Intarziere plata chaturbate pe paxum ..

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Justine
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Bună . Sper să mă poată lămuri și pe mine cineva cu această problemă , azi dimineată mi-au intrat banii pe contul de paxum , dar când i-am transferat pe contul din romania de la Bt , scrie processing de atâtea ore .. , iar înainte în 2 minute îmi intrau .. .
Știe cineva ceva despre asta ?
Mulțumesc .
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Bună!

Aceeași problemă o am și eu, dar cu transfer pe card extern, respectiv Monese. Dimineață am făcut tranferul și de atunci se tot procesează, în condițiile în care în trecut când am mai făcut mi-au intrat banii instant. Posibil și pentru că este weekend, eu în în weekend nu am mai transferat de mult. Plus că pe vremuri când făceam și eu transferuri la Banca Transilvania, niciodată nu mi-au intrat banii în weekend.

Paxum la ora actuală nu mai inspiră prea multă încredere, dar din comoditate zici hai că merge și așa. Iar comoditatea poate să doară. Așteptăm...
Salutând nemurirea printre muritori...
Justine
User Junior
User Junior

Și atunci care ar fi soluția ?
Care ar mai fi o metoda sigură și nu așa costisitoare ?
MichelleM
User Activ
User Activ
Been thanked: 5 times

De ce nu ati dat direct pe cardul de PAXUM ,(sepa) ,functioneaza acum ,defapt de 1 sapt si ceva .Am scos eu joi
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand: Dintr-un anumit motiv voiam ceva bani pe cardul Monese, de asta am transferat. Cât despre Paxum SEPA Mastercard , știu că acum funcționează, dar de când cu problemele pe care le-a avut eu nu am mai îndrăznit să transfer bani pe el și nu știu dacă o voi mai face vreodată.
Justine
User Junior
User Junior

Mery24 scrie: 18 Iul 2020, 17:36 :writing_hand: Dintr-un anumit motiv voiam ceva bani pe cardul Monese, de asta am transferat. Cât despre Paxum SEPA Mastercard , știu că acum funcționează, dar de când cu problemele pe care le-a avut eu nu am mai îndrăznit să transfer bani pe el și nu știu dacă o voi mai face vreodată.
Nici astazi nu au intrat .. vre-o veste la tine ?
crazyareola
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

Mery, acum cateva min am transferat din Paxum pe Monese si transferul a fost ok instant deci banii sunt pe cardul Monese deja
Acum 2 sapt am avut aceeasi problema ca tine si ma speriasem un pic a ,durat cam o zi pana am avut banii in Monese desi tranzactia Paxum era aprobata 🤷🏻‍♀️
Bafta!
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand: Bună!

Intenționam să revin cu update dacă intrau banii pe card, dar încă nu au intrat. Ulterior am aflat dintr-o altă sursă că sunt ceva erori la transferurile pe card extern, de la Paxum. Nu are nicio legătură cu Monese și Banca Transilvania. Deci Paxum are o eroare prin care oamenii primesc banii dublați pe carduri, și până rezolvă problema ar fi sistat transferurile pe card extern. Vă dați seama că unii își însușesc banii chiar dacă nu le aparțin, și nu este în regulă. La mine e încă în procesare de sâmbătă dimineața. Poate că între timp au rezolvat problema și au dat drumul transferurilor, iar transferurile mai vechi să fi rămas blocate pe undeva. Habar nu am, Tatăl Ceresc mai știe. Acum, sincer, prea tare nu mă stresez, că nu am transferat o sumă mare, și nu e ca și cum Paxum nu ar fi plin de "surprize", deci te poți aștepta. Totuși, deși nu mulți, sunt banii mei. Dacă 10 lei ar fi fost, este vorba despre corectitudine. Plus că no, noi aici pe zona asta ne mișcăm mai greu, și stresul tot în reluare ni se întâmplă. Până ne ridicăm noi de pe un scaun, moldoveanu' a și capsat bine trei valoroși numărul 1. ':)

Vă mulțumesc mult pentru informații! Sunteți minunate! O:-)
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand: Update: primit banii pe cardul Monese! E de bine. Eu sunt o norocoasă, am mai spus.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Mery24 scrie: 21 Iul 2020, 07:53 ! E de bine. Eu sunt o norocoasă, am mai spus.
SE STIE !!!!

Mery e norocoasa
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Mery24
VIP
VIP

:writing_hand:
Adrian scrie: 23 Iul 2020, 03:02
SE STIE !!!!

Mery e norocoasa
ADRIAN!!!! Ia spune tu aici la mine... Aristocrat al simțirii! Iubești arta în tine, sau te iubești pe tine în artă? Plutești pe culmi de sublim în idealuri adânci? Tu cui aparții, la ce contempli? Tu ești un norocos? :thinking:
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Mery spun tot dar nu pot tot public, idealurile adanci sunt mistere, in privinta carora poate o sa ma lamureasca si pe mine un suflet binevoitor si cald.

Atunci cu siguranta am sa pot afirma ca sunt un norocos ;)

P.s. Ceva voluntari?
These users thanked the author Adrian for the post:
Mery24 (26 Iul 2020, 22:13)
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”