind-.
Acum referitor la voi... cati oameni va multumesc????- cati au calificativul de Om????,,, si cum le raspunde-ti voi acelora???
aplicati regula: "respect pe cine ma respecta"? sau puteti da dovada de altruism????
Vai..vai-.. as mai scrie multe lucruri poate fara sens-.
dar trebuie sa ma pregatesc-.
Acum daca sunt personae care nu inteleg nimik -sa o lase asa- pt ca daca ma scuturati bine poate nici eu nu stiu ce am vrut sa spun cu aceste vrb-.
Dar MI-A FACUT PLACERE SA LE IMPARTASESC CU VOI-