Boot Chaturbate

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
titus_stil
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Stie cineva un boot cu adevarat real ce genereaza traffic pe chaturbate ? Am gasit acest site https://traffic-bots.com/chaturbate-top-bot/ , dar dupa cateva discutii nu imi ofera incredere , nu ofera factura nimic , decat contul unui roman ca sa bagi banii :)))
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu exista!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
titus_stil
User Junior
User Junior

Si cum se face ca unele modele au 10.000 viewers dintre care 9700 anonimi ? sau unele dupa ce iasa inca 14.000 stau in Room , ceva exista clar !
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Intrebarea ta a fost "adevarat real". Pentru intrebarea pusa asa s-a dat raspunsul de mai sus. E bine sa fie raspunsul corect pentru cine chiar vrea asta. Nu neaparat pentru tine, pentru toti ce vor citi. Mai departe, ce crede fiecare nu mai poate fi controlat.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
titus_stil
User Junior
User Junior

Eu faceam referire la un boot care chiar sa ofere ceea ce pretinde a fi ! siteul la care faceam referire nu imi inspira incredre , de existat este clar ca este ceva pentru ca trafucul la unele Modele nu se justifica altfel ;) poate cine stie nu doreste sa spuna si la altii ...
WinXPfather scrie: 21 Mai 2020, 09:08 Intrebarea ta a fost "adevarat real". Pentru intrebarea pusa asa s-a dat raspunsul de mai sus. E bine sa fie raspunsul corect pentru cine chiar vrea asta. Nu neaparat pentru tine, pentru toti ce vor citi. Mai departe, ce crede fiecare nu mai poate fi controlat.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”