probele pe imlive

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
olcitul
Has thanked: 0
Been thanked: 0

salut am si io o problema
am o fata care lucreaza pt mine pe imlive, este incepatoare nu cunoste dar este dornica sa invete. problema este ca (banuiesc io...) cineva a carduit pe sesiunea ei si i-au inchis sesiunea.
am trimis mail ei si mi-au zis ca nu imi da informatii pana nu termina acheta.
mai pot face ceva ca sa redeschid sesiunea?
SoulCams Models Studios wanted
vb
User Junior+
User Junior+

Prietene, daca lucreaza "pt tine" inseamna ca tu ai tras ceva sfori si acum suporti consecintele. :wink:
oceanes
User Junior+
User Junior+

imlive te cam arde rau daca te toarna ca ai facut magari (cu buna stiinta sau fara )asa nea valy eu cred ca ai de asteptata pana isi termina baieti ancheta dar personal cred ca daca pentru o fata care a furat o poza(belea poza ,nu a ei) si a folosit-o sa faca bani si pentru asta imlive ia blocat toti bani si sesiunea eu cred ca pentru frauda mai vezi sesiune deschisa de la imlive la toamna ,asa ca mai ai si tu grija ce fete iti alegi si cu ce tovarasi vorbesti depre cea ce faci.este pacat ca sa intamplat asa nu esti singurul si nici ultimul.take care
olcitul

vb scrie:Prietene, daca lucreaza "pt tine" inseamna ca tu ai tras ceva sfori si acum suporti consecintele. :wink:
iti dai seama ca nu am facut io treaba asta. in cazul asta nu ma mai interesa. o treceam pe alt site si gata... vroiam doar sa aflu un sfat, poate s-a mai inatlnit cineva cu asa ceva si ma invata si pe mine
olcitul

merci oceanes .., am inteles mesajul deci nu mai are rost sa ma chinui, oricum nici nu mi-au mai raspuns la mailuri. OK asta e...
robert^ciupanezu
User Junior
User Junior

olcitul scrie:salut am si io o problema
am o fata care lucreaza pt mine pe imlive, este incepatoare nu cunoste dar este dornica sa invete. problema este ca (banuiesc io...) cineva a carduit pe sesiunea ei si i-au inchis sesiunea.
am trimis mail ei si mi-au zis ca nu imi da informatii pana nu termina acheta.
mai pot face ceva ca sa redeschid sesiunea?
SALUT, nu ai de ce sa iti faci probleme daca tu nu ai avut legaturi cu cel care a bagat banii aceeia...numai site-ul sa faca investigatii si sa ajunga la concluzia ca au fost bani bagati fara nici o implicate din partea voastra...
ciupanezu`
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Am patzit la fel ca tine si m-am ales cu 2 conturi blocate ( fetele respective sunt pe viatza excluse de pe site ) si m-au mai scos si dator.
Si vis pacem, para bellum
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”