Am o problema tehnica pe Streamate, as aprecia daca ma poate ajuta cineva cu o idee despre cum as putea-o rezolva.
Ma descurc cat de cat cu instalari, configurari si cu tot ce avem nevoie. Dar de data asta nu am nici cea mai vaga idee ce se intampla si ce as putea face.
NU MA POT CONECTA PE NOUL ENCODER, SMBROADCAST CAM2CAM BETA.
Ciudat este ca acum vreo 2 luni l-am incercat sa vad cum arata, se conecta, puteam sta online dar nu avea sunet, asa ca am revenit la cel clasic in speranta ca vor rezolva problema cu sunetul curand.
Nu am schimbat nimic in calculator intre timp.
Dupa ce urmez toti pasii necesari configurarii softului, respectiv selectarea camerei, a microfonului, a rezolutiei, click in browser "start my show", asteptat mesajul "now click start on Smbroadcast encoder" si apoi click " start show" in encoder.
In encoder imi apare prima data "awaiting connection", apoi "live", dar in browser nu se conecteaza, ramane offline, ramane acel mesaj "now click start on smbroadcast encoder", iar apoi in encoder imi apare mesajul "broadcast failed, please start your broadcast from https://www.streamatemodel.com/", ca si cum nu as fi dat click niciodata pe "start my show", desi eu am facut-o.
In SMbroadcast encoder clasic este totul perfect functional, stau online fara nicio problema.
Am incercat 4 browsere, respectiv Chrome, Mozilla, Opera, Explorer, pe toate ma pot conecta pe SMbroadcast encoder clasic, dar pe cel nou nu.
Am incercat clasicele instalari si dezinstalari, de browsere, de camere, de flash, de encodere, degeaba.
Raspunsul suportului a fost urmatorul:
" Please try the following directions to fix the problem:
1. Close SMBroadcast Cam2Cam Beta (or force quit if necessary).
2. Uninstall SMBroadcast Cam2Cam Beta (all versions) from your computer.
3. Unplug all streaming hardware. Plug back in only the devices you need.
4. Restart your computer.
5. Use the link found on this page to download the the latest version of the program:
https://streamatehelp.com/smbroadcast-cam2cam-beta/
6. Close all unnecessary applications and websites.
7. Follow the instructions to install and set up SMBroadcast.
If you’re still not able to stream using SMBroadcast Cam2Cam Beta, click on the icon that looks like a gear and check to make sure you have the correct camera and microphone selected".
Din pacate nu mi-a folosit la nimic. acest raspuns.
Configuratia calculatorului meu este :
- Intel Core I7 -4970k CPU 4000 Ghz, nu sare de 17-22%.
- 16 GB DRR3 RAM
- Placa video GIGABYTE GeForce GT 730, 2GB DDR3, 128-bit
- Placa de baza MSI B85M-E45,
-WIndows 7 Enterprise 64-Bit
-Logitech C920
-micorfonul il folosesc de la o alta camera pentru a fi mobil daca este cazul, respectiv un Microsoft Lifecam
Internetul este de la Digi, Fiber 1000, conectat la pc prin cablu, pe site la My ranking e totul "Excellent" iar quality factors sunt :
-Bitrate 2044.63
-Frames per second 30
- Round Trip Time(ms) 247
Pe speedtest valorile pentru server local ar fi Ping 1 ms, Download 933.25 Mbps, Upload 487.80 Mbps, iar pe serverul din Seattle Ping 173 ms, Download 61.64 Mbps, Upload 33.06 Mbps.
Va multumesc pentru rabdarea de a citi si astept raspunsurile voastre, sper si solutii.
O zi excelenta sa aveti