Imi e dor de discutiile aprinse de pe acest forum...
Cu ani in urma,abia asteptam seara sa deschid forumul sa citesc ce este nou,sfaturi,certuri etc...
Incerc sa aprind eu spiritele din nou
Model independent Chaturbate din august 2014(1 an jumate am oscilat intre,Imlive,Livejasmine,Streamate,Cam4,Mfc,Xlove,Cams...nu mai stiu,multe
Am ramas de atunci la Chaturbate....primii 2 ani multa munca,rezultate satisfacatoare...
A venit jucaria(ohmibod)si am explodat la incasari:)
A urmat Lush,Domi etc....ani de vis(pe perioada si 15k-22k cea mai buna)...oameni in camera de la 2k in sus(5600 cel mai mult)
...Din noiembrie 2019 sa schimbat ceva...nici in ziua de azi nu inteleg ce au schimbat...
Incasarile si oamenii au scazut treptat,treptat....1800,1200,800 oameni in camera...30k$,20k,10k...
Am ajuns la 7-8k$ pe luna,60-200maxim oameni in camera...
Poate sa imi explice cineva "fenomenul"??
Au murit chiar toti cei 450k+followers ce i-am obtinut cu greu in cei peste 6ani!?
Supportul Chaturbate are acelasi raspuns...Be creative,Work smart not harder,Promote social media like Twitter,Insta,ETC...ACEIASI PLACA DE 2 ANI
Am adaugat tot ce e nou in materie de PC,Webcam,Light,Social Media,TOATE CERINTELE ACTUALIZATE LA ZI
Am incercat sa o iau cu inceputurile ca,sa nu existe dubii...ca Paste,Craciun,St.Patrick,Indepenceday,Curcani,Gaini si mai nou Covid....
Sunt curioasa maxim,de opiniile voastre...poate si sfaturi.
O seara frumoasa