Problema Paxum

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
betterthansex
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 11 times
Been thanked: 36 times

am primit azi email ca mi au respins transferul prin EFT. am incercat sa trabsfer iar pe card si a mers de data asta :)) acu' sa vad ce problema a fost la eft sa o rezolv pt viitor
SoulCams Models Studios wanted
xdl
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna. Am citit ca mai multe v-ati confrutat cu problema la paxum. Eu am facut 2 transferuri pe cardul paxum de 500 de dolari in 2 zile diferite, cred ca pe data de 5 si 6 decembrie, pentru ca au limita de 500 de dolari pe zi. Astazi am transferat din nou 500 de dolari iar cand am mers la bancomat sa ii scot imi spunea ca acest tip de card nu poate fi procesat sau pur si simplu imi dadea cardul afara. Acum am incercat sa transfer banii de pe temporary card inapoi in cont sa incerc sa ii trimit pe un master card la raiffesein si nu se poate. Ce ma sfatuiti sa fac? Am multa nevoie de banii aia :D si urgent
betterthansex
User Junior+
User Junior+

xdl scrie: 08 Dec 2018, 21:23 Buna. Am citit ca mai multe v-ati confrutat cu problema la paxum. Eu am facut 2 transferuri pe cardul paxum de 500 de dolari in 2 zile diferite, cred ca pe data de 5 si 6 decembrie, pentru ca au limita de 500 de dolari pe zi. Astazi am transferat din nou 500 de dolari iar cand am mers la bancomat sa ii scot imi spunea ca acest tip de card nu poate fi procesat sau pur si simplu imi dadea cardul afara. Acum am incercat sa transfer banii de pe temporary card inapoi in cont sa incerc sa ii trimit pe un master card la raiffesein si nu se poate. Ce ma sfatuiti sa fac? Am multa nevoie de banii aia :D si urgent
Ce nu merge ? Sa i transferi de pe cardul paxum inapoi in cont sau din paxum pe card mastercard?
xdl

Nu merge sa ii transfer de pe cardul paxum inapoi in cont si nici cardul nu imi merge. Ori mi-l da afara din bancomat ori imi spune ca tranzactia nu poate fi procesata pentru acest tip de card si practic am banii aia blocati pe card. I-am dat mail lui Octav si mi-a spus ca am cardul blocat de banca emitenta si trebuie sa ii contactez pe ei. Acum fiind weekend trebuie sa astept pana maine seara cand e luni dimineata la americani sa incerc sa ii contactez insa am citit si pe alte forumuri straine ca si altii au intampinat aceeasi problema. Sper sa rezolv. Eram curioasa daca s-a mai confruntat cineva cu situatia asta si a reusit sa o rezolve
betterthansex
User Junior+
User Junior+

Trebuie sa ii contactezi pe cei de la Trucash din ce am inteles , email sau telefon la ei. S ar putea sa ai cardul blocat.
Jimmywhatever
Has thanked: 5 times
Been thanked: 4 times

Nu mai pot scoate de la ATM nimic de pe paxum !!!Macar pot baga banii inapoti pe cont sa ii trans pe card sau cont ?Pfff whats going on ?
Diamond6

Jimmywhatever scrie: 19 Dec 2018, 10:00 Nu mai pot scoate de la ATM nimic de pe paxum !!!Macar pot baga banii inapoti pe cont sa ii trans pe card sau cont ?Pfff whats going on ?
Am aceeasi problema. Nu mai pot scoate de la ATM si am incercat la mai multe. E prima data cand mi se intampla. Stie cineva cum pot sa rezolv problema?
Jimmywhatever

Suna la truecash sa iti deblokeze cardul .au nr de Us .
Jimmywhatever

Dai mail sau suni aici :) https://www.trucash.com/contact.aspx
Doar sa nu nimeresti vreo proasta care habar nu are de creierii ei si iti va zice ca e problema de la Paxum ,in cazul asta suni iara pana dai de cineva care te poate ajuta !
problema e de la truecash nu de la paxum
o zi faina
These users thanked the author Jimmywhatever for the post:
Diamond6 (14 Ian 2019, 19:21)
Diamond6

Va multumesc mult pentru raspunsuri! S-a rezolvat usor cu un email. :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”