Buna! Am si eu nevoie de un contabil de incredere pe zona de videochat in Brasov. Mentionez ca sunt model independent . Daca ma poate indruma cineva, ar fi minunat.
Multumesc anticipat!
Zi faina!
Contabil videochat Brasov?
-
- User Junior+
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times
Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
- These users thanked the author anabeauty37 for the post (total 2):
- Shambala (19 Feb 2024, 02:48) • MissAnna (18 Iun 2024, 23:46)
anabeauty37 scrie: ↑31 Ian 2024, 21:20 Buna Chloe, daca nu gasesti poti lucra cu contabila mea .,, mai este o fata din Brasov aici pe forum care este de un an la dansa , totul e telefonic si pe mail .. eu sunt in bucuresti dar nu ma vede contabila.. . ii trimit facturile si atat , daca am intrebari o sun sau wassap .. .. . Spor!
Multumesc, Ana! M-ar ajuta, sincer! Cum putem lua legatura sa discutam detalii? Iti pot trimite oare un mesaj privat?
-
- User Junior+
buna! ti am raspuns in privat dar nu stiu daca ai primit, mai incerc 
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Buna, as dori si eu numarul sau emailul contabilei daca se poate. multunesc in avans
- These users thanked the author cruelladeville for the post:
- MissAnna (18 Iun 2024, 23:51)
-
- User Junior+
buna! scuze, am fost plecata din tara ,daca nu ai rezolvat mai ai nevoie de 2 postari si apoi imi poti scrie mesaj privat .. te ajut cu drag!cruelladeville scrie: ↑28 Apr 2024, 23:29 Buna, as dori si eu numarul sau emailul contabilei daca se poate. multunesc in avans