Suspendata Pe Livejasmin ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

Doamne, cat pesimism...pe bune? Si din cauza gripei mor oameni, plus ca nu e prima data cabd omenirea se confrunta cu o gripa. Sa nu uitam de celebra Gripa aviara sau cea porcina. Sa nu uitam ca China incepe sa isi revina deja. Incet-in et o sa isi revina si restul tarilor in cateva luni.
DE CE atat negativism, pe bune? Nu e mai frumos sa fim realisti (daca nu optimisti) si sa gandim pe vibratii pozitive, in loc sa ne imaginam scenarii apocaliptice? Orice criza are si un sfarsit. Asa cum a inceput, asa se va si termina. Iar in urmatoarele luni ppate vom avea si un vaccin. De ce credeti ca nu se pot intampla si lucruri bune, de ce ganditi numai in negru? :)
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Amin!!!!!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

doamne,nu e vorba ca ne gandim la scenarii apocaliptice.
e vorba ca e suta la suta sigur ca vine o mare criza economica si ne va afecta si pe noi destul de rau. trecem noi peste , cu rabdare si multa munca.
Eu cred ca sunt singura care te place pe aici,de 10 ani te plangi ca n ai membri si tot aici esti, imi plac oamenii astia ambitiosi ca tine, daca mai si bagi la cap ceva din ce se chinuie oamenii astia aici sa ti explice, ar fi si mai minunat
ice999
User Activ
User Activ

hmm wow.. ai facut tu chestionare sa vezi cine place pe cine?=)))))) Daca o persoana sau 2 s-au luat de mesajele mele (si NUDOAR de ala mele;) si au sarit cu critici, nu inseamna ca esti "singura" care ma place lol. Dupa logica ta, nici nu mai stiu de ce iti dau reply.....

Da, o criza cum a fost si in 2008 si care in 2 ani si-a revenit ;)
ice999
User Activ
User Activ

ai intrebat tu toate cele 1232 de persoane care au cont pe forumul asta, penibil..si stai, ca sunt aici din 2015, unde 10 ani?:D:)))) Plans ca n-am membri? asta a fost in 2-3 mesaje lol, cum toata lumea de altfel s-a plans la un moment dat;)
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Better! Ai un warning! Te rog sa nu te mai iei de useri!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
shadowgrl
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Fetelor,discutia a degenerat.Fiecare are dreptul la o parere.Eu din mesajul lui "better than sex " nu am inteles ca gandeste negativ ci doar a scos in evidenta situatia actuala si ceea ce va fi pe viitor.Nu ne putem preface ca economia la scara mondiala nu va fi afectata.

Haideti sa dam "start cam" si sa ii sustinem moral pe membri ;) :D
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

Mulțam Win. A meritat! :D
These users thanked the author betterthansex for the post:
WinXPfather (21 Mar 2020, 14:38)
MichelleM
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Buna , in aceeasti situatie sunt si eu de ieri ca si tine, m-au suspendat pe LJ .
Sunt curioasa in cat timp iti raspund cei de la suport, incerc si online si nu dau de ei ,cel putin la categoria "Other" .Le-am trimis si mail si inca nu mi-au raspuns ...
Tu ai mai reusit sa faci ceva?
Banuiesc ca banii facut pe perioada trecuta o sa ii primesc chiar daca sunt suspendata ,nu?
Multumesc si astept un raspuns daca ai timp.
bogdanxxx
User Junior
User Junior
Has thanked: 4 times

Buna ! Nu am idee in cat timp raspund acum DAR cand aveam eu probleme, am stat si 5 ore pe support si tot nu raspundeau (dupa 5 ore am fost deconectata de la chat). Insista, eventual iti vor raspunde. Mie imi spuneau ca suspendarile vor fi "reviewed" la sfarsitul lunii acesteia. Eu mi-am recapatat contul dar doar pentru ca efectiv i-am inebunit de cap, cu dovezi si alte nebunii (si cu putin ajutor). Adica asta cred eu, pentru ca efectiv renuntasem si fix atunci m-am trezit cu email cum ca si contul meu a fost reactivat (ei zic ca si motiv faptul ca i have been loyal of many years). Bineinteles am fost avertizata sa nu mai gresesc si prin urmare acum stau ca o statuie a unei zeitati grecesti la camera haha ! Imi este efectiv frica sa imi dau parul in spate (care logic, in fata, sta peste sani, imbracata) ! Am o panica generala cand fac chestii foarte banale. Sper sa se dea mai multe detalii curand pentru ca aceea frica sa dispara. Insista, ia laptopul cu tine si stai pe support pana iti raspunde careva. Vezi ce mai zic acum. Trimite email la help ; scrie pe twitter; vezi ce poti rezolva.
MichelleM
User Activ
User Activ

