Imprumut din activitatea de videochat
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua! Sunt in legalitate de 8 ani (model independent full time) si incasarile mele au crescut constant. Imi platesc taxele printr-un srl. As vrea sa stiu daca vreo cineva a obtinut un imprumut pentru a cumpara un apartament/casa. Am fost si am vorbit cu raiffeisen pentru o casa dar efectiv mi-au dat cu flit: ca nu merge imprumut pe dividente ca trebuia sa imi transfer banii pe cont de persoana fizica nu sa ii scot la bancomat, ca trebuie sa faca o suta de mii de verificari la viitoarea casa si tot nu se stie sigur daca primesc imprumut pe firma (practic imi ziceau nu intr-un mod politicos). Mi se pare penibil ca dupa atatia ani sa nu reusesc sa iau un imprumut. Are rost sa ma duc si la alte banci?
- SAD^^EYES
- Administrator
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Buna WildCat,
Eu am avut experienta buna cu ING, dar a fost un credit mai mic de nevoi personale. Totusi m-a mirat ca l-au aprobat direct din aplicatie, pentru ca aveam salariul foarte mic. Minim pe economie, part-time 2 ore.
Eu zic ca merita sa incerci si alte banci.
https://ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar
Te pup, Ionut

Eu am avut experienta buna cu ING, dar a fost un credit mai mic de nevoi personale. Totusi m-a mirat ca l-au aprobat direct din aplicatie, pentru ca aveam salariul foarte mic. Minim pe economie, part-time 2 ore.
Eu zic ca merita sa incerci si alte banci.
https://ing.ro/persoane-fizice/credite/ipotecar
Te pup, Ionut
-
- User Junior+
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times
wild, din ce stiu si nu se da pe firma dar da mi mesaj pt sa iit spun cum am cumparat eu apt cu credit de la banca
) poate te ajuta ...
- These users thanked the author anabeauty37 for the post (total 2):
- SAD^^EYES (15 Mar 2024, 20:30) • wildcat (15 Mar 2024, 23:25)
Va multumesc pentru raspuns ! Am facut un leasing la transilvania si l-am si terminat de platit… culmea transilvania nu accepta conturi cu activitati din videochat dar mi-au aprobat treaba asta. Mai incerc si pe la alte banci sa vad ce zic.
Ionut la nevoi personale iti dau intr-adevar. Chiar mi-au oferit ei imprumut pe firma de vreo 10-20k la un moment dat. Jur ca nu ii inteleg. Pana la urma daca nu platesc, imi iau casa si aia e (tot wu ies in minus daca apuc sa le platesc si ratele pe cativa ani haha).
Ionut la nevoi personale iti dau intr-adevar. Chiar mi-au oferit ei imprumut pe firma de vreo 10-20k la un moment dat. Jur ca nu ii inteleg. Pana la urma daca nu platesc, imi iau casa si aia e (tot wu ies in minus daca apuc sa le platesc si ratele pe cativa ani haha).