Întrebare despre un cont de model pe Stripchat?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua! Am si eu o întrebare.Iubita mea si a facut un cont nou de model stripchat ,dar nu l a inchis pe celălalt,iar cand introduce detaliile de plata,i se spune eroare de cobfirmare . Am bagat cosmo pay ,bcr si ing si la toate mi s a spus același lucru .Ma puteți ajuta intr un fel va rog? Numele din buletin la scris cu Ă nu cu A, mă gândesc ca poate asta ar fi cauza, ca numele de pe card, nu are Ă. Si dacă asta ar fi problema cum pot schimba datele?
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Salut Marcus, bine ai venit pe forum, procedura cea mai simpla este sa trimiți email la support cu toate detaliile și ar trebui sa te rezolve rapid. Adițional o sa ii atrag eu atenția lui Midar reprezenta pe România a StripChat, se rezolva rapid stai liniștit.Marcus88 scrie: ↑23 Mar 2024, 18:46 Buna ziua! Am si eu o întrebare.Iubita mea si a facut un cont nou de model stripchat ,dar nu l a inchis pe celălalt,iar cand introduce detaliile de plata,i se spune eroare de cobfirmare . Am bagat cosmo pay ,bcr si ing si la toate mi s a spus același lucru .Ma puteți ajuta intr un fel va rog? Numele din buletin la scris cu Ă nu cu A, mă gândesc ca poate asta ar fi cauza, ca numele de pe card, nu are Ă. Si dacă asta ar fi problema cum pot schimba datele?
Un weekend plăcut
Toate cele bune, Ionuț
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Uite aici link-ul spre profilul ei
memberlist.php?mode=viewprofile&u=22547
midar@stripchat.com

Să nu uiți să ne anunți dacă ai rezolvat
memberlist.php?mode=viewprofile&u=22547
midar@stripchat.com