La inceput si eu am scris jasminului sa blocheze Romania si chiar au blocat accesul in free chat pe o perioada de cateva luni desi ei nu au vrut niciodata acest lucru, considerau ca nu este fair play, mai ales ca 90% sunt hosturi din Romania, si mai ales ca ne sunt vecini. Totusi dupa cum am spus au blocat accesul Romaniei pe o perioada de 2-3 luni, imi aduc aminte ca erau pe atunci in medie 70 de modele online si continuua sa creasca, in cele 3 luni cat a fost blocat accesul numarul modelelor nu a crescut aproape deloc, deasemenea trafficul a inceput sa scada, randamentul modelelor care cunosteau siteul bine, la fel.
Atunci am inteles si eu de ce au fost ei impotriva blocarii accesului, scapam de un rau dar pe partea cealalta aveam de pierdut si mai mult.
Imediat dupa ce s-a dat din nou acces global, siteul a inceput sa infloreasca, numarul modelelor este acum undeva la 200 in medie, trafficul este ok (pentru cine stie a inteles sistemul de lucru in free-chat), deasemenea calitatea performatelor modelelor creste de la zi la zi pentru ca ele au posibilitatea sa vada alte modele la lucru (cel putin in free). Automat va trage niste concluzii din ceea ce va vedea: Uite ce frumoas este imbracata asta; Uite ce decor interesant; Uite ce bine se vede fata asta;

uiteo pe asta s-a facut una cu canapeaua, cum draq isi inchipuie ca va intra cineva pe ea; uite ce machiaj oribil are asta; uite ce cearcane are ailalta etc etc etc. Pana si un incepator in urma acestor aprecieri va incerca sa aduca un plus de calitate, automat calitatea creste la nivel general iar siteul nu poate avea decat un trend pozitiv.
Problema romanilor care deranjeaza modelele in free, in realitate nu este chiar atat de grava, in 90% din cazuri este vina modelului ca se baga in seama si apoi nu mai poate scapa de ei.
Daca e sa vorbim de chargebacks, in ultimii 2 ani nivelul lor nu a depasit 3% din realizarile generale. In conditiile in care activitatea s-a desfasurat super corect si intr-o relatie stransa cu siteul, orice suspiciune a fost raportata si rezolvata in no time.
Ca o concluzie finala referitoare la livejasmin. Este siteul modelelor active, pline de viata, care lucreaza din placere mai degraba decat pentru bani, este siteul modelelor care le place sa comunice si sa fie privite in timp ce se joaca, este siteul acelor modele care zilnic se ingrijesc si se pregatesc sa intre la munca ca si cum ar fi prima zi, este situl modelelor care nu se plictisesc sa vorbeasca si sa se joace ore in sir in free chat, pentru ca au inteles ca numai asa vor ajunge sus in genul asta de sistem.
Si pe partea cealalta NU ESTE siteul modelelor obosite si plictisite de viata, care cand intra online zici ca sau dus la taiere si pentru care conteaza doar "banu" dar nu dau 2 bani pe imaginea si prestanta pe care o ofera vizitorilor. nu este siteul modelelor care se deconecteaza din juma in juma de ora din site in speranta disperata ca vor veni altii mai buni, nu este siteul modelor care nu dau nici o para chiara pe relatia cu situl si care ar face orice sa insele intr-un mod sau altul siteul si clientii sitului pentru diverse "bucurii financiare" de scurta durata.
Apreciez si respect foarte mult modul in care au inteles cei de la Jasmin sa isi ghideze pasii in aceasta lume a adult chatului si am curaj sa spun ca in 2 ani de acum inainte va fi una din cele mai puternice retele de chat din lume. Putini stiu ca au deja peste 100 de siteuri proprii de traffic si nu este saptamana sa nu vina cu ceva nou pentru binele tuturor din comunitatea lor. Sunt o echipa de oameni dedicati trup si suflet acestei activitati, oameni pregatiti sa faca fata oricarei bariere.
Mai sunt cateva lucruri importante de spus despre jasmin dar cu alta ocazie, oricum este bine sa stiti ca blocarea unei tari nu este intotdeauna cea mai buna solutie pentru evitarea fraudelor pentru ca poti pierde mult pe alte parti.