Buna ziua !
Aproximativ un an jumătate am lucrat la un proiect Hentai 3d si in cele din urma am reusit sa il aduc catre final acum as vrea sa il difuzez pe chaturbate Avatarul face totul in timp real adica este manevrat de un om daca acel om sta in cap si avatarul sta in cap etc .. As vrea cateva sfaturi in promovarea acestui avatar pe chaturbate si ce algoritm are acest site adica daca dau 1000 de tks in aproximativ o ora e posibil sa urc pe prima pagina ?
Proiect Hentai Chaturbate
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- pregnant87
- User Junior+
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 8 times
Buna seara si succes cu noul proiect.
Vreau sa va liniștesc in privinta algoritmului Chaturbate.
Eu dau 1000$ daca cineva cunoaște algoritmul Chaturbate
Si daca tot am ajuns la "propuneri"...
Poate stie cineva un program actual de boti,sau doar rusoaicele au acces la el!?!(contra cost)
Multumesc
O seara minunata.
Vreau sa va liniștesc in privinta algoritmului Chaturbate.
Eu dau 1000$ daca cineva cunoaște algoritmul Chaturbate
Si daca tot am ajuns la "propuneri"...
Poate stie cineva un program actual de boti,sau doar rusoaicele au acces la el!?!(contra cost)
Multumesc
O seara minunata.
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am incercat cu acel Hentai din Februarie , imi pare rau sa te dezamagesc
)) dar ceea ce vezi tu acea Melody este doar o strategie de Marketing , eu unul mi-am luat teapa investind 3000 usd in acel proiect si am ramas cu banii dati , nu te promoveaza nici draq ... doar pe Melody . Iar cu boot pot spune ca nu exista asa ceva .... divatraffic .. este o porcarie , am cumparat pachetul xxl ... si imi baga 300-400 de anonimi din 60.000 cat era ... cica vezi doamne nu iti intra toti odata