Recomandare -studio VC Iasi - E ok heylux ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
justme2019
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Buna tuturor!
Am fost recent la un interviu la Heylux.
Inca ma gandesc daca sa colaborez cu ei ...
Sunt seriosi cu plata la zi ?
Am vazut ca pe site au prezentate multe comisioane pt modele...ma gandeam cat 100% le si ofera real ?
Exista penalizari exagerate ? Se respecta programul de 8 ore sau esti pusa sa stai peste program ? Multumesc!
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Salut, justme2019! :relaxed:

Părerea mea: Du-te la mai multe studiouri la interviu, vezi ce impresie îți lasă fiecare, nu te pripi. Întreabă de încasări, vezi ce vechime are studioul respectiv, cine îl administrează, ce fel de oameni sunt, caută informații și pe google (aici e un pic mai greu, că nu poți știi cu certitudine ce să iei de bun și ce de rău). Unii merg pe ideea că vor să fie ca o familie (sau impresia asta vor să o lase, dar nu te lăsa amăgită cu asta, că unii doar vor să-și disimuleze neputința/neștiința prin acest concept). Pe tine nu te interesează să ai o familie, tu ai nevoie de oameni capabili, asumați, profesioniști care să se ocupe de tine și să te ajute să generezi sume mari din videochat. Despre asta e vorba. Acum dacă dai peste un studio care le întrunește pe ambele, adică și capabil și în care te simți ca într-o familie, atunci e norocul tău. Deși la ce mâncătorie e între modele, și între femei în general... Eu îți zic doar atât, caută oameni capabili.

Dacă sunt serioși cu plata la zi. Asta eu nu înțeleg ce nevoie ai avea de plata la zi. Bine, poate la început primele luni când o să îți fie mai greu financiar până te stabilizezi, dar după, când o să începi să faci sume mai mari, nu mai bine e să primești suma respectivă o dată – de două ori pe lună, sau chiar săptămânal pe unele sites (dar depinde și de studio), să simți că e o valoare decât tot cu “țârâita”? Când îi primești cu țârâita, parcă sunt și mai ușor de cheltuit așa pe nimicuri.

Penalizări, comisioane modele, etc. Lucrurile astea se întreabă la interviu, trebuie să fie un interviu reciproc. Depinde de politica interioară, ce prevede contractul, pe care să îl citești înainte să îl semnezi și vezi ce scrie acolo și dacă ești de acord cu termenii și condițiile.

Dacă se respectă programul de 8 ore. Păi acum nu te grăbi nici tu să rupi ușa, de obligat nu te poate obliga nimeni să stai mai mult decât vrei, ține strict de tine să ai o anumită conduită a muncii. Iar dacă e să stai “peste program”, tot spre binele tău o faci.

Cum am zis, du-te și la altele, vezi atmosfera, cum te simți, ce îți spune intuiția, e bine să ai termeni de comparație. Nu-ți fie teamă să pui întrebări, întocmește-ți de acasă o listă. După ce ai fost la mai multe și ți-ai făcut temele, îl alegi pe cel care crezi că este mai potrivit pentru tine. Din nou, nu te pripi (alții au făcut-o ;) ).

Mult succes!
These users thanked the author Mery24 for the post:
justme2019 (13 Iun 2019, 11:47)
Salutând nemurirea printre muritori...
justme2019
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Multumesc ! Am mai sunat la 2 studiouri diferite (nu din grupul LUCKY ) si saptamana viitoare merg la interviu.
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Foarte bine ai făcut! Că o fi Heylux, sau altul, asta contează mai puțin. Important este să fii tu cu conștiința împăcată că ai fost și la altele, că ai văzut care e treaba, condițiile de lucru, că ai putut să compari și în cele din urmă să alegi corect, să fii omul potrivit la locul potrivit! Despre asta e vorba, să fie o compatibilitate ca perspectivă și viziune. Și nu în ultimul rând, când mergi la cele două interviuri săptămâna viitoare, să întrebi și de legalitate/impozite.

Mult succes!
These users thanked the author Mery24 for the post:
justme2019 (19 Iun 2019, 21:20)
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”