Buna din nou, problema e ca nu raspunde suportul ,am stat si eu 4 h aseara si nimic, acum sunt din nou pe ei , dar nu raspund.
Stie cineva cand sunt orele cele mai prielnice cand raspund cei de la suport?
MichelleM
User Activ
User Activ

hello din nou, am reusit sa imi redeschid conturile , am stat 1 zi si nu mi-a raspuns nimeni si abia acum ,marti (dimineata) am vb cu un suport.
Jale
Spor la banuti
bogdanxxx
User Junior
User Junior

Ma bucur ca ai reusit ! Ti-am zis, au ei niste probleme cu supportul, sunt depasiti. Cand incercam eu sa dau de ei, nu era inca treaba cu covid stay home si tot nu raspundeau. Who knows.
Incearca sa nu faci prea multe in free pana avem mai multe detalii la noile reguli. Don't risk it ! Spor ! si o zi frumoasa la toti !
MichelleM
User Activ
User Activ

Da, stau in free ca o statuie , cine vrea bine cine nu asta e .
Erau sau sunt depasiti cu siguranta , sa stai o zi pe ei la suport si sa nu iti raspunda nimeni ....
O zi frumoasa la toata lumea
AnabelleBlue
Been thanked: 0

Da....am fost si eu suspendata fara un motiv. Dupa 30 min de online in free, m-am trezit cu contul suspendat. Am vorbit cu 4 admini...nimeni nu spune clar de ce.....toti spun ca voi afla in viitor si ca nu am incalcat nici o regula. Stateam pe scaun si raspundeam intrebarilor , ca de obicei....imbracata, machiata, coafata....Sunt in ceata total....nimeni nu spune ceva clar.....
Lucrez la ei din 2009. Nu am avut nici o penalizare de nici un fel....si acum asta!....
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times

Nu ma deranjeaza ca vor sa fie glamour oricum nu eram cu teas urile chiar deloc, dar totusi daca e criza si lumea si a pierdut job uri etc pe tn ca sait acum te au apucat fitele de glam si membrii lux !? In loc sa lasi loc tuturor tu incepi sa triezi la sange in conditiile in care e criza?!?! Repet :din partea mea sa fie pe stil glam nu ma deranjeaza ,insa ma intrebam asa... nu vad logik . Si pe mn m au penalizat pr niste chestii pe care le faceam la ordinea zilei , gen mai schimbam pozitia webcam si mi au atras atentia ca nu mi se vede fața din față !!!! De vreo 3 ori,,,..se iau de nickname uri ,sa l schimb ceea ce la mn nu era cazu era un nume fara conotatii sexuale... nu stiu ce vor astia sa tinem doliu pt cei morti de virus?!? Sau care e ideea ?oamenii vin sa se distreze sa uite de nenorocire! Cum sa vb cu membrii de covid?!? Incercand sa fiu empatica am intrat in discutie despre virus cu un membru si mi a retezat o scurt “ nu am alt subiect de discutie?!? “Altii plictisiti de acest subiect ... deci ei vin pt sex nu sa le plangem mortii si nici sa facem discutii despre pandemie ! Ii doare drept in vf pulii pe membrii de pandemie

Si n am inteles daca adminii lucreaza de acasa dc plm nu raspund ?! Sunt mai putini ?i a concediat cumva! !?sau de acasa se poate raspunde doar in 5h?!hai sa fim seriosi .. si nick name urile de ce nu le aleg ei ?!
Melysa

