Cu ocazia sarbatorilor care se apropie va doresc la toti un craciun fericit si un an nou plin de realizari,rabdare,sanatate si bani multi.Poate anul care vine o sa invatam sa avem mai multa rabdare ,sa fim mai buni,mai intelegatori sa daruim macar un pic si celor care nu au fara sa ne gandim ca vom primii ceva inapoi.Am fost la o casa de copii si la un azil si din putinul meu am dat si la altii un pic,fac treaba asta de cativa ani si ma simt atat de bine,oricat de suparati am fii trebuie sa ne gandim ca sunt milione de oameni care chiar au probleme f grave,avand in vedere ca nici unul dintre utilizatorii acestui site nu este un om sarac va rog sa faceti o fapta buna si sa daruiti cuiva care are mare nevoie macar o haina sau ceva de mancare,bucuria lui va fii imensa,sunt f multi oameni care chiar nu au ce pune pe masa de Craciun este f trist dar adevarat.Peste tot sunt in tara oameni saraci,batrani si copii abandonati care au nevoie de ajutor,pt noi din acest domeniu cateva sute de mii nu inseamna nimic,pentru ei sunt o avere.Multumiti in fiecare zi Domnului pt ce aveti si pt cat sunteti de norocoshi ca ati avut aceasta sansa.
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI PT SAD EYES,PT MUNCA LUI PE ACEST SITE SI TUTUROR MODERATORILOR SI CELOR CARE AU AJUTAT IN ACEST AN MACAR O PERSOANA CU UN GAND,SFAT SAU IDEE: GICA_CARE_ESTE,INFINITY,WINXPFATHER SI RESTUL !