Dupa cum am pus si titlul topicului , as vrea daca se poate sa discutam despre aceasta categorie .
Am cautat pe forum , sunt discutii vechi despre acest subiect , si as vrea sa aflu parerea celor care au lucrat in timp ce erau insarcinate .
La mine povestea este lunga , dar voi incerca sa o scurtez .
Eram model Aw de 10 ani , in 10 ani nu am avut niciodata vreo abatere .
La sfarsitul lui octombrie am vrut sa mi fac cont pe alt site si am folosit o poza pe care o pusesem deja pe aw fara sa mi dau seama .
Imediat cont suspendat . Bun ... my bad am zis asta e asteptam 3 saptamani sa il deschida .
Dupa 3 saptamani in loc sa mi deschida contul ... surprizaaa mi l au inchis cu totul si m au pus sa mi fac altul nou . Am pierdut voturi tot ... mi am zis .. asta e facem altul .
Cei care lucreaza cu aw stiu ca ei fac contul doar daca ai doua id uri .. gen ci si permis conducere sau pasaport . Pasaport n aveam , permisul era pe numele dinainte de casatorie , ca facusem nunta cu o luna in urma .
Ma duc la pipera stau o zi intreaga sa schimb permisul pe numele nou , ajung acasa fericita dau upload la toate actele pe aw ... dupa 2 zile alta surpriza ... nu mai acceptam permisul ca al doilea id , trebuie pasaport ...
In momentul ala am zis gata ... eu renunt ! Daca ei dupa 10 ani fara greseli isi bat joc de mine, eu incredere in ei nu mai am si gata . Nu consider ca am facut vreo greseala asa capitala sa fiu tratata in halul ala .
Intre timp am aflat ca sunt insarcinata . Si as vrea totusi cat timp imi permite sarcina , sa intru online pt ca eu sunt o fire activa , si sub nicio forma nu as putea sa stau pur si simplu toata ziua .
Acum pt cele care ati lucrat insarcinate as vrea sa va cer ajutorul sa mi spuneti la ce sa ma astept in caregoria pregnant , gen fetish uri samd .
Ce site uri sunt cele mai ok pt aceasta categorie , avand in vedere ca nu mai am un site principal si o voi lua de la inceput pe orice site voi lucra .
Si clasica intrebare : cum v a mers in timp ce erati insarcinate ?
Multumesc tuturor in avans