buna seara ! Atentie mare ...jasmin inchide definitiv conturile ..Eu lucrez de 10 ani pe site , de cand cu noile reguli prima data am am avut suspendare pe termen nelimitat .. bun..motivul a fost ca , nu eram in fata webcamului in member chat ...m am dus sa inchid fereastra .. 4 secunde .. bun... dupa 3 zile de stat pe supoort chat sa imi raspunda , mi au deschis contul , iar acum 3 zile mi au inchis contul definitiv fara posibilitatea de a mai lucra vreodata pe acest cont si fara posibilitatea de a imi face vreodata un alt cont !!! Fara nici o explicatie , fara nici un motiv , in conditiile in care dupa suspendare am fost foarte atenta ... imi era frica efectiv sa intru online ... deci nu va jucati.. pt mine e dezastru .. aveam membrii mei , rating mare .. faceam peste medie .. deci nu consumam banda pe site aiurea cum vad ca se intampla cu modelele de pe la studio ,, se bat de musca ... pt ca multe din fete nu stau . cele mai vechi modele suntem noi cele care am lucrat din start pe cont propriu ..nu cred ca exista modele cu mare experienta si vechi ..cu ani in spate de munca la studio.. ,In concluzie aveti grija .. va pot dovedii ca m i s a inchis conturile de pe jasmin fara motiv si fara a mai avea posibilitatea de a mai gasii o solutie sa revin .. ,Daca ma uit pe site cu thor ma sperie .. la mature 12 modele on .. fereasca dzeu .. istorie .. Aveti grija .. mai bn nu lucrati pana nu se actualizeaza wiki page , toate cele bune si doamne ajuta !!
bogdanxxx
User Junior
User Junior

Incearca sa intri la suport, intreaba de ce. Trimite mail la help@jasmin.com ! Acum ma sperii si pe mine maxim ! Eu am mai primit 2 warnings (unul pentru ca dadeam unzoom dupa ce am fost in vip; si camera m-a centrat si mi s-a vazut jumatate de fata pentru 2 secunde; al doilea warning a fost pentru ca efectiv stateam picor peste picor in free- abia iesisem din pvt- ca o statuie). Al doilea warning l-am primit pe nedrept conform suport chat. Am fost la ei, au verificat (au vazut ca abia iesisem din privat si efetciv eram picior peste pcior stateam nemiscata) si mi-au zis ca nu e ceva pentru care sa iau warning si sa ma duc la ei daca sunt penalizata, sa imi ridice penalizarea. Eu personal cred ca multi din cei care sunt trainuiti sa dea warningurile sunt foarte prost pregatiti sau efetiv nu inteleg ce si cum. D-apoi acum o sa stau chair fix ca o statuie si o sa sper ca nu imi inchid contul (prinsesem curaj sa ma mai ridic in picioare sa ma vada head to toe membri dar o sa ma potolesc acum).
AnabelleBlue
Been thanked: 0

Eu m-am lamurit...cele suspendate raman asa definitiv....toate se leaga de noul jasmin.com a carei imagine e Pamela.....nu accepta deschidere de conturi noi....iar la intrebarea cu ridicarea suspendarii...raspunsul adminilor este: " it seems to be permanent" ....selectia ei stiu cum o fac.....
Melysa

bogdanxxx scrie: 18 Mai 2020, 11:37 Incearca sa intri la suport, intreaba de ce. Trimite mail la help@jasmin.com ! Acum ma sperii si pe mine maxim ! Eu am mai primit 2 warnings (unul pentru ca dadeam unzoom dupa ce am fost in vip; si camera m-a centrat si mi s-a vazut jumatate de fata pentru 2 secunde; al doilea warning a fost pentru ca efectiv stateam picor peste picor in free- abia iesisem din pvt- ca o statuie). Al doilea warning l-am primit pe nedrept conform suport chat. Am fost la ei, au verificat (au vazut ca abia iesisem din privat si efetciv eram picior peste pcior stateam nemiscata) si mi-au zis ca nu e ceva pentru care sa iau warning si sa ma duc la ei daca sunt penalizata, sa imi ridice penalizarea. Eu personal cred ca multi din cei care sunt trainuiti sa dea warningurile sunt foarte prost pregatiti sau efetiv nu inteleg ce si cum. D-apoi acum o sa stau chair fix ca o statuie si o sa sper ca nu imi inchid contul (prinsesem curaj sa ma mai ridic in picioare sa ma vada head to toe membri dar o sa ma potolesc acum).
:'( :disappointed_relieved:
Am trimis email si degeaba .. au raspuns cu ; The Model Account has been closed for the inapropriate service quality. LiveJasmin always tries to provide its Members with the highest quality of adult entertainment services – as it is highlighted in several clauses of the Agreement – and unfortunately the Services you render on the website do not correspond to such requirement.

