Intrebare OBS!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Se poate transmite pe mai multe siteuri gen chaturbate cam4 in acelasi timp prin obs ?
Salutând nemurirea printre muritori...
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Chiar te rog daca poti face un tutorial ca Eu nu stiu cum sa transmit pe ambele in acelasi timp. Multumesc !
E mult mai simplu decât pare, să știi. Deschizi OBS, adaugi sursa, ca să poți transmite pe două sites în același timp ai nevoie de un splitter, deci ca sursă adaugi Visit-X, că într-o postare anterioară ăsta ziceai că vrei să îl folosești. Deschizi unul dintre cele două sites, adaugi în OBS codul/codurile pe care le primești de la site (Settings – Stream - OK), și Start Streaming.
Deschizi OBS din nou, o să îți apară o notificare: “OBS is already running!...”, dai click Launch Anyway. Copy – Paste la codurile pe care le primești de la cel de-al doilea site și Start Streaming. Inițial în secțiunea Server/Stream Key îți va apărea codul pe care l-ai copiat de la primul site, dar se poate șterge, deci să nu te sperii.
Acum mai este o chestie. Tu dacă folosești splitter, pentru ambele site-uri vei avea aceleași rezoluții și fps. Dacă vrei rezoluții și fps diferite pentru fiecare în parte, atunci vei avea nevoie de 2 webcam-uri. În secțiunea Scenes (stânga) poți să îți creezi scene diferite pentru fiecare: Scene 1, Scene 2. În prima scenă adaugi ca sursă să zicem Logitech C920, iar în cea de-a doua scenă adaugi Logitech C930, și pui pentru fiecare rezoluții și fps diferite. În final tot ce mai e de făcut, este să clickuiești scena pe care o vrei pentru site-ul respectiv. Dar nici diferențe prea mari să nu fie, ca ai un bitrate și să corespundă, și bitrate-ul nu se poate schimba pentru fiecare webcam/site în parte, ce ai setat pentru unul, e valabil și pentru celălalt. Acum totuși, bitrate-ul nu e bătut în cuie, că la rezoluția 1280x720 am văzut că sunt sites care cer 1200 kbps, sunt care cer 2500 kbps la aceeași rezoluție, respectiv 4000 kbps sau mai mult, deci funcționează în mai multe combinații.
Cam asta e. Eu așa am făcut și a mers. Posibil să mai fie și alte variante, pe care nu le-am descoperit încă. Dacă mai ai întrebări, pune-le.
Salutând nemurirea printre muritori...