Buna ziua tuturor,
Problema mea este urmatoarea: Astazi am dorit sa scot de la ATM, suma de 1000 lei (245.24$), card Cosmopayment, nu am reusit, mesajul fiind: Card Expirat. La Status pe card apare Expired. Cardul nu este nicidecum expirat, expira in 2023 si indiferent de banca, nu am putut sa scot nimic. Problema principala nu ar fi aceasta, ci faptul ca la Transaction History, suma apare cu minus. La Available Funds, suma este inca intreaga, mai putin cativa $, ca la interogare sold, dar stiu ca dupa cateva ore apare de fapt ce a mai ramas pe card. Am trimis mesaj la Cosmopayment, le-am scris si pe Twitter si in decurs de 24-48 ore astept raspuns. Doresc sa intreb daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri. O zi buna tuturor!
Cosmopayment probleme
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Buna. Aceeasi problema intampin si eu. Mie la statuts card imi apare NORMAL. Ma gandesc sa nu fie legat de anuntul lor de pe pagina, cel cu brexitul. Ai primit vreun raspuns de la ei? Eu inca astept.
Mie mi-au raspuns in aproximativ 4 ore si mi-au trimis un nou Cod de Acces care am presupus ca expirarase, spun am presupus pentru ca nu a fost niciun anunt pe adresa de e-mail si nici pe site, dupa aceea a aparut si anuntul referitor la Brexit. Cert este ca dupa ce m-am logat cu noul cod, statusul cardului s-a schimbat din Expirat in Normal si am putut sa scot banii. Prompti ca si raspuns dar defectuoasa comunicarea, daca imi spuneau ca expira la 6 luni de exemplu, l-as fi schimbat. Mai mult, mi-au sugerat ca ar fi bine sa schimb acel Access Code dat de ei din My Profile si Edit, lucru pe care l-am facut si nu a functionat, adica nu m-am putut loga, apoi am incercat cu cel trimis de ei si pot accesa site-ul. Neaparat trebuie sa le trimiti mesaj! Mult noroc!
]
]