Căutarea a găsit 4 rezultate
- 13 Iun 2019, 09:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Comportament Abuziv Membri LJ
Isa ,nu contrazic sub nicio forma cele spuse de tine,sunt perfect constienta de asta. Tocmai de asta vorbesc cu guestii ,le raspund frumos ,le arunc o glumita ,le mai fac cu ochiul cum se spune,pentru ca stiu care e faza cu guestii. Dar asta nu anuleaza disconfortul pe care il creaza spam-eri, aia d...
- 13 Iun 2019, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Jimmywhatever scrie: ↑13 Iun 2019, 08:28 Doamne ce sclavie !Asa urat e acolo pe LJ ?!Vaiiiii omg omg
Are si el parti bune ,chiar foarte bune unele,dar si alea nasoale sunt chiar foarte nasoale
- 12 Iun 2019, 07:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Bun ,daca vrei un sfat sincer ,din suflet,nu te incurca prea mult cu suportul de la Jasmin in legatura cu orice problema legata de membri. E pierdere de timp si de nervi. Nu cunosc alte site-uri prea bine incat sa spun ca asta e cel mai rau ,dar in ceea ce priveste raportul site-membru vs raportul s...
- 09 Aug 2019, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Categoria pregnant
Buna Eu am lucrat pe adult cat am fost insarcinata ,pana in a doua jumatate a lunii a 8 a . A fost dstul de ok , practic membrii care plateau pentru privat ,o faceau din cateva considerente : Fie erau pe fetish cu gravide si principala intrebare era ..."milk?" Fie erau unii dintre membrii ...