Despre xlove
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna ziua ma numesc Elizabeta si sunt noua pe acest forum . Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti daca si la voi sunt probleme pe situl Xlove , cel putin la mine Intra si ies la secunda zici ca au vazut pe dracu si raman cu cateva guesti care bineinteles vor totul pe gratis , am un internet bun si nu sunt noua pe site deci pur si simplu nu inteleg ce se intampla si cand vad ca unele fete au bonusuri de mii de euro si la mine daca le cer bonus bineinteles cand vor sa vada ceva la free chat fug la secunda a 2 .Va multumesc si va doresc o zi buna

- Xlovecash
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Bună Elizabeth,
vrei sa vorbesti cu noi?
https://model2.xlovecam.com/en/contact
arată
Suport XloveCam
vrei sa vorbesti cu noi?
https://model2.xlovecam.com/en/contact
arată
Suport XloveCam
-
- User Junior+
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Buna .
S-a rezolvat problema ?
Intampin aceiasi problema cu traficul pe xlove .
De cand au schimbat softul si au bagat Beta , nu mai am trafic deloc , nici macar guests- trafic 0
Am incercat sa vorbesc cu adminii, dar sunt destul de indiferenti in raspunsuri ( intotdeauna imi spun sa scriu email cu problema si sa astept raspuns). Binenteles ca le-am scris , nici macar nu se deranjeaza sa dea reply la email cu un eventual raspuns.
.............
- Xlovecash
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 7 times
Buna cara_em22 !
Imi poti spune te rog , daca mai intampini probleme pe site-ul nostru ?
Nu ezita sa ne contactezi pentru orice fel de problema intampinata pe platforma noastra.
Multumesc in avans!
Vanessa
Support XLoveCam
Imi poti spune te rog , daca mai intampini probleme pe site-ul nostru ?
Nu ezita sa ne contactezi pentru orice fel de problema intampinata pe platforma noastra.
Multumesc in avans!
Vanessa
Support XLoveCam