Imagine proasta CB
-
titus_stil
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ma confrunt cu următoarea problema , pe CB imagine care o vad membrii este de calitate foarte proasta , cea care o vad eu este ok , am I 7 9700 K , 16 GB ram , internet 500 mb , camere logitech c910 si c 930 , ce nu este in regula ? folosesc win 10 pro cu licenta , de ce am imaginea asta proasta ? ca nu imi intra nimeni in camera , Va rog sa ma ajutati cei care stiti , multumesc
bunatitus_stil scrie: ↑11 Iul 2019, 09:54 Ma confrunt cu următoarea problema , pe CB imagine care o vad membrii este de calitate foarte proasta , cea care o vad eu este ok , am I 7 9700 K , 16 GB ram , internet 500 mb , camere logitech c910 si c 930 , ce nu este in regula ? folosesc win 10 pro cu licenta , de ce am imaginea asta proasta ? ca nu imi intra nimeni in camera , Va rog sa ma ajutati cei care stiti , multumesc
cred ca e cam tarziu responsu
dar ar fii mai bine sa folsest OBS pe chaturbate pt caliteta super bn FULL HD
-
titus_stil
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Revin la postarea anterioara !! Inca ma confrunt cubaceasta problema ... intre timp am achizitionat un sony FDR Ax53 si il folisesc cu CAM link 4 K elgato , tot nu scot o imagine clara prin obs , mentionez ca la mine se vede perfect , dar la ei calitatea este mult prea pierduta .... care este problema ? Platesc pentru ajutor ... ca am investit mult si degeaba . Please help
-
Ionela88999
- User Junior

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 11 times
ti-am lasat pm,chiar daca postarea e veche,daca nu ai rezolvat,rezolvam,no charge,doar un teamviewer