Buna,
Mai e cineva care a avut conturi setate inactive (sau active dar pe care n-a mai lucrat de mult) inchise din senin pe jasmin?
Acum 4 ani mi-am deschis cont de master pe jasmin + 1 cont de performer pe cand inca lucram la studio, cand in sfarsit am plecat am mai deschis 1 cont in ideea de a sta cu ambele conturi online simultan cand se putea sta online cu 2 conturi in acelasi timp. Apoi, dupa ceva timp, am mai deschis 2 conturi in ideea de a le avea de rezerva "just in case".
Bun, intre timp am ramas sa lucrez doar pe unul dintre conturi si pe celelalte 3 le-am setat inactive. Dar cand m-am logat acum ceva timp in contul de master am constatat ca mi s-a inchis unul dintre conturi (primul deschis) fara nici o explicatie, fara nici un mail.
Si ieri m-am trezit cu mail-uri in care sunt anuntata ca mi s-au inchis si celelalte doua conturi inactive pe motiv de "Inappropriate display name".
Eu n-am primit nici un mail cum ca ar trebui sa imi schimb numele tuturor conturilor, care erau oricum setate inactive de catre mine.
Asta in conditiile in care mai sunt o gramada de modele care nu mai lucreaza de 2-3-4 ani cu "Inappropriate display name" ale caror conturi nu sunt inchise, plus o gramada de alte conturi care nu au nici poze nici nimic dar cumva sunt inca active pe site, daca dai search dupa orice nume de model cat de cat popular apar o gramada de conturi de genul asta.
Sincer, nu vreau sa par paranoica dar incep sa ma simt targeted, cred ca vreunui admin i s-a pus pata pe mine si m-a luat la ochi, acum sta cu ochii pe mine sa vaneze orice greseala ca sa gaseasca motiv sa imi inchida si singurul cont activ pe care il mai am.
Conturi inactive inchise permanent pe Jasmin din senin
Si eu aveam doua conturi, pe unul nu intrasen de vreo 5-6 ani sau mai mult, nu aveam nici o poza, nici macar una de profil. Mi-a fost inchis acum doua zile tot pe motiv de "Inappropriate display name". Probabil au inceput curatenia conturilor inactive.
Btw, pe cel activ mi l-au suspendat ( in acelasi moment in care l-au inchis pe cel inactiv, am primit doua e-mailuri de notificare in acelasi timp, unul de suspendare si unul de inchidere ) ca nu imi schimbasem numele dupa noile lor cerinte. Mi-au trebuit vreo 10 incercari sa gasesc un nume sa mi-l aprobe ...
Deci nu esti tu Memsy, stai linistita
Btw, pe cel activ mi l-au suspendat ( in acelasi moment in care l-au inchis pe cel inactiv, am primit doua e-mailuri de notificare in acelasi timp, unul de suspendare si unul de inchidere ) ca nu imi schimbasem numele dupa noile lor cerinte. Mi-au trebuit vreo 10 incercari sa gasesc un nume sa mi-l aprobe ...
Deci nu esti tu Memsy, stai linistita
-
Memsy
- User Junior+

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
Pentru aceste conturi setate inactive nu am primit nici un mail de schimbare a numelui nici in inboxul de mail, nici in spam, nici in inbox-ul contului de master nici in inbox-ul conturilor inactive. In fine.. Nu inteleg cum de sunt totusi o gramada de conturi pe care nu mai lucreaza nimeni de ani de zile dar pe care totusi nu le inchid. Am in contul de membru adaugate la favorites foste colege de la fostul studio care nu mai lucreaza de ani de zile si totusi conturile lor nu sunt inchise, de asemenea - daca dau "Search" dupa orice nume random apar toate conturile cu acel nume - pe multe dintre ele este evident ca nu mai lucreaza nimeni si totusi nu sunt inchise - probabil nu sunt setate inactive ca altfel nu-mi explic. Avand in vedere acest fapt ma intreb: daca imi deschid iar un cont de rezerva si il tin setat "Active" chiar daca nu lucrez pe el mai exista riscul sa mi-l inchida?