Pc pt chat

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
MariaInnes
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hey guys! Am un Pc HP 800, G1 USDT, Core I7, 16GB RAM 480 GB SSD si inca unul Dell Precision 3630 Core i7, 3.7 GHz - SSD 256 GB RAM 16 GB. Intrebarea este: sunt ele bune pt chat? Ar putea sa imi sustina 3 site-uri simultan? Si daca nu, stiti cum as putea sa le imbunatatesc? Fac apel la cunostintele si bunavointa voastra ':) Sper sa imi poata raspunde cineva. Multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
Maddy
User Activ
User Activ
Has thanked: 4 times

Trebuie să spui și ce site-uri și dacă o să folosești OBS... în principiu, da, ar trebui să-ți ducă 3 site-uri.
Iuliuss2
Has thanked: 0

Salut. Si eu am o intrebare tot in legatura cu un desktop ! Ce configuratie ar trebuii sa fie un desktop in 2024 pentru 3 site simultan ! Mai puternic ! Sper sa fi postat unde trebuie. Multumesc
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Salut! Câți bani ai?

Personal dacă ar fi să cumpăr un PC în 2024 care să ducă 3 sites (sau mai multe), aș alege dintre următoarele configurații, în funcție de bugetul disponibil:

Ca paranteză, momentan am un I7 8700, 40GB RAM, placă video dedicată, cu care țin deschise 4 sites (nu LiveJasmin), la rezoluții cerute - full HD (1920x1080) + OBS, și care se descurcă foarte bine. Dar dacă ar fi să îmi iau PC nou, cu siguranță ar fi una dintre configurațiile amintite.

Succes!
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”