Probleme cu bancile!!!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Va rog frumos o opinie... Deci dupa cativa ani buni in domeniul Videochat , m am hotarat sa devin legal..zis si facut, mi am deschis un PFA, fiind oarecum reglementat acest domeniu am gasit si codul Caen pe masura ,, Alte activitati recreative si distractive,, , toate bune si frumoase pana am ajuns sa mi deschid un cont de banca pe PFA... am ajuns initial la Ing, m au intrebat ce anume activitate o sa profesez, le am specificat fara retineri ,Videochat, doar suntem in 2021 totusi... si stupoare ... mi au refuzat pe motiv acest domeniu nu este eligibil... wtf.. am citit pe forum uri ceva asemanator ca si BT aceeasi problema nu mai sunt deloc friendly in domeniul adult..am gasit spunea cineva pe aici pe forum uri despre FirstBank ca ar fii ok... am fost si azi ... aceeasi problema ... mi a fost respinsa cererea ptr crearea contului... chiar spunandu mi ca si daca nu specific exact cu ce ma ocup , dupaia se sesizeaza si o sa l blocheze oricum...spuneti mi va rog, voi cu ce banci colaborati? Care sunt inca ok cu acest domeniu de activitate??sau exista vreo vreo alta metoda prin care avand un pfa sa nu am prea mult treaba cu bancile din Ro?? Voi cum procedati?? Multumesc mult
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times