sweetgirl scrie: ↑13 Mar 2020, 18:34
Asa da ! se mai intelege ceva ! Si nu “ i9 9900k lap” “ ” “ uita laptop” “ proc sau placa video” In magazin acesta este pretul pentru i9 9900k ,20000ron ! “Win 10 64 biti. I9 9900k ca sa nu mai ai treaba ceva timp.” ....deci nu i 7 ai zis ,ci i 9
Dacă am lăsa-o mai ușor cu semnele de exclamație, cu aroganțele nejustificate, și cu atitudinea de "eu știu tot", poate am reuși să înțelegem mai bine mesajul primit. Omul ți-a zis clar și limpede să uiți de laptop pentru că în primul rând este mult mai costisitor decât un pc, fix la aceleași specificații, are durată de viață mai mică, performanță mai mică decât un pc, mai greu de făcut upgrade, la unele componente chiar imposibil. A mai spus că pentru LiveJasmin în niciun caz nu e recomandat procesor și/sau placă video AMD. Placă video chiar deloc, pentru că e k-ul la procesor și este suficient. Dar aici văd că ai citat doar jumătate din text, pentru că voi așa faceți, luați doar ce vreți și vă convine. Că e i7 9900k, că e i9 9900k, ambele procesore sunt potrivite pentru LiveJasmin. Deși recomandat este i9 9900k, "ca să nu mai ai treabă ceva timp", cum zicea și omul care a luat din timpul lui să posteze. Ce e așa greu de înțeles?? Dar nu știu de ce mă mir... că la unele dintre voi v-am făcut scheme și schițe pe privat despre configurații și tot nu ați înțeles nimic, ce ați putea atunci înțelege din doar 3 propoziții? Tot în 100 vă stă și cu schiță. Ce, voi știți! Că noi fim habarniști și nu știm nimic. Dacă realitatea voastră e limitată și nu știți procesa informația primită în dar, nu mai aruncați vina pe alții, voi eternele victime, care nu aveți "noroc". Ba mai mult, veniți și puneți întrebări pe forum, dar se pare că voi aveți deja răspuns la aceste întrebări, știți exact ce aveți de făcut când primiți răspunsuri de la oamenii binevoitori care au luat din timpul lor să vă răspundă, că s-au gândit că într-adevăr aveți nevoie de ajutor. Sunteți și obraznice pe deasupra, îi învățați voi pe ei după. Numai că pe ei nu îi interesează mesajul vostru, că nu ei au cerut ajutor de la voi, ci invers. Ar trebui să știți asta.
Dacă am fi mai recunoscători cu toții, probabil am contribui la o lume mai bună. Spre evoluție. Să învățăm să fim mai smeriți, să știm cum stăm și unde stăm, să apreciem ajutorul primit, într-o lume în care aproape nimic nu e gratis! Acest forum, acești oameni care oferă aici crâmpeie prețiose de ani de zile nu ne datorează nimic, o fac benevol. Informații pe care noi le găsim pe forum gratis, alții le vând pe bani grei. Pentru că vor și pot. Poate dacă ar fi și aici pe bani, altfel i-am percepe și înțelege valoarea.
Și nu în ultimul rând, să fim mai asumați! Că dacă am fi mai asumați nu am mai face postări și la scurt timp să le ștergem.

Salutând nemurirea printre muritori...