buna tuturor, mi am facut si eu srl.. si contabila mi a spus ca fiind firma nou infiintata, dividendele le voi avea de abia peste 2 ani-- eu stiam ca acu s au schimbat regulile si ca poti avea dividentele trimestrial-- adica sa pot folosi banii, ca banii firmei sa devina banii mei-- dar de fapt banii ce mi intra pe firma ii voi putea folosi eu personal, de abia peste 2 ani? voi cum stiti ca este?
eu am infiintat firma si deja ma asteptam ca in dec, banii intrati pe firma sa ii scot din firma si sa ii pot folosi eu asa cum doresc eu.
Cum intri in legalitate ca model independent
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Buna tuturor, poate cineva sa mă lămurească și pe mine? Am deschis un srl vreau sa lucrez individual fara sa fiu angajata întrebarea mea este ce fel de cont sa îmi deschid ca model individual sau studio? Daca fac cont ca model individual o sa pot primi banii in contul firmei?
Mulțumesc anticipat pentru ajutor
Mulțumesc anticipat pentru ajutor
-
- User Junior+
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times
Buna! Cory, eu de exemplu primesc banii din chaturbate din cont simplu de model in contul de $ al firmei . Si poti fi angajata cu o ora ca sa ai asigurare medicala .. taxele sunt 50 lei lunar ,.
-
- User Junior+
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 52 times