Limitarea free chat-ului pentru guests pe jasmin este benefica sau nu? Ce pareri aveti? Aceasta limitare a chatului pentru guests mie doar imi induce anxietate dpdv psihologic, in momentele cand simt ca e mai slow nu face decat sa imi accentueze aceasta stare.
Eu acum ma simt oarecum stinghera pe jasmin, eram obisnuita sa pot comunica la liber si cu guests, ii bagam in seama ca pe potentiali membrii, mai faceam cate o gluma, etc, trecea altfel timpul, dar acum chat room-ul pare pustiu uneori, desi guests sunt dar nu mai pot scrie la liber ca sa se mai anime atmosfera din chat iar de unii membrii trebuie sa trag efectiv sa vorbeasca si cum unii nu raspund ma simt ca si cum as vorbi singura. Inainte multi astfel de membrii initiau conversatia primii stimulati de faptul ca chat roomul era mai animat, fiecare putea scrie la liber, acum simt ca trebuie efectiv sa trag de ei sa vorbeasca ca si cum as fi disperata.
Multi guests nu doar ca nu isi fac cont dar trimit aceleasi fraze predefinite over and over ceea ce e ciudat si aiurea. Ma intreb care este rostul acestei schimbari si ce avantaje aduce? Mie deocamdata mi-a adus doar dezavantajele pe care le-am descris mai sus, pentru mine jasmin era un site de baza dar acum simt ca nu ma mai pot baza pe el.
Limitarea free chat-ului pentru guests pe Jasmin este benefica sau nu?
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile, pentru unele modele este benefica pentru ca se facea o adevarata circoteca in camera lor, erau hartuite in fel si chip si satule de mii de guesti, unii romani ca deh la asta suntem cei mai buni, sa balacarim , sa ne intereseze capra vecinului etc, asa ca membru daca te hartuieste ai un screen pe baza caruia il poti reclama daca te hartuieste, pe guest nu ai cum.
Pe de alta parte era bine sa ai optiunea tu ca model sa faci asta cu un buton pe care unele modele il aveau demult,dar daca asa s-a hotarat ce putem sa facem?Probabil ca a fost gandita si ca o strategie de marketing, sa poata sa priveasca si daca place un model sa se faca macar membru, chiar daca el poate sa stea membru cu 30 de euro 5 ani in cont si sa nu intre la nimeni in privat.
Ai putea sa mai deschizi un site, de exemplu streamate, acolo exista guesti mii, nici macar nu poti scrie decat daca esti membru, acelasi principiu mult mai extrem pentru a nu deranja modelele dar sunt si mii de membri care scriu si nu intra niciodata in privat dar pot scrie si ei acolo ce-i taie capul pe unii.
Fiecare model este in felul ei, daca ma intrebi pe mine este foarte ok, daca intrebi modelele care sunt populare nici una nu va spune ca o deranjeaza sa vada ca un guest ii scrie how are you sau ce mai au ei acolo decat open chest, show pussy de 2300000 de ori pe zi, ce ziceam in primul rand, depinde cum privesti lucrurile, punctele de vedere difera foarte mult de la pers la pers.
Succes si sper sa mai incerci si altceva daca nu esti multumita decat cu jasmin, posibil sa ai surprize.
Pe de alta parte era bine sa ai optiunea tu ca model sa faci asta cu un buton pe care unele modele il aveau demult,dar daca asa s-a hotarat ce putem sa facem?Probabil ca a fost gandita si ca o strategie de marketing, sa poata sa priveasca si daca place un model sa se faca macar membru, chiar daca el poate sa stea membru cu 30 de euro 5 ani in cont si sa nu intre la nimeni in privat.
Ai putea sa mai deschizi un site, de exemplu streamate, acolo exista guesti mii, nici macar nu poti scrie decat daca esti membru, acelasi principiu mult mai extrem pentru a nu deranja modelele dar sunt si mii de membri care scriu si nu intra niciodata in privat dar pot scrie si ei acolo ce-i taie capul pe unii.
Fiecare model este in felul ei, daca ma intrebi pe mine este foarte ok, daca intrebi modelele care sunt populare nici una nu va spune ca o deranjeaza sa vada ca un guest ii scrie how are you sau ce mai au ei acolo decat open chest, show pussy de 2300000 de ori pe zi, ce ziceam in primul rand, depinde cum privesti lucrurile, punctele de vedere difera foarte mult de la pers la pers.
Succes si sper sa mai incerci si altceva daca nu esti multumita decat cu jasmin, posibil sa ai surprize.
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- AmelieSlade
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Mie persnoal mi se pare o idee buna. Stiu ca o sa iti fie mai greu la inceput dar gandeste-te ca asta o sa ii ambitioneze pe acei guesti sa isi faca un cont. Tu daca glumeai cu ei sau vorbeai cu ei free, ei erau obisnuiti asa si se gandeau ca nu au de ce sa isi faca un cont. O sa vezi ca pe termen lung o sa fie mai bine
-
webcammodel
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Eu ma bucur tare mult ca s-a luat aceasta decizie. Este unul dintre cele mai bine lucruri care s-au intamplat pe jasmin in ultima vreme. Cum zice si glamchatstudio, era circ la mine in free mai mereu si exagerau si spuneau chestii foarte urate ,uneori incercau sa imi faca anumiti membrii sa nu imi intre in privat. De cand nu mai pot guestii sa scrie ce vor ei, ma simt mai bine, mai linistita. JNu avea nici un rost sa poata orice guest sa scrie tot ce il taie capul, sincer, pentru ca multi numai tampenii vorbeau si nu isi faceau cont niciodata.
-
Memsy
- User Junior+

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 9 times
Dar e cineva care a crescut la bani de cand s-a introdus aceasta restrictie? Ce beneficii concrete a adus? Intreb doar de curiozitate fara a astepta neaparat raspuns, pt. ca eu am scazut groaznic la bani, numarul de guests a scazut groaznic la mine in chatroom, deja ma gandesc cu mahnire la un alt job pentru ca efectiv nu se mai merita. Pe termen scurt poate e ok ca nu mai scriu unii guesti prostii dar pe termen lung eu cred ca popularitatea jasminului va scadea si prin urmare si traficul. Ma intreb ce sanse sunt sa fie din nou free chat la liber pe jasmin.
- Studio20
- VIP

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 8 times
Da, cam 90% din colegele noastre. Si putem explica logic de ce, sunt cel putin 2 motivatii majore: linistea (nu mai aveam un permanent harassment anonim si imposibil de banat) si usurinta (daca tot te faci membru, ca e moca, pai sa nu pui si tu 30$ acolo?).
Memsy scrie: ↑07 Mar 2020, 09:05 Dar e cineva care a crescut la bani de cand s-a introdus aceasta restrictie? Ce beneficii concrete a adus? Intreb doar de curiozitate fara a astepta neaparat raspuns, pt. ca eu am scazut groaznic la bani, numarul de guests a scazut groaznic la mine in chatroom, deja ma gandesc cu mahnire la un alt job pentru ca efectiv nu se mai merita. Pe termen scurt poate e ok ca nu mai scriu unii guesti prostii dar pe termen lung eu cred ca popularitatea jasminului va scadea si prin urmare si traficul. Ma intreb ce sanse sunt sa fie din nou free chat la liber pe jasmin.
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro
Excelam Impreuna!
http://www.studio-20.ro