Truc ImLive

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Încuiat
Marlboro
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Stie cineva vre-un truc pe ImLive prin care sa se permita unui membru sa intre direct in privat fara a se mai cere permisiunea?
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
SoulCams Models Studios wanted
crixy69
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time

nu...doar sa fi in happy hour.
Gheisha
User Junior
User Junior

Probabil ca exista si asa ceva. Dar pana atunci poti seta o alerta sonora pentru membrul care doreste sa intre in video :My computer - >Control Panel-> Sounds and Audio Devices->Sounds.La program events selectezi Question si in lista de Sounds dai Play la fiecare dintre sunetele disponibile si selectezi ce iti place mai mult.Astfel de fiecare data cand un membru va incerca sa intre in video vei auzi acea alerta sonora.
Nu este ceea ce ai intrebat dar presupun ca este la fel de buna si varianta asta.Doar daca nu intentionezi sa pui filmuleze ...
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Potzi sa pui filmuletze si sa angazeji baietzi.
iesi mai ieftin cu cheltuielile si maresti profitul... DACA NU TE PRIND AIA :wink:
Si vis pacem, para bellum
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

DrSmartAss scrie:Potzi sa pui filmuletze si sa angazeji baietzi.
iesi mai ieftin cu cheltuielile si maresti profitul... DACA NU TE PRIND AIA :wink:
Nu mai da sfaturi din astea ca iar intri in "colimatoriu", ce zici tu mai sus, este calea directa catre: conturi suspendate, bani pierduti, si exclamatii de genul "again Romanians!!! this must be ended..."
Regulile siteurilor sunt facute si ele cu un scop, ele trebuiesc respectate cat mai bine cu putinta, mai ales ca multe din reguli sunt facute atat pentru siguranta siteului dar si a modelului.

Si hai sa zicem ca vor fi incostienti care vor proceda asa.... cat de "batut in cap" poate fi un client sa nu isi dea seama in cateva minute ca vorbeste cu un video inregistrat? Din 3 clienti inselati minim 1 va trimite mail cu reclamatie catre Imlive. Din momentul asta ce crezi ca se va intampla?

Mai devreme sau mai tarziu toate astea se vor sparge in capul la toti.

Filmele inregistrate au sectiune separata in Imlive si pot genera atat bani cat si traffic mai mult, atat timp cat sunt facute cum trebuie si bine organizate. Daca intr-un interval de o luna rezervi 1 ora pe zi pentru improspatarea galeriei de poze si video in Imlive, in urmatoarea luna ve-ti constata o crestere semnificativa a realizarilor, deasemenea toate optiunile puse in site de Imlive, nu au fost puse de DECOR, toate sunt "rotitele" unei "masini" bine puse la punct. Multi din SILA sau NEINFORMARE lasa multe "rotite" pe liber, si mai devreme sau mai tarziu or sa constate ca li s-a oprit "masina" sau ca merge in hopuri....(vezi posturile de genu' "Imlive nu merge ca inainte, nu mai are traffic, etc etc etc)
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Ce v-am zis eu nu era un sfat.
Doar v-am adus la cunostintza cum fac altzii si chiar am scris mare "DACA NU VA RIND AIA" ca un avertisment.
Imi pare rau ca s-a intzeles gresit :cry:
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Eu zic ca e a 2 oara cind Smartass calca pe bec, propun ca la al 3 sa il husuim de pe aici!
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
videochat_father
VIP
VIP

si eu.....
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Nu intzeleg ce v-am facut si de ce luatzi personal tot ceea ce zic.
Credetzi ca va incurc cu ceva?
V-am jignit?
V-am furat painea de la gura?
De unde atata ura pentru o persoana care lucreaza in aceiasi bransa ca voi si care nu v-a deranjat cu nimic?
Sper sa va corectatzi atitudinea fatza de mine.
Daca eu nu am nimic cu voi nu intzeleg de ce va umpletzi timpul concentrandu-va ura catre un coleg?
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

:) :) nu va mai potoliti odata? heheheh :) topicul era despre un truc pe Imlive, daca am citit eu bine.

SUBIECT INCHIS - Admin
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”