Eroare paxum phone number confirmation

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
therion
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua tuturor , am un card paxum de aproximativ 2 ani , din august scot banii folosesc Temporary Master Card .Acum am primit mail , ca ei vor sa trimita un alt card denumit SEPA , ideea este ca ei sustin ca nu pot printa acest tip de card pt ca nr meu de tel inregistrat la ei pe site nu poate fii confirmat , codul pe care l am primit prin sms da o eroare . Am incercat sa schimb pc ul , browser ele asa cum au recomandat si ei insa fara nici un rezultat .Ati trecut prin aceasta sit ? Daca da , cum ati rezolvat ?

Multumesc mult pt toate informatiile existente legate de vdc
SoulCams Models Studios wanted
draculina
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Buna, mie imi apare ca este emis cardul si trimis catre mine, nimic legat de numarul de telefon. Ai incercat sa iei legatura cu Octav? ( octav@paxum.com) explica-i si lui situatia, poate te poate ajuta.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”