Venituri nedeclarate în videochat .

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Lollds12
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Bună seara ! În urma cu câțiva ani În 2018 în februarie am început sa lucrez 2 luni la Best studio după care m-am mutat sa lucrez la Rich girls tot 2 luni și am plecat , ca nu prea făceam bani și nici la Best . După ce am încheiat colaborarea cu Rich n-am mai lucrat în acest domeniu din 2018 și de 3 ani lucrez la un job care n-are legătură cu acest domeniu. Doar ca cel de la Rich și Best nu mi-au plătit în 2018 taxele la anaf adică impozitele și au zis atunci ca trebuia sa lucrez la ei minim un an la ei ca să-mi plătească și ca trebuia sa le platesc singura. Din ce știu ei colabora cu o firma din America, nu am avut pfa sau să-l. Am fost în fiecare an sa ma interesez la anaf la finanțe sa vad dacă am ceva de plata ultima data am fost sa verifi în decembrie în 2021 și mi-au zic ca nu figureze cu nimic și nu am nimic de plata. Voi ce credeți ați pățit cu am pățit eu? O sa-mi vina ceva sa plătesc la un moment dat de la anaf ?
SoulCams Models Studios wanted
Ilse
Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Cu siguranta nu.
Melissa
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Desigur că nu, nu veți reuși în niciun fel.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”