You can not use this Performer Account in the future. The Performer's remaining money will be added to the Master Account sales, unless the account has been closed for the reason of providing pre-recorded video instead of live camera feed. In the latter case all of the Performer's remaining money will be deducted. De zece ani lucrez . niciodata nu am avut probleme cu ei , repet ... pe sesiune facem mult peste mediu ..am foarte multi membrii care efectiv dupa ce mi au inchis contul si au inchis si ei .. si simt si ei o energie pe site .. au vazut ca modelele nu sunt in largul lor ..sunt membrii care intreaba ce se intampla ...modelele nu au nici o sansa , curaj sa raspunda .. efectiv au luat o razna . cred ca au dat o pe speisi staful.. in fine .. sunt terminata . era site ul meu de baza .. nu am avut caderi in incasari . am mers constant ,deci nu aveau motive din privinta asta , altceva se intampla dar , ce ??? doua conturi am avut la mature . ambele sunt inchise , din ce am citit pe acest forum toata lumea vb de conturi suspendate .dar va asigur ca imediat dupa se inchid fara posibilitatea de a mai revenii.Din email primit nu inteleg exact ce anume a determinat inchiderea . ei prezinta la general.. daca intrebi .. nimic concret .. :disappointed_relieved: :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:
Melysa

Sunt curioasa daca au mai inchis la cineva contul definitiv sau am eu ciunga in par ..Multumesc !!
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times

Melysa scrie: 18 Mai 2020, 13:34
bogdanxxx scrie: 18 Mai 2020, 11:37 Incearca sa intri la suport, intreaba de ce. Trimite mail la help@jasmin.com ! Acum ma sperii si pe mine maxim ! Eu am mai primit 2 warnings (unul pentru ca dadeam unzoom dupa ce am fost in vip; si camera m-a centrat si mi s-a vazut jumatate de fata pentru 2 secunde; al doilea warning a fost pentru ca efectiv stateam picor peste picor in free- abia iesisem din pvt- ca o statuie). Al doilea warning l-am primit pe nedrept conform suport chat. Am fost la ei, au verificat (au vazut ca abia iesisem din privat si efetciv eram picior peste pcior stateam nemiscata) si mi-au zis ca nu e ceva pentru care sa iau warning si sa ma duc la ei daca sunt penalizata, sa imi ridice penalizarea. Eu personal cred ca multi din cei care sunt trainuiti sa dea warningurile sunt foarte prost pregatiti sau efetiv nu inteleg ce si cum. D-apoi acum o sa stau chair fix ca o statuie si o sa sper ca nu imi inchid contul (prinsesem curaj sa ma mai ridic in picioare sa ma vada head to toe membri dar o sa ma potolesc acum).
:'( :disappointed_relieved:
Am trimis email si degeaba .. au raspuns cu ; The Model Account has been closed for the inapropriate service quality. LiveJasmin always tries to provide its Members with the highest quality of adult entertainment services – as it is highlighted in several clauses of the Agreement – and unfortunately the Services you render on the website do not correspond to such requirement.

You can not use this Performer Account in the future. The Performer's remaining money will be added to the Master Account sales, unless the account has been closed for the reason of providing pre-recorded video instead of live camera feed. In the latter case all of the Performer's remaining money will be deducted. De zece ani lucrez . niciodata nu am avut probleme cu ei , repet ... pe sesiune facem mult peste mediu ..am foarte multi membrii care efectiv dupa ce mi au inchis contul si au inchis si ei .. si simt si ei o energie pe site .. au vazut ca modelele nu sunt in largul lor ..sunt membrii care intreaba ce se intampla ...modelele nu au nici o sansa , curaj sa raspunda .. efectiv au luat o razna . cred ca au dat o pe speisi staful.. in fine .. sunt terminata . era site ul meu de baza .. nu am avut caderi in incasari . am mers constant ,deci nu aveau motive din privinta asta , altceva se intampla dar , ce ??? doua conturi am avut la mature . ambele sunt inchise , din ce am citit pe acest forum toata lumea vb de conturi suspendate .dar va asigur ca imediat dupa se inchid fara posibilitatea de a mai revenii.Din email primit nu inteleg exact ce anume a determinat inchiderea . ei prezinta la general.. daca intrebi .. nimic concret .. :disappointed_relieved: :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

Dne fereste , pai din ce observ ti l au inchis ca nu te ridici la nivelul glamour cerut de ei !!! Fereasca dzeu pai ce vor astia sa poleim peretii in aur ! Cum sa inchida un cont definitiv pt asa ceva?!?!?si Nu mai poti face slt cont nu mai poti lucra deloc cu jasm?!?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”