Flirt4free nu-mi accepta dovada de adresa.

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Justagirluk
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Buna tututor! Am descoperit acest forum de curand si ma bucur foarte mult ca exista asa ceva... eu fac videochat de vreo cativa ani si pana acum am lucrat doar pe cateva site-uri dar acum vreo 2 luni mi-am dechis un cont pe flirt4 free. Am lucrat careva ore, toate bune si frumoase, trafic bunicel, am reusit sa adun vreo 60 $ apoi nu am mai intrat cateva zile pt ca am si un job de zi.. in fine.. la cateva zile primesc de la ei un email cum ca au vazut ca sunt rezident in Uk dar de nationalitate romanca, drept urmare imi cer dovada de adresa. Zic nici o problema si le trimit bank statement din ultimele 3 luni in care apare numele meu si adresa la care locuiesc. Ei imi raspund spunand ca nu pot accepta pt ca ei accepta doar factura pe curent si nu mai stiu ce. Le zic ca nu am apoi imi sugereaza Uk Id. Evident ca nu am nici asta, am pasaport din Romania. In fine, zic hai ca ma mai uit sa vad ce mai am pe numele meu si dupa aprox o saptamana le trimit p factura de council tax unde figurez cu numele si adresa la care locuiesc. Nu primesc nici un raspuns, nici da nici ba, am mai insistat dar sunt ignorata complet. E normal asa ceva? Adica imi aproba contu, fac bani , apoi se trezesc ca au nevoie de dobada de adresa si doar pt ca nu e exact ce vor ei, nu iau in considerare. Sunt foarte dezamagita si chiar eram incantata sa lucrez pe site dar acum vad ca sunt neseriosi. Ce mai pot face acum? A mai patit cineva asa ceva?